Şimdi Ara

VAN-URFA-ERZURM-YOZGAT-ADİYAMAN TIP?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siralamam 15k. bunlardan hangisini onerirsiniz, zaten doguluyum. egitim kalitesi,sehir ve insanlari,iklimi bakimindan hangisini onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipteyim
  • Erzurum kesinlikle bence

• Yozgatta yaşıyorum Bozok tıpta arkadaşlar var genel olarak memnunlar bozok tıp geçen seneye kadar hacettepede idi zaten iklimi de yaz zor geliyor toplam 3 4 ay yaz oluyor resmen

• aynı sıralamadayım ve tüm araştırmalarıma dayanarak söylüyorum.Atatürk tıptan pişman olan yok :)
  • Eğitim olarak kesinlikle Erzurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Dabid

Yozgatta yaşıyorum Bozok tıpta arkadaşlar var genel olarak memnunlar bozok tıp geçen seneye kadar hacettepede idi zaten iklimi de yaz zor geliyor toplam 3 4 ay yaz oluyor resmen

kardeşim yozgat'ın ortamı nasıl?Maalesef hakkında kötü şeyler anlatılıyor.Sen yaşayan biri olarak ne diyorsun,daha gerçekçi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Isparta
    17 yıl önce açıldı
    Kars Kafkas Tıp....
    7 yıl önce açıldı
    bolu tıp
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yozgattan ve vandan herkes çok memnun
  • yozgat yaz bence hem yeni okul hem de iç anadolu ankaraya filan yakın olur başa yozgat at
  • Tekla kullanıcısına yanıt
    Hocam ne duydun bilmiyorum ama normal bir şehir işte eğer büyükşehirden falan geliyorsan ilk bir kaç ay sıkılabilirsin sonra alışırsın

Eğer yobaz falan diye duyduysan da yobazliktan kastın ne bilmem ama ramazanda sigara icene bile karışmazlar içinde olmayan dışardan konuşur Yozgatın %90 dan fazlası sağcıdır ama solcu arkadaşlarimda çoktur kimse sıkıntı çıkarmaz.

• kesinlikle Atatürk. Bende okumayı isterdim ama evime çok uzak kalıyor. Yakın yerleri yazicam Bu arada adıyaman tıpta bi hocayla görüştük adıyaman yazacağına erzurum sivas hatay yaz. Adiyamanin egitimi kotu sonlara yaz dedi

• quote:

Yozgatta yaşıyorum Bozok tıpta arkadaşlar var genel olarak memnunlar bozok tıp geçen seneye kadar hacettepede idi zaten iklimi de yaz zor geliyor toplam 3 4 ay yaz oluyor resmen

iklim derken genel olarak kapalı havamı var diyorsunuz
  • Erzurum için eğitimi iyi diyorlar. Kampüsü falan da güzel. İklimi baya sert, soğuk. 2 ay falan güzel olur hava. Zaten o zaman da memleketinde olursun. İnsanı da yobazdır onu da söyleyeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dabid D kullanıcısına yanıt
    sağol hocam.Bir de ilk ağızdan duyayım dedim
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle ekimin yarısından itibaren mayısin nerdeyse sonuna kadar kombi falan yakarsin soğuk olur geri kalan da yaz yagmur yağmaz hava pek kapalı değildir açık ama soğuk olur sert karasal gibi bir şey

• quote:

Hocam şöyle ekimin yarısından itibaren mayısin nerdeyse sonuna kadar kombi falan yakarsin soğuk olur geri kalan da yaz yagmur yağmaz hava pek kapalı değildir açık ama soğuk olur sert karasal gibi bir şey

helal olsun yozgata be, bide kızları güzelmi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 13 Temmuz 2017; 22:27:48 >
  • up

• yaz muş kanatli hayvan yetistiriciligi cayini yudumla

• düşünmeden erzurum ,düşününce gene erzurum kalitesi ege ve marmarayla yarışır .fakat geçen gittim hava 10 dereceydi kışın yurttan okula giderken arklarım donduğunu söylüyor. Daweqwedqwe
  • up

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.