Arkadaşlar bir vantilatör almayı düşünüyorum. Evde bunalıyorum akşamları. Gram rüzgar esmiyor. Bütün balkon pencere açık genede rüzgar yok. Çoğu kişi vantilatör soğutmaz dio ama benim gittiğim gitar kursundaki vantilatör (Yerde duruyo - sanırsam 20~40 cm çapı var) çok pis serinletiyo bizi. Bu 2 çelişkide kaldım. Alsammı almasammı die. Serinletirmi serinletmesmi, boşa bi yatırım mı yapmış olurum felan. Verebileceğim para zaten az. 15 yaşında çalışan biri olarak ancak 20~40 YTL arasında para verebilirim. Öneri verirseniz sevinirim.
arkadaşım alabilirsen zass öneririm 4 yöne hareket ediyor.neyse yelpaze vantilatör gibi araçlar ortam sıcaklığı vücut sıcaklığımızdan düşük ise işe yarar ısı alışverini hızlandırarak. hava 40 c yi aşıyorsa bi işe yaramaz zaaten sıcak üflüyor. denemen lazım
http://direct.tesco.com/product/images/?R=200-8388 bütün kipalarda var bunlardan fiyatıda sabit 19.90 yani 20 ytl kutuda oluyor 3 hız kademeli ayaklı vantilatör bugün aldım şahsen belki biraz kalitesiz yada kötü gibi durabilir ama aslında baya iyi bendede evde hiç esmiyordu geceleri, cokta seslide digil fiyatına göre ztn çok iyi tavsiye ederim
sinbo var bende diasa dan 19.90 a almıstım gayet ıyı bıraz gıcırtı yaptı yagladım cok guzel sogutuyo odamı tavsiye ederim ama bide yeni kumandalı olanları var ondan alabılırsın ben almayı dusunuyorum tv izlerken aç kapa yapmak için çok mu rahatımıza duskunuz nedir