Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gunebakan44 , Tıfıl II Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.586
Cevap
250
Favori
570.611
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bakkal34

https://www.teknosa.com/raks-sf-18-sx-100w-sanayi-tipi-vantilator-p-115191037
    şöyle bir ürün var ömürlük ama ev için fazla gelebilir
    Metal pervane cok ses yapıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor gücü yüksek olsun yeter. Ucuzunu alin vantilatorlerin. Sonuçta hepsi ayni isi yapacak. (Uyudugu odasa kullanacak oldugu icin sessizlik arayanlarin durumu farkli)

• sessiz modda çalıştırıyorum hiç duyulmuyor
    ayrıca şu kadar saat sonra kapat şeklinde ayarlanması güzel bir özellik
    en sevdiğim özelliği ağaç altı modu olması, rüzgar hızı tek düze değil artıp azalıyor ağaç altında oturuyor gibi bi serinlik veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Dün siparişi verdim hocam yorumunu yeni gördüm. İnşallah ses cıkarmaz çok.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun şimdiden.

Kumandadan sağa sola salınımın ayarlanamaması ve salınım esnasındaki ufak çıtırtılar eksi yönü.

Rüzgar sesi ve performans bakımından çok başarılı
  • Şimdi kararsız kaldım, hatun hamile ev sıcak , klima alamıyoruz, bana bir tavsiyede bulunun lütfen ..

Arzum AR063

Rowenta VU5670 Turbo

yada herhangi bir öneriniz
  • 9008 9 kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal alacağım .

Hocam peki uzaktan kumanda düzgün çalışıyor mu, yorumları okudum vantilatörün gövdesi alıcıyı kapattığından dolayı güzel çalışmıyor falan denilmiş.
  • kopyakalpler K kullanıcısına yanıt
    Rowenta hoşuma gitti ama kumandasında sağa sola döndürme fonksiyonu olmadığından dolayı eledim.

Arzumda hoş duruyor. Yorumlarda uyku modunun sesiz çalıştığı söyleniyor.
    Bende arzum ar063
    Homend 9003
    Raks SF 16 RX
    arasında kaldim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heamvivna -- 12 Haziran 2019; 16:58:44 >
  • goldmasterhome.com
    GFN-7901 Clara Ayaklı Vantilatör ( Tükenmek Üzere ) ( 5 Yapraklı Fan İle Konforlu Serinleme / Dilediğiniz Seviyeyi Ayarlayın 3 Kademeli Hız Kontrol )
    https://goldmasterhome.com/index.php?route=product/product&product_id=3730

Bir de bu var 300 TL 'ye geliyor
  • Dostlar su urun 189a alinabiliyor. Sizce nasil?
    GittiGidiyor
    Arzum Ar063 Windream Power Uzaktan Kumandalı Ayaklı Vantilatör Siyah - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arzum-ar063-windream-power-uzaktan-kumandali-ayakli-vantilator-siyah-431589485

Edit: yok mu fikri olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ABF42C3BA -- 12 Haziran 2019; 17:52:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heamvivna

Büyük ihtimal alacağım .

Hocam peki uzaktan kumanda düzgün çalışıyor mu, yorumları okudum vantilatörün gövdesi alıcıyı kapattığından dolayı güzel çalışmıyor falan denilmiş.
    ben bi sorun yaşamadım hatta telefonumda da kumanda özelliği var eşleştirdim ordan da kullanıyorum.

ufonun nem üfleyen modelini alacaktım çok araştırdım kullanıcı yorumları kötüydü bunu aldım memnunum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Master mtr f660 modelini kullanan var mı mı? n11 sitesinde çok farklı fiyatlar var. Ayrıca farklı ürün hangi markaya ait tam belli değil. CVS, raks, goldmaster olmak üzere üç marka ismi geçiyor. Bugün bir yerde gördüm tam dikkat etmedim . Motor gücü aklımda kalmış 70 watt.
    www.hepsiburada.com
    Vantilatör Fiyatları | Vantilatör Markaları | %51 indirim
    https://www.hepsiburada.com/vantilatorler-c-17412

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ABF42C3BA

Dostlar su urun 189a alinabiliyor. Sizce nasil?
    https://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arzum-ar063-windream-power-uzaktan-kumandali-ayakli-vantilator-siyah-431589485

Edit: yok mu fikri olan?
    Bu model bu konuda cok konuşuldu. Eski sayfalari okursaniz cok bilgi var. Fiyat iyi gibi.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim

• www.hepsiburada.com
    Esty V48004B01 Buharlı Vantilatör Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/esty-v48004b01-buharli-vantilator-p-HBV00000BEUSP?magaza=Beyinn

arkadaşlar buharlı alacam bunu buldum sizce nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: justery

Hayırlı olsun şimdiden.

Kumandadan sağa sola salınımın ayarlanamaması ve salınım esnasındaki ufak çıtırtılar eksi yönü.

Rüzgar sesi ve performans bakımından çok başarılı

Alıntıları Göster
    Ürün geldi hocam duruşu, performansı ilk etapta güzel geldi. Yakından dikkatli dinleyince salınımda çıt çıt sesini farkettim.
    Bu arkadaki kafa kısmından (siyah yer) hafif ses geliyor yakından dinleyince normal mi hocam?

• Baleno Sf16Brc kullanan varmı ?
  • arkadaşlar vantilatör seçmem lazım bütçe 200 tl yi aşmayacak.baktığım modellerden hangisini daha çok önerirsiniz?
    Arzum Ar063 Windream Power Uzaktan Kumandalı Ayaklı

Raks SF 16 STN 16" Ayaklı Vantilatör

Homend 9003 Fanomen Stand Ayaklı Vantilatör

Simfer Simfer Afm 1660 Kumandalı Vantilatör

• Arçelik'in Flavel marka uzaktan kumandalı ürününü sipariş verdim. Günün fırsatıymış galiba 30 TL indirim tanımlandı 165 TL ye geldi. İlgilenenlerin bilgisine.

• ONURTO kullanıcısına yanıt
    Şubelerde 130 140 a temin edebilirsiniz.

• 4007 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Artık siparişi verdim, liste fiyatı 230 küsürdü.. Zaten mağaza dolaşacak vaktim de yok, pazarlık için insanlarla uğraşacak mecalim de.. Gitseydim ve 140'a alsaydım bile yolculukta ve sonrasında eve gelirken o aradaki 20 TL farkın, üç dört katını harcayacağıma eminim. İnternetten alışverişin bir güzelliği de bu; insanı tahmin edilemeyen harcamalardan koruyor

• 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.