Şimdi Ara

Erzurum-Afyon yolculuğu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forumdaşlar, Erzurum'dan Afyona Gazlıgöle gitmek istiyorum yolculuklarda sormak yerine navigasyon kullanmayı tercih ediyorum.Tabiki harita uygulamalarına herşeyi teslim edince bazen hüsran oluyor bu sebeple bilen arkadaşlara danışmak istedim.Google haritaları kullanıyorum sorgulama yaptığım vakit Ankara ve Konya üzerinden iki rota görünüyor sizce hangi sebeple hangi rotayı kullanmalıyım misal yolun durumu, kısa olması yada güzel ugranacak yerler vs kıstaslar olabilir değerli görüşlerinizi bekliyorum şimdiden



  • pasinler'de belediye kaplıcası var..sabah 6 trenine binip oh tertemiz.. oradan da hacıbaba'da bi iskender, kılıçoğlu'nda şöbiyet...mecburiyet caddesinde de 2 tur atar evime dönerim...ne işim var 1200 km yolda, gazlıgöl'ün de termalden başka bir numarası yok zaten :))

    sivas'a kadar her türlü yol ortak.. sivas-yozgat-ankara'mı? sivas-kayseri-konya'mı? yol durumu aynı.. ıssız orta anadolu, uzun yollar..

    konya-afyon arasının ankara-afyon arasından bir farkı yok.. ankara'da konaklama varsa ankara üzeri tavsiye olunur..37 derece sıcak falan ama kapadokya konaklaması yapacağım, ürgüp-göreme-ıhlara gezeceğim diyorsan o zaman konya üzeri...

    yolculuktan başka bir şey görmeyeceğim diyorsan da yazı tura at.. iki yolda aynı gibi..kuzeyden gelirsen belki daha az bunalırsın sıcaktan.. yerköy-kırıkkale arası rakım düşük biraz..onun dışında yayla gibi.. kayseri-konya-aksaray-akşehir arası yine rakım 1000 üstü ama güneye yaklaştıkça bunaltı artacaktır..

    bilemedim aga..

    sorun zor biraz.. her şehrin içine girip alışveriş yapacağım, yöresel yemek yiyeceğim falan dersen belki cevaplar farklılaşır..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.