Şimdi Ara

Vapurda sigara yasağı saçma değil mi ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
186
Cevap
1
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vapurlarda sigara uzun zamandır yasak zaten.Tabi bu yasak da kendi halinde şekillenmiş ki ben de o şekline uyarım.Şehir hatları vapuru olsun,turyol vapurları olsun geçerim kıç tarafına yakarım sigaramı.Rahatsız olan vapurun ön tarafında yahut üst katında oturabilir mesela.Ama asıl mesele birbirini tolere edebilmek.Sen bana sigara içiyorum diye 2. sınıf vatandaş muamelesi yapıyorsan kusura bakma da benden de sigara konusunda kendimi kısıtlamamı bekleme.Vapurda içki içilmesine de şaşırmışsınız da istanbulda yaşayan arkadaşlar bu vapurların arka tarafına geçmiyor mu hiç yahu
  • Her seyiniz saglikli mukkemmel benim boynu bukuk sigaramin dumani rahatsiz ediyor degil mi sizi ? @JANJANT @MinPayne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • la 15 dakikalık sefer içmesen ölecek misin
  • ne 15 dakikası? 30-45 dakika gerçi vapurda içmiyorum ama yasak olması saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnets_Bitch

quote:

Orijinalden alıntı: Deutsch Ali

quote:

Orijinalden alıntı: volnes

Birak sigarayi bira icen turist gormustum

Turiste ne hacet millet zaten iciyor.Havaalanlarida kayniyor ickiyle

Edit

Arkadaslar sigara yasagini gereksiz bulanlar varsa bir yurt disina cikip sigara yasaginin olmadigi ulkelere baksij.

1 yil bosna hersekte yasadim.Sigara her yerde serbest.Her ter sigara kokuyor.Ben icmeme ragmen cidden beni bile rahatsiz ediyordu varki icmeyeni dusunun.Havaalaninda sira beklerken bile yakiyordu millet cayir cayir.

Biz turkler havaalaninda ucak beklerken yasaga alismisiz disari cikip icip geliyorduk.Yabancilarda bakiyodu bunlar ne kadar entel kulturlu millet diye halbuki alakasi yok :D

Hocam konuyla alakasız yanlış anlamayın.bende bosnaya gittim de havaalnında içen görmedim.ciddimisin yav??

hocam bosnada her yerde serbest valla millet cayir cayir ufleyif pufluyordu icerde

• Otobüs duraklarında da yasak olmalı

Otobüs beklerken adam yanında püfür püfür içiyor sen de dumanının çekiyorsun

Ya içme ya da az ileri git iç gel

• Sigara zararlı ve son derece rahatsız edicidir. Bu kadar. İçen ve içmeyen insanların birlikte bulunabileceği ve içmeyenin rahatsız olma ihtimalinin olduğu her yerde yasak olmalıdır. Aksini savunan sadece kendini avutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 29 Nisan 2015; 7:53:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael01

Araba egzonuna burnu daya kokla bir 5 dakika sonra gel umurumda olmaz de.

Benim ciğer kamyon egzosunu bile alır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow

Yasak masak anonslarına yav he he deyip korkuluklara dayanır içerim kimsede bişey diyemez zaten biri içince herkes başlıyor yakmaya

• Bence de vapurda sigara yasağı büyük bir saçmalık. Yasağı vapurla sınırlandırmak yanlış.
    Tüm dünyada yasaklanmalı.

• Saçma değil.

Elinizde bir yanmakta olan bir maddeyle denizin ortasında giden ve akaryakıtla çalışan bir makinaya binmişsiniz. Tehlikeli.
  • Yasağı destekliyorum, yerinde bir karar hatta sokaklarda parklarda ve bil'umum olabilecek her yer yasaklanmalı.

Ben sigara kullanan ve henüz bundan vazgeçmemiş bir vatandaşım.
  • Bence sokağın her alanında sigara yasaklanmalı. Sigara içenler diğer insanların sağlığını düşünmüyor. Biz niye onları düşünelim. Gerçi adamın kendi sağlığı da çok umurunda değil.
    Ama olsun bu onun bencil olmasını gerektirmez.
    Sigara hepten yasaklansın.
    Hele o son bir çekip, otobüse binip, dumanlı nefesini otobüse salanlara çok kötü sövüyorum. Bir insan bu kadar aşağılık olamaz.

• Sigara içmeyen kişilerin içenleri alt tabaka insan olarak görmesine çok gülüyorum. Siz kusursuzsunuz biz değiliz tamam.

• Arkadaş kendi bedeniniz için laf eden yok ama ne olur şu ağız kokusu için 1 lira verip kutu ciklet falan alın sabah sabah içip otobüse biniyorsunuz acayip kötü kokuyor. kartal metronun girişinde de aynı haltı yiyor millet giriş duman altı oluyor açık hava olmasına rağmen birazda rahrahatsız olanları düşünelim

• Koşu yaptıgım park içi parkurda öküz cekmiş kot pantolu kösele ayakkabıyı cakmıs sigarayıda

sanada uzaylı görmüş gibi bakıyor serefli varlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 29 Nisan 2015; 10:21:43 >
  • Sigara heryerde yasaklanmalı. Özellikle dışarıda yürüyen sigaralara ayar oluyorum. Adam önde gidiyor elinde sigara ister istemez arkasında olabiliyorsunuz yada denk geliyorsunuz. Adam bir üflüyor dumanı hoop yüzüne geliyor.

Sigara içen insanlar kesinlikle 2. 3. sınıf insan muamelesi görmeli. Açıkcası ben yolda sigara içerek yürüyen insanlara aşağılık gözle bakıyorum. Bir gün birisine atlayacam ama sabır diyoruz.

Birde temiz havanın içine ettikleri gibi ne olmuş yani diye kabadayılık yapmaya çalışanlar var. Bu sigara işine kesinlikle çözüm getirilmeli !!!
  • Toplum içinde sigara içilmesine karşı getirilecek her türlü yasağa destek veririm. Sokakta içilmesi de kesinlikle yasak olmalı. Görgüsüz, başka insanlara saygısı olmayan hödükler yüzünden kaldırımda bile yürüyemiyoruz, adam yürürken arkasına bir bırakıyor dumanı, tamamını biz solumak zorunda kalıyoruz. Kartal Metro 3. Çıkışın olduğu yerin sol kısmında bir yer var, dar bir yol. Hayvan herifler sağlı sollu diziliyor, bütün dumanı ortaya ortaya üflüyorlar, geçerken ya nefesimizi tutuyoruz ya da bütün dumanı biz çekmek zorunda kalıyoruz. Bu nasıl yasak olmaz ki yahu? Ya yolumuzu uzatacağız ya da o dumanın içinden mecburen geçeceğiz, böyle şey olur mu? Daha metro merdivenlerindeyken yakanlardan hiç bahsetmiyorum bile. Nerede kaldı insan hakları, daha temiz hava alma hakkımız bile yok, bu tarz yerlerde içenleri uyarınca da "açık alandayız, yasak mı?" diye sanki biz suçluyuz gibi tepki gösteriyorlar. Baksana adamdaki yüzsüzlüğe, saygısızlığa. Gemide yasak olmasına bile kızıyor, siz zıkkımlanacaksınız diye biz içeride oturmak zorunda mıyız? Çıkarken de mecbur çekeceğiz o dumanınızı. Çok garip bu insanlar yahu.
    Siz belki fark etmiyorsunuz ama sigara içmeyenlerin çoğusu bu zehirden çok çok rahatsız oluyor kardeşim. Bu yüzden sokaklarda, özellikle kalabalık yerlerde içilmesi de kesinlikle yasak olmalı. Hiç olmazsa belli yerlerin giriş çıkışlarının olduğu yerlerde yasak olsun (AVM önleri, hastane, okul önleri, metro giriş çıkışları, metrobüs durakları vs.). Zıkkımlanmak isteyenler için de özel kapalı alanlar yapılmalı, isteyen oralarda içmeli.

• littlestewie L kullanıcısına yanıt
    Siz zaten dışarı hiç çıkmayın. Egzoz dumanı filan çarpar Allah muhafaza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karıncayiyen Yiyen Adam

su hayatta destekledigim tek yasak sigara yasagi

siz o zikkimi icin diye ustumuz basimiz bok kokuyor

Vallahi ya saçımı 1 saat yıkıyorum mis GiBi yanımdan Hayvanın teki sigara içerek geçiyor Hayatımı Zehir zıkkım ediyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.