Bildirim
vanalardan anlayan bakabilir mi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
O vidalari saat yonunun tersine cevirmelisiniz. Elinizle olmuyorsa bicak tarzi bir sey is gorur diye dusunuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dhyegirdimkendimegeldim
O vidalari saat yonunun tersine cevirmelisiniz. Elinizle olmuyorsa bicak tarzi bir sey is gorur diye dusunuyorum.
Tamamdir tornavida bulur bulmaz deneyecegim.sıkısmıs biraz.Insallah odayi su basmaz
quote:
Orijinalden alıntı: zathura93
quote:
Tamamdir tornavida bulur bulmaz deneyecegim.sıkısmıs biraz.Insallah odayi su basmaz
1 sn saat yonune cevireceksiniz ters soyledim kusura bakmayin. Bicakla denediniz mi?
Ayrica komple cikmasi icin hortumu cikarip muslugu cikarmaniz gerekiyor yani dusuk bir ihtimal su basmasi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zathura93
quote:
1 sn saat yonune cevireceksiniz ters soyledim kusura bakmayin. Bicakla denediniz mi?
Ayrica komple cikmasi icin hortumu cikarip muslugu cikarmaniz gerekiyor yani dusuk bir ihtimal su basmasi.
Saat yonune cevirmeyi denedimde donecegi kadar donmus zaten. Saat yonunun tersine cevirincede gevsiyor iyice. cikacak diye korkuyorum. Ki zaten cevirsemde su akış hizinda herhangi bi degisik olmuyor. Heralde vanasi yok bunun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X