valla üstadım fırsat çıkar mı diye beklerken elimizdekinden de oluyormuş hissiyatı son dönemde epey arttı. "büyük pazaryerlerinde yakayabilirsen al"a döndük zaten yoksa elde var sıfır takılıyoruz. |
Vantilatör Fırsatları (228. sayfa)

-
-
Bir tane ufak el vantilatörü almak istiyorum masanın kenarına koymak için kullanan var mı hiç aranızda? Serinletiyor mu? Temu'dan rastgele bir tane almayı düşünüyorum.
-
İş gereği pc başındayım aşağıdaki gayet yeterli ve başarılı :) migrostan almıştım. Her yerde olan bir model..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTaLLiCaLi06 -- 24 Haziran 2024; 22:36:50 > -
torunlarımda kullansın diyene amazon almanya rowenta
amazon
Rowenta VU5640 Turbo Silence Extreme ayaklı vantilatör, 4 hız kademesi, gece modu, turbo kademesi, otomatik salınım, 80 m³/dakikaya kadar hava sirkülasyonu, gri/antrasit/beyazhttps://www.amazon.com.tr/Rowenta-vantilat%c3%b6r-Superleise-antrasit-VU5640/dp/B01891LZBY/ref=sr_1_10 -
Torunum zaten vantilatör kullanmaz. Ama bu örün herşeyden önce 150 EUR sınırına takılır ve gümrükte size sorun çıkarır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 25 Haziran 2024; 0:58:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
15 yaşında falansan evet torunun kullanmaz.
-
Yaşım 44 ama konu o değil. Gümrük konusunda yorumun var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vergi hariç 150 Euro ürün fiyatı ayrı vergi ayridir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hala belirli bir vantilatöre karar veremedim. Vantilatörü aralıksız 10-15 saat çalıştıracağım. Buna yönelik bir vantilatör arıyorum. Bu kadar saat çalışırken de haliyle çok enerji harcamamasını da istiyorum. En azından gören kişiler tavsiyelerini verebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro Breeze Salınımlı 101 cm Kule Tipi Ayaklı Vantilatör - Ultra Güçlü Sessiz 45W Motor, Uzaktan Kumandalı Dikey Vantilatör, Ev ve Ofis için Otomatik Zamanlayıcı ve 4 Fan Modu - Beyaz amzn.eu
Pro Breeze Salınımlı 101 cm Kule Tipi Ayaklı Vantilatör - Ultra Güçlü Sessiz 45W Motor, Uzaktan Kumandalı Dikey Vantilatör, Ev ve Ofis için Otomatik Zamanlayıcı ve 4 Fan Modu - Beyaz : Amazon.com.tr: Mutfakhttps://www.amazon.com.tr/dp/B078Y77XMM?ref=cm_sw_r_apan_dp_DMF7J6CF1CQNWQQG7HG1&ref_=cm_sw_r_apan_dp_DMF7J6CF1CQNWQQG7HG1&social_share=cm_sw_r_apan_dp_DMF7J6CF1CQNWQQG7HG1&starsLeft=1&skipTwisterOG=2
Kule tipi kullananlar şu ürüne bakabilir mi. Alınır mı ne dersiniz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Hocam mesajınızı görüp sipariş vermiştim, ürün sıfır ve sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Piyasanın neredeyse yarı fiyatına geldi, teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen seneki fiyattan almışsınız, güle güle kullanın. Bende geçen yıl vodafon yanımda üzerinden almıştım. denk gelsem ikinciyi almayı düşünürdüm
Hocam hayırlı olsun.
Fiyat çok uygun, orijinalliği ve satıcının güvenirliği konusunda sıkıntı gördünüz mü?
Kullandınız mı ürünü, özellikleri performansı nasıl?
Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYALETGEMİ -- 25 Haziran 2024; 17:28:42 >
Teşekkürler hocalarım. Ürünü kontrol ettim ancak kullanma fırsatım olmadı. Önceki mesajlarda satıcı olan “Dora” nın Xiaomi distribütörü olduğu söylenmiş.
hocam kullanma şansınız olursa eğer beğenirseniz her türlü fan 2 yi alacağım artık. Kullanıp denerseniz bekliyorum haberlerinizi
-
Tamamdır hocam, özellikle uyku modu için tercih ettim. Birkaç güne deneyimlerimi yazarım
Dayanamadım Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2'de ben sipariş ettim az önce genpa'dan. DC motorlu olup alınacak en iyi seçenek bu modeller sanırım bakalım.
-
Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın. Fan 2 modeli, almış olduğum Fan 2 Lite’a göre çok daha iyi diyorlar
Teşekkür ederim hocam ama 4500 TL olması can sıkıyor :/ 1000-2000 TL'lik ürünlere de kafa ağrısı + fazla enerji tüketimi olduğu için yanaşmadım hiç. Umarım pişman etmez.
-
Hb’de biggshop saticisindan 1920 liraya arcelik 16350 satin aldim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X