Şimdi Ara

Vampyr (2018) [PC ANA KONU] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
3
Favori
8.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ps4 ve ps4 pro da oynayan arkadaşlar için video ayarını ps4 dun ayarlarından yani 1080 yada otomatiğe alın o zaman fps düşümü olmuyor daha stabıl gıdıyor bide güncelleme gelirse ilerde daha iyi olabilir ben dövüş mekaniklerini sevdim şu fps birazdaha iyi olsa tadından yenmez gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi gözümüz aydın , oyunçeviri oyunun türkçe çevirisini çıkaracağını açıkladı

    yama çıkınca alıp oynanır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    hadi gözümüz aydın , oyunçeviri oyunun türkçe çevirisini çıkaracağını açıkladı

    yama çıkınca alıp oynanır
    1 seneden önce gelmez sanırım ^^ İngilizce oynayacaz artık ön sipariş vermiştim ben

    Şaka gibi yayınlanmış TR yamahttps://oyunceviri.net/turkceyamalarimiz/vampyr-turkce-yama-v1-0/

    Biraz baştan savma yapılmış olabilir (çok kısa sürdü) ama emeğinize sağlık oyunçeviri ekibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 18 Ağustos 2018; 22:5:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: matolimehmet

    1 seneden önce gelmez sanırım ^^ İngilizce oynayacaz artık ön sipariş vermiştim ben

    Şaka gibi yayınlanmış TR yamahttps://oyunceviri.net/turkceyamalarimiz/vampyr-turkce-yama-v1-0/

    Biraz baştan savma yapılmış olabilir (çok kısa sürdü) ama emeğinize sağlık oyunçeviri ekibi.

    Alıntıları Göster
    valla habere göre yakında yayınlayacaklarını demişler ama "oyunçevirinin yakında"sının ne olduğunu herkes biliyor




  • %25 indirim de geldi ilk kez hadi hayırlı olsun alacaklara
    180'den 135TL'ye düştü.
  • interette hep grafikler in eski yüzlü olduğu yönünde olumsuz eleştriler var , boyutuda 16gb . yeni oyunlar 40-60 gb olunca hafif bir oyun gibi düşündüm

    nedir yorumlarınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun bu fiyata değer mi gerçekten yoksa burdaki herkes korsan mı?
  • yüz küsür verilmez korsan oynayın geçin mutlaka görün.kısa bence ya da ben yarısından sonra kafam bozup trainer ile oynayınca öyle olmuş olabilir ama hakikaten para ver doya doya oyna değil şak diye biter her ne kadar kısalığını oynayamasınlar diye zor yapmaya çalışsalar bile.

    110'a bf1 revolution almıştım ben 135 verilmez.ara yüklemeleri ölüm gibi gelebilir codex ise fix'i var iki tane de yaması var ama m2'ye kurdum yine de uzun geldi yüklemesi.

    oyun güzel grafik falan dediklerine bakmayın ama iyi sistem istiyor bende 8320 4.4 ghz varken resmen takılıyordu şimdi 2700x var atari oyunu gibi oldu ama önerilen işlemci 4930k mı ne yani.

    1060 ayarında kartla son ayar oynarsınız bi de 2k oynadım ben.orijinal bir oyun olabilirmiş bir yerden sonra tekrara düşmese a tip adam böyle b tip böyle diye değil de çeşit yapsalarmış bu geyik rome oyununda da vardı hep aynı adamlara dalıyorduk.witcher 3'te öyle mi tekrara düşüyor muyuz?

    hatırlayan varsa vampire bloodlines diye bir oyun vardı benzetmişler her gören bizim oyunun yenisi mi çıktı dedi hani biraz daha şöyle yaparsan oyun böyle gider biraz daha seçenek olsaymış bilmiyorum ben mi iyi oynadım mutlu son oldu.farklı bitişi var mı acaba?olsa da ben kötü bitirmem witcher 3'te mesela bataklıkta bitiyormuş iki kere bitirdim ikisi de mutluydu.söz konusu hatun olunca affetmiyorum galiba..




  • Türkçe yaması oyunçeviri tarafından yayınlanmış arkadaşlar. Oyunçeviri ekibine teşekkür ediyoruz denediğimde yorumlarımı yazarım.

    https://oyunceviri.net/turkceyamalarimiz/vampyr-turkce-yama-v1-0/
  • Oyun harika olmuş Türkçe yama ile beraber tadından yenmiyor. İlginç bir hikaye, derinlemesine diyaloglar ve seçimler, eski londra atmosferi, vampirlik, aksiyon, rpg, vs herşeyi çok iyi harmanlamış oyun gerçekten..

    Müthiş diyaloglar harika işlenmiş olaylar var oyunda. Savaşın umutsuzluğu, salgın hastalıklar, çeteler, fakirlik ve tabikide vampirler her yerde kol geziyor..

    Pek çok rpg nin yapamadıklarınıda kotarmış adamlar. Ben bir xp almak için yattım uyudum bütün semt öldü oyunun çehresi değişti görevler vs gitti. Gerçekten her seçiminiz oyununun dünyasına etki edebiliyor yapımcıları tebrik ediyorum..

    Bu arada ben çok kötü bir vampirim ve vampirliğin gerektirdiklerini yapıyorum. İyi bir vampir olarak oynarsam bambaşka diyaloglarla karşılaşacağımıda biliyorum..

    Oyuncuyum diyen herkesi yağmurlu ve karanlık londra sokaklarında gezintiye bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 27 Ağustos 2018; 0:55:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Muhteşem bir oyundu bitmesine üzüldüğüm oyunlar arasında yerini aldı. Oyunu en kötü en karanlık son ile bitirdim gayet tatmin oldum bu konuda. Oldukçada uzun bir oynanışı var oyunun hakkını vermek isteyen 50 saate yakın oynayabilir.

    Aslında new game plus çok iyi giderdi bu oyuna. Bütün yetenekleri açtıktan sonra onlarla yeni oyuna başlamak müthiş olurdu.

    Yeniden oynamayı düşünüyorum belki bu sefer iyi kalpli bir vampir olurum
  • Üstteki yorumdan sonra oynamamak olmaz sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi sonla oynamanızı tavsiye etmem hocam ben o hatayı yaptım hem de ilk oynayışımda.
    Tüm yan görevler dahil her şeyi yapsan Taş patlasa 20 bilemedin 22 lvl oluyorsun (düşmanlar ana senaryonun %70'inden sonra en az 40-50 lvl iken zorluğu tahmin edebilirsiniz)
    Kimseyi ısırmamak ve herkesi iyi etmek için ilaç peşinde koşmak inanılmaz yoruyor ama böyle gözlerimiz insansı kalıyor, sonu böyle bi tık daha güzel oluyor vs vs iyi yani.
    De şahsen o çileyi çekmeye değmez derim. Ciddi kaos yaptığım 2. oyunumda ben daha çok eğlenmiştim (ki oyunlarda karakterlerde seçme varsa her zaman iyi olmaya çabaladığım halde böyle hissettim)
    Bu arada yeni zorluk seçeneği gelecek ama new game + gelir mi onu bilemem (yapımcı yapmaya üşenebilir)
  • Merhaba level ın düşük olacağını tahmin ediyordum da 20 level biraz fazla düşükmüş. Ben oyunu max level olan 50 level da bitirdim. Yani 20 level ile özellikle son boss çok zorlar diye tahmin ediyorum ilginç gerçekten. Ayrıca sadece son boss değil sokak aralarındaki düşmanlarda yüksek level çıkıyor karşına.

    Benim gözler surat falan kıpkırmızıydı tam vampir görünümündeydim.

    Ben diyalogları merak ediyordum o nedenle bir kerede iyi olurum diyordum ama sanırım vazgeçtim bu yazdıklarından sonra. Çünkü full kaos yapmak ve her yeri düşman haline getirmek çok keyifli bu oyunda.

    Dün yabancı forumlara baktım oralarda da new game i isteyen çok oyuncu var. Bence gelse çok iyi olur. Bu arada oyunda zorluk seçeneği yok bu sefer seçenekmi gelecekmiş?
  • 22lvl iken bitirmişim aldığım ss lerden gördüm şimdi 22..
    Daha zor olan hardcore mode geleceğini duyurmuşlardı hocam yakın zamanda gelir diye umuyorum.
    En iyi sonda bitirmek ve mümkünse tüm mahalleyi sanitized (türkçesi nedir bilemem ama mahallede kimse ya da aşırı önemli insanlar ölmez ve hasta olmazsa olacak olan en iyi seviye) konumda tutmak inanılmaz zorluyor bünyeyi.
    Çok çok çok çok zorlandım ilk oyunumda işin kötü yanı lvl atladıkça hit puanı artıyor o yüzden adam akıllı vuramıyorduk bile (sokaklar zaten hayaldi benim için, kaça saklana ya da görünmezlik ile geçti)
    Sonunda da (iyi son spoiler)
    O koca şatoya gidiyorsun her şey aynı gene sadece bir odada bizim baboşun portresi var. Vay aşkım resmimi çizmiş falan diyor. Son sahnede de kendini yakmak yerine bizim dr'a sarılıp mutlu mesut yaşayıp vampirliği geçirmek için gereken panzehiri bulmaya adıyorlar ömürleri. (ss ledim gözler böyle kalıyor iyi son kasınca. Malum ateşe atlama olayı da olmuyor tabi)

    Hasta insanlara ilaç verip iyileştirince ve hayır dualarını alınca sonra yanına gittiğimizde çok iyi karşılıyorlardı onu da hatırlıyorum


    En temizi mahallelerdeki baş karakterleri ne olursa olsun hayatta tutup her mahalleden 3-4 kişiyi iyice ve full analiz edip emüklemek.. Başka türlüsü zor (Bir kez insan emükleyince de o göz hep camışa dönüyor)
    Bazılarında biraz kötü oluyordum haklı haksız iyi kötü ayırmadan emükledim coğunu ikinci oyunda. O son sözleri cümleleri onların ne dediğini ne hissetiğini duymak fena koyuyor adama..

    Hele ki anasından tokat yiyen masum düzgün bi kız vardı onu emüklediğimde çok kötü olmuştum son sözlerini duyunca




  • Ben mahalledekileri full analiz edip soruşturmalarını yaptıktan sonra iyileştirip öyle ısırıyordum bu sayede sağlam xp alıyordum. Ama tabi birini öldürünce onunla bağlantılı olan kişilerdeki analizleri bir daha açamıyorsun o da var.


    Ayrıca bu uyuma olayının bu kadar çok etki ettiğini geç farkettim ben. Oyun ortasında kritik karar vardı ya bilirsin orayı geçtikten sonra uyudum ve komple bir mahalleyi öldüremedim. Ben uyuyunca 1 gece attı ve kendi kendilerine salgından öldüler. Orası yüzünden 8 kişiyi öldüremedim :( Bir uyandım ekranda çarpı işaretleri doldu ve gazete manşetleri çıktı ben tabi şoka girdim gitti kan kaynakları diye :)


    Valla haklı haksız bende götürdüm gerçi bazılarını çok düşündüm ama vampirlik yanım ağır bastı.


    Örneğin çocugunu getiren zengin kadın vardıya bizi şikayet edecekti onu ısırmaktan zevk aldım. Ayrıca leydi ashbury nin kızı bizimle en başta dalga geçmişti onada çok sinir olmuştum, bir hırsla hemen götürdüm onuda


    Valla hardcore modu gelsin, aslında birde düşman çeşitliliği artsa güzel olurdu benim oyunda gördüğüm eksilerden biridir bu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veterangamer -- 30 Ağustos 2018; 20:51:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Evet uyku olayı dehşet etkiliyor

    Antidote görevi yani oyunun sonlarına yakın bölümden önce genelde nadiren uymaya gittim zaten tecrübe vs gelmiyordu iyi kastığım için ben de ne uyucam yav kafasında aktım
    Uyumadan önce de bari şunlara ilaç bulayım bari şu ilacı vereyim demiştim şans eseri çok ekmeğini yedim ilk oynayışımda onun

    Hasta olan birine ilaç vermeden ana karakterimizi 2. gece uyutmak aşırı riskli. Hastalıktan gitme riski çok artıyor..

  • Valla oyun doğru düzgün birşey anlatmıyor oyuncuya sen yaşayıp görüyorsun. Mesela içimde kaldı o komple ölen semt 9 kişiden kan alamadım. Rıhtım semti o ilk gittiğimiz bar vardıya orası. Ayrıca onun gerileride açılıyor bayağı büyük bir semt. Bu rahiple alakalı kritik karardan sonra komple gitti. Ben nereden bileyim uyuyunca komple gideceklerini. Gerçi kritik karardan sonra uyudum ama oyunda hiç ipucu vermedi..
  • Üç dört gündür oynuyorum. Önyargım vardı oyuna karşı, denemeyi bile düşünmüyordum, buradaki yorumlar, özellikle Witcher3 nickli arkadaşın yorumu etkili oldu, yaklaşık 10 saat civarı oynadım, beklentim sıfır olduğu için sanırım çok beğendim, diyaloglar üzerinde ciddi emek var, dövüş sistemi de gayet güzel geldi. AAA kalitede bir oyun değil ancak kötü de değil. Hani başına oturunca beş saat gömmüyorum ama girip bir iki saat hikayeyi devam ettirmek ya da yan görev yapmak güzel oluyor. 19. yüzyıl atmosferine sokuyor oyun sizi. İyi kötü ikilemi de dinamizm katmış. Şu an 13. seviyeyim, sadece oyunun başında birini ısırdım, onun dışında kimseye dokunmadım, yaratıkların her birini öldürmek 5 xp veriyor, görevler de öyle ahım şahım exp vermiyor, bu durumda sanırım bundan sonraki süreçte kötü bir vampir olacağım çünkü deneyim puanı birikmek bilmiyor. Skill ağacı pek hoşuma gitmedi, daha faydalı şeyler olabilirmiş, silah upgrade sistemi de basit ve hoş olmuş, epey fark ettiriyor silahları upgrade etmek. Küçük haritalı oyunları seviyorum, daha yoğun bir hikaye anlatımı sunuyor, ki bu oyunda da öyle olmuş, haritayı tam anlamıyla özümsüyorsunuz. Dediğim gibi hiçbir şekilde şans vermeyi düşünmediğim bir oyunken keyifli bir deneyim sundu bana. Bence en azından bir görülmesi lazım. Karakterimizin seslendirmesini de özellikle beğendim. Buğulu ve karizmatik bir ses tonu var. Tam bir beyefendi.




  • Çok iyi bi oyun olabilcekken vasat olmuş bence. Aceleye gelmiş sanki. Eski Londra hissiyatını tam veremiyor. Harita küçük, sürekli aynı yerlerden geçiyorsunuz. Hikayesi bence güzel ancak oynanabilirlik ve optimizasyon sınıfta kalmış. Bu yüzden 62fps lock olayını kaldırmanızı tavsiye etmem. Mouse'u bi çeviriyosunuz fps 150'den 80'e düşüyo bu da stuttering sorununa neden oluyo. Mouse kamera kontrolü de baya kötü açıkçası. Gamepad'e alışık olanlara tavsiyem, gamepadle oynayın. Yine de oyunsuz kalan pc piyasasında gideri var oynamaya değer.



    Not: Kötü sonla bitirdim.



    Puanım 6.8/10 :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.