Flavel 1690 yok hocam göremedim. Olsa değerlendirebilirim. Edit: Buldum ama fiyat 1699 :/ Flavel Flv 1690 Av Dijital Göstergeli Vantilatör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL https://www.trendyol.com/flavel/flv-1690-av-dijital-gostergeli-vantilator-p-2900625< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iLsrt -- 12 Nisan 2022; 11:55:30 > |
Vantilatör Fırsatları (177. sayfa)

-
-
Aşırı uçmuş hocam. Yine DC motorlu Dijitsu VN 27 var 800TL.ye, yorumları da alt ayak dışında güzel olduğu yonunde ama estetik olarak bı 1690 olmaz tabii ki.quote:
Orijinalden alıntı: iLsrtFlavel 1690 yok hocam göremedim. Olsa değerlendirebilirim.
Edit: Buldum ama fiyat 1699 :/
trendyol.com
Flavel Flv 1690 Av Dijital Göstergeli Vantilatör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/flavel/flv-1690-av-dijital-gostergeli-vantilator-p-2900625
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Arçeligin yeni seri kumandalı vantilatörü 16370 AV önceki seri olan flavel 1690 ile aynı özelliklerde mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dijitsu vn27 alınır mı ya karsr veremedim biraz pahalı gibi 800 tl .
www.akakce.com
Carrefoursa.com sitesine yönlendiriliyorsunuzhttps://www.akakce.com/c/?s=1&v=1943&p=740293857&c=16608&k=7587&g=1561105198&f=%2Fr%2F%3Fpr%3D740293857%26vd%3D1943%26pg%3D1561105198
Kargo + vergi ile 1550 lira
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O kismi gormemisim pardon sildim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı özelliklerde değilmiş.Arçelik müşteri hizmetlerine sordum flavel 1690 DC motor, yeni seri 16370 ise AC motormuş.
-
Hocam bilmediğim için soruyorum. Hangisi iyi o zaman?
DC motor daha iyi biliyorum.Yeni seri 16370'nin 4 hız kademesi görünüyor, flavel 1690'nın ise 26 hız ayarı vardı.
Yeni seri daha iyi özelliklerde olması gerekirken flavele göre daha vasat bir vantilatör olarak görünüyor.
-
arçelik 16370 ve flavel 1690 ürünlerinin 2 si de var bizde. 16370 modeli, flavelin yanından bile geçemez. malzeme kalitesi, üfleme, modları ve ses bakımından flavel çok daha iyi. flavel 1690 dan sonra çoğu vantilatör dandik geliyor. arçeliği geçen sene 450 e aldık, flavel 1690 nı da 2020 de 350 tl ye almıştık, geçen sene flavel 750 tl di fiyatları
-
Carrefour uygulamasından dijitsu vn27 aldım 800 tl hadi bakalım ilk vantilatör deneyimi 😂
Bende 1 tane sipariş verdim. Akbank kampanyalar kısmından 30TL indirim kodu kullanarak. Kargo vs her şey dahil 783TL ye geldi. Umarım pişman olmam.
-
Prime Kodumla bir tane de ben aldım, benim de ilk deneyimin olacak bakalım hayırlısı 😂
Ooo beyler hadi bakalım benimde ilk olcak umarım üzmez. Araştırmalara göre üzmez baya güzel. İnş kırık çıkık kullanılmış falan gelmez de uğraştırmazlar. Hayırlı olsun hepimize
Flavel dc motoru zamanında beleşti almadık çok pişman oldum. dc motor vn27'yi alalım en iyisi yoska yaz gelince 1.500 ü bulur bu fırsatçılık varken bizde.
Yazık yahu vantilatöre verdiğimiz paraya bak 800 tl..
-
Sorma ya şimdi diyorum kendime niye almadın diye… mecbur verdik 800 ü yapcak bişey yok
Ben de sırf ondan acele şekilde aldım birkaç güne haberler kavurucu sıcaklar diye haber yapmaya başladığında fiyatlar hop x2 olur 😂
Dijitsu vn27 dün aksam sipariş verdim. Bugün teslim edildi. Hemen kurulumunu yaptım. 783TL verdim ama gerçek'den 783TL'lik bir vantilatör değil. Sözde 12 kademe var fakat benim gözümde 6 kademe var. 1 kademe zaten var yok gibi bir şey 2. kademeden itibaren vantilatör azda olsa dönmeye başlıyor. 2 4 6 8 10 12 seklinde denilebilir. aralardaki rakamların pek bi etkisi olduğunu düşünmüyorum.
DC MOTOR DC MOTOR dediler. Açıkcası pek bi halt olduğunu düşünmüyorum. Ayakları desen ayak değil , 5 pervane ama 3 pervaneli plastik olanlardan hiç bir farkı yok.
Sanayi tipi vantilatör Metal 5 Pervaneli ve yüksek kaliteli motor RBS20 veya RBS35 vantilatör alsaydım bundan daha iyi olacağını düşünüyorum.
Zaten alırkende sunu duşünerek almıştım. Kumandasının olması ve yatarken zaman ayarını kumandadan yapabilir olmam. Onun haricinde bir esprisi yok. Serinlik arayanlar, salonda kullanacak olanlar. Kesinlikle Sanayi tipi vantilatör almalı.
-
Ürünüm kargoya verilmiş bugün gelmez muhtemelen artık pazartesi elime ulaşır
Pişman mı oldunuz.Keşke almasaydım mı diyorsunuz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X