Şimdi Ara

Vanilyalı Coca-Cola A101'de (2,25TL) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
5.583
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçenlerde yanlışlıkla almışım vanilyalı kolayı bardaktan bir yudum almamla kusasım geldi direk çöpe attım şişeyi arkadaş bir kolayı nasıl satmam deseniz ancak bunu düşünürsünüz berbat bence en güzeli sek olan kola ne o öyle yok zero yok vanilya yok vişne,asla sekten şaşmayın :)
  • Çok önceden taksim simit sarayında vanilya ve vişnelisini içmiştim. Çok bir espirisi yok.
  • ben beğendim , vanilyayı hissettiriyor
  • iğrenç ötesi bir deneyimdi.
  • Kasiyer kız uyarmıştı, tavsiye etmem, iğrenç tadı var bozuk gibi demişti Denedim çok berbat değil, bir daha alırmıyım derseniz kesinlikle almam......
  • Anlaşılan bizim damak tadımıza çok uzak bi ürün. Ama nası merak ettim şimdi 😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 20 Mayıs 2016; 4:35:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçeriğinde Glikoz Şurubu kullanmayı bırakmadıkça lütfen bu ürünleri mümkün olduğu kadar kullanmamaya kullandırmamaya çalışalım. Hem Diyabet hem de Kanser riskini arttıran bir madde ve inatla maliyetlerini düşürmek için kullanmaya devam ediyor birçok grup.

Torku, Lipton, Uludağ Gibi markaların ürünlerinde bu madde yerine Pancar şekeri kullanılmakta bu markaları tercih etmenizde fayda var.

Bir alışkanlık kazanımı olarak aldığınız tüm şeker içerebilecek gıdalara bakarak içerisinde Glikoz şurubu olan ürünleri tercih etmemenizde fayda var.
  • tanıyormuş gibi yorum yapma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek begenen ben miyim? Yanlışlıkla almistim ve hayran kaldim resmen. Keske heryerde satilsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macaristan ve komşu ülkelerinde içtiğim vişnelisi en iyi koladır bana göre. Vanilyalıyı da denedim kötü bence ki ben vanilyayı severim filtre kahve falan vanilyalı içerim genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hagi10best

Tek begenen ben miyim? Yanlışlıkla almistim ve hayran kaldim resmen. Keske heryerde satilsa.

8 senedir aradığım kola hocam tadı mükemmel. Bu akşam A101'e gidip varsa 15x2 Lt. falan almayı düşünüyorum.
  • Vallahi ilk defa duydum vanilyalı cola.. Uzun süredir kola içmeyen biriyim fakat bunun tadını merak ettim ve görürsem yakınımdaki şubede hemen alıp deneyeceğim.
  • kimi diyor çok güzel ,kimi diyor iğrenç
    tamam yani renkler ve zevkler tartışılmaz ama iki uçta gezen yorum olunca insan ne olduğunu çözemiyor :)
    neyse pahalı bir şey değil nasılsa ,alıp denemek lazım :)
  • hiç beğenmedim bedava verseler içemem fazla tatlı geldi bana + kokusu ağır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.