Şimdi Ara

vanalardan anlayan bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yurtta lavaboya gelen suyu kesmek istiyorum fakat odamda vana yok. lavabonun altindaki borudada sadece bu vida gibi bisey var. suyu nasil kesebilirim? fazlada kurcalamak istemedim.yerinden cikarsa odayi su basar durduramayiz simdi.

• O vidalari saat yonunun tersine cevirmelisiniz. Elinizle olmuyorsa bicak tarzi bir sey is gorur diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim

O vidalari saat yonunun tersine cevirmelisiniz. Elinizle olmuyorsa bicak tarzi bir sey is gorur diye dusunuyorum.

Tamamdir tornavida bulur bulmaz deneyecegim.sıkısmıs biraz.Insallah odayi su basmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: zathura93

quote:

O vidalari saat yonunun tersine cevirmelisiniz. Elinizle olmuyorsa bicak tarzi bir sey is gorur diye dusunuyorum.

Tamamdir tornavida bulur bulmaz deneyecegim.sıkısmıs biraz.Insallah odayi su basmaz

1 sn saat yonune cevireceksiniz ters soyledim kusura bakmayin. Bicakla denediniz mi?
    Ayrica komple cikmasi icin hortumu cikarip muslugu cikarmaniz gerekiyor yani dusuk bir ihtimal su basmasi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zathura93

quote:

1 sn saat yonune cevireceksiniz ters soyledim kusura bakmayin. Bicakla denediniz mi?
    Ayrica komple cikmasi icin hortumu cikarip muslugu cikarmaniz gerekiyor yani dusuk bir ihtimal su basmasi.

Saat yonune cevirmeyi denedimde donecegi kadar donmus zaten. Saat yonunun tersine cevirincede gevsiyor iyice. cikacak diye korkuyorum. Ki zaten cevirsemde su akış hizinda herhangi bi degisik olmuyor. Heralde vanasi yok bunun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tramerden Anlayanlar Bakabilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.