Şimdi Ara

Var mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler Defias Brotherhood da türk guildi arıyorum rogue açtım az önce onu kasıcam 1 tane 85 im var eğer hiç türk guildi bulamazsam karakter zaten yeni türklerin olduğu bi servera geçerim

Edit: Başlık saçma oldu farkındayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daltron -- 27 Temmuz 2012; 1:20:09 >

• capital of nowhere adli guild var aktif oldugum zaman ordaydim hc progress falan devamdi sanirim ama oyuncularin cogu diabloya kacti su anda ama hala aktif olmasi lazim oyun ici hornbraker lliensi ve ya mistereye pm atarsaniz girebilirsiniz.Tek Turk guildi serverda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ancak bu akşam yapılan guild toplantısı sonrasında tekrar guildi aktif hale geçirme kararı alınmış ve kısa zaman içerisinde eventlere başlanacaktır. Yukarıdaki RoyalGuard arkadaşın yazamadığı gibi hornbraker lliensi ve ya mistereye değil ama Hornbraker, Llensi ve Mystere'ye pm atabilrsiniz.

Orijinalden alıntı: ataynet

Şu anki tek Türk guildi değil. ekşisözlük guildi de Türk guildi olarak Defias Brotherhood'da yerini almıştır. (Horde)

Ancak bu akşam yapılan guild toplantısı sonrasında tekrar guildi aktif hale geçirme kararı alınmış ve kısa zaman içerisinde eventlere başlanacaktır. Yukarıdaki RoyalGuard arkadaşın yazamadığı gibi hornbraker lliensi ve ya mistereye değil ama Hornbraker, Llensi ve Mystere'ye pm atabilrsiniz.

öyle bir karakter yok diyo kardeş

Orijinalden alıntı: kingbrq

beyler Defias Brotherhood da türk guildi arıyorum rogue açtım az önce onu kasıcam 1 tane 85 im var eğer hiç türk guildi bulamazsam karakter zaten yeni türklerin olduğu bi servera geçerim

/who Sourtimes yazarsan yardımcı olurlar ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wessaur -- 27 Temmuz 2012; 18:11:16 >
    Tek Yaşayanlar Var mı ?
    4 yıl önce açıldı
    cevabı bilen var mı??
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wessaur

Bunuda koymazsam olmaz
    Var mı ??

valla başlık bulamadım birazda ilgi çekici olsun diye saçmaladım :D

Orijinalden alıntı: Wessaur

quote:

Orijinalden alıntı: kingbrq

beyler Defias Brotherhood da türk guildi arıyorum rogue açtım az önce onu kasıcam 1 tane 85 im var eğer hiç türk guildi bulamazsam karakter zaten yeni türklerin olduğu bi servera geçerim

/who Sourtimes yazarsan yardımcı olurlar ;)

Konuyu okuyunca direk sen geldin aklıma ve tahmin ettiğim gibi yorumunda burada

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.