Şimdi Ara

Valve ve Hayrat Meselesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu trollemek için açmadım. Valve hiçbir zaman adam akıllı güncelleme yapmadı. CZ ile turnuvada 3-5 adam vurdular CZ'yi berbat ettiler Tec9 şimdi aynı şekilde yakında onuda bozarlar. Bkz.http://i.imgur.com/2t41b7m.png Valve bile dalga geçiyor. 1 yıldır tuscan haritası yapılmış muhteşem bir şekilde Valve hala oynanabilirliği 0 olan saçma sapan haritaları oyuna koyuyor görev haritası üzerinden. Yok workout, yok şu yok bu. Oyuna adam akıllı bir düzen gerekiyor bu düzen uzun süre korunmalı. Counter Strike yıllarca aynı mesafede kaldı ama herhangi bir sorun olmadı.

Fark eden arkadaşlar oldu mu bilmiyorum ama Valve son zamanlarda hayır işlemeye devam ediyor. Sürekli olarak güncellemelerde sadece paraya çalışan Valve (bıçak, silah, sticker için gelen güncellemeler.)

Daha önce Inferno haritasına gelen güncellemenin ardından Mirage'ye benzer bir güncelleme geldi.

Dilerseniz güncellemeyi fotoğraflar ile anlatayım.

Inferno haritasi

CT bölgesinde yer alan hayratın Gabe Newell adına olduğu düşünülüyor.

Valve ve Hayrat Meselesi

Bu görüntüde eski Mirage haritasına ait.

Valve ve Hayrat Meselesi

Gördüğünüz gibi bir konteynır ve gereksiz çöpler yer alıyor.

Daha sonra buraları restore eden Valve geçtiğimiz günlerde çok güzel bir hale getirdi.

Valve ve Hayrat Meselesi

Bu hayratın ise Valve'nin yeni projerlerine nazar değmemesi için yapıldığı tahmin ediliyor.

Konuda asla bu tür hayır yerleriyle dalga geçilmedi. Sadece can sıkıntısı. Yorumların da eğlenceli olmasını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antocio -- 7 Mart 2015; 15:42:29 >

• Adamların amacı zaten sistemi korumak ve gelir kaynağını arttırmak.Tec-9'a nerf gelmesi bana da yakın geliyor özellikle turnuvalarda eco roundda kullanılmaya başlandı iyicene...
  • Infernodaki hayratın önüne gidip "e" tuşuna basınca su akıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.