Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.586
Cevap
250
Favori
570.083
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arzum ar063 bakan var mı ucuza arıyorum da? vatanda 179 idi almadım heryerde fiyat uçmuş
  • Kullanışlı,yer kaplamıyor, görüntüsü şık,metal tasarım ve gayet iyi serinletiyor.
    Tavsiye ederim.
    www.bauhaus.com.tr
    Sayfa Bulunamadı | Bauhaus
    https://www.bauhaus.com.tr/globo-ft-30mc-iris-masaustu-vantilator
  • RAKS SF 18 MC Ayaklı Vantilatör GG den 80/20 ile aldım bir tane 157,70 TL 140 a geldi birde cepteteb ile kombin yaptım 28 den oradan yuvarlarsam 110 a gelmiş gibi oldu.. Raks çok fazla met edildiği için deneyeyim dedim fiyat performans verse yeter
  • King P-1611 Uzaktan Kumandalı Vantilatör
    1 tane kullanıyorum bulursam bir tane daha alıcam
  • Tavan vantilatörü varmı önerebilceğiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Tavan vantilatörü varmı önerebilceğiniz?
    Banada lazım.
  • 150ye arzum ar063 aldım az önce bakalım gelsin yorumlarımı paylaşırım baya uyguna yakaladım
  • Nereden aldınız hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neverktulu kullanıcısına yanıt
    gittigidiyor hocam yeni üyelik ve indirim koduyla uyguna geldi piyasaya göre

• Hocam bende arzum ar063 almayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyoruz :) umarım beklediğiniz gibi çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legionaire471

Hocam bende arzum ar063 almayı düşünüyorum, yorumlarınızı bekliyoruz :) umarım beklediğiniz gibi çıkar.
    geldiğinde yorumlarımı paylaşacağım hocam
  • arkadaşlar vantilatöre ihtiyacım var raks sf16 tarzında ama 80-90 lira civarlarında önerileriniz varmı?
  • Bu teknosa da felan fakirin 300-400 lük yerden olanlar soğutuyormu gerçekten? Bulunduğum yerde gerçekten vantilatör bişeye yaramıyor çünkü çok sıcak oluo, klima vs taktırmak istemiorm bu yazdan sonra evden çıkcam başka şehir planlarım var. Mobil klimalar önerilmiyor ve de fiyatlar uçmuş. 300-700 arası gerçekten soputan böyle cihazlar varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imax1 kullanıcısına yanıt
    Klima dışında hiçbir vantilatör soğutmaz. Daha sessiz üfler pahalı olanlar.

• Bu buharlılar(iyonizferli sanırım diğer adı ) da mı pek işe yaramaz nemi fazla olan yerde kalanlar için.

• legionaire471 L kullanıcısına yanıt
    hocam ürün geldi kurulumunu yaptım kolayca, malzeme kalitesi çok iyi öncelikle.uzaktan kumandası olması çift pervanesi ve sessiz çalışması oldukça ilgimi çekti uzun yıllar kullanılcak bi ürün serinletmesi oldukça başarılı kesinlikle tavsiye ederim alacaklara

• Hocam yorumunuz için çok teşekkürler. Aklıma takılan 2 soru var. Vantilatörün kafasi aşağıya doğru indirilebiliyor mu? Yatak odasında kullanacağımız için aşağıya doğru hava üflemesi iyi olacak veya yükseklik ayarı yapılıyor mu?

Bir de kumanda da hız ayarı var mi acaba?

evet hocam kafasını aşağı yukarı istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz

yükseklik ayarı da tabiki mevcut hocam gövdeden

kumandada herşey mevcut hocam hız ayarı ve modlar hepsi var gereklilerin.

• Ilginiz için çok saolun. Bende bu modeli almaya karar verdim sizin de yorumlarinizdan sonra :)

rica ederim hocam memnun kalacağınızdan eminim oldukça kaliteli bi ürün.gittigidiyorda varsa indirim kodunuz ve yeni üyelik açmayla benim gibi uyguna denk getirebilirsiniz diğer sitelerde ben uzunca aradım ama uyguna bulamadım

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.