Şimdi Ara

Valve - vana?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valve oyunu oynayanlar olmuştur, olmuştur demek hata olur bir zamanlar herkes Half Life oynamıştır. Bildiğiniz üzere elemanın birisinin gözüne vana takmışlardı introda, demin Dota2 indirdim, bu seferde kel adamın kafasının arkasına takmışlar vanayı. Nedir bu vana muhabbeti bilen var mı?
    #edit: valve'nin anlamını biliyorum da, insanlara montelemek neden?
     Valve - vana?

Valve - vana?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Decent -- 29 Ağustos 2013; 10:57:05 >

• Çaktırma
  • open your eyes open your mind

• Adamın aklına musluğu tamir ederken aklına gelmiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: Xykna

Valve oyunu oynayanlar olmuştur, olmuştur demek hata olur bir zamanlar herkes Half Life oynamıştır. Bildiğiniz üzere elemanın birisinin gözüne vana takmışlardı introda, demin Dota2 indirdim, bu seferde kel adamın kafasının arkasına takmışlar vanayı. Nedir bu vana muhabbeti bilen var mı?
     Valve - vana?

Valve - vana?

Vajina diye okudum

• Göze takılan vana refleksi temsil ediyor. Yani fps oyunları vs... Kafaya takılan ise stratejiyi, yani moba vs... Salladım tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wax Neotic

Göze takılan vana refleksi temsil ediyor. Yani fps oyunları vs... Kafaya takılan ise stratejiyi, yani moba vs... Salladım tabiki
    Gözünü aç, zihnini aç gibi bir anlamı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wax Neotic

Göze takılan vana refleksi temsil ediyor. Yani fps oyunları vs... Kafaya takılan ise stratejiyi, yani moba vs... Salladım tabiki
    takip güzel konu
  • quote:

Valve oyunu oynayanlar olmuştur, olmuştur demek hata olur bir zamanlar herkes Half Life oynamıştır. Bildiğiniz üzere elemanın birisinin gözüne vana takmışlardı introda, demin Dota2 indirdim, bu seferde kel adamın kafasının arkasına takmışlar vanayı. Nedir bu vana muhabbeti bilen var mı?
     Valve - vana?

Valve - vana?

valf anlamında ondan ötürü

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyaßß

quote:

Valve - vana?

Valve - vana?

valf anlamında ondan ötürü
    The two images were based on an “Open your mind. Open your eyes” concept developed when Valve was founded in 1995.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keras

The two images were based on an “Open your mind. Open your eyes” concept developed when Valve was founded in 1995.

Alıntıları Göster
    Ben ne biliyim .. ara Gabe Newell'a sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Ben ne biliyim .. ara Gabe Newell'a sor.

Alıntıları Göster
    Ben Half-Life oynarken introda bu adam çıkardı.Korkardım.İçim bi tuhaf olurdu.
  • Hocam şimdi valve valf demek işte ordanda vana oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

Hocam şimdi valve valf demek işte ordanda vana oluyor.
    Dota 2 yükledikten sonra adamın birden kafasını çevirdiğini gördüğümde şok olmuştum. Hareketsiz halini biliyorduk çünkü onun.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehrmachtr

open your eyes open your mind

+1
    Dota taktik ve zeka oyunudur tabi ilerleyen leveller içi geçerler ilk leveller genelde herkes acamidir pek taktik bilmez.

Half life ise anladınız işte adamları vurabilmek için görmeniz lazım bi gözünüzü kapatın oynayın o zaman neden open yours eyes mesajını verdiklerini anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Dota 2 yükledikten sonra adamın birden kafasını çevirdiğini gördüğümde şok olmuştum. Hareketsiz halini biliyorduk çünkü onun.

Oyuna girerken esc esc enter enter girince benim de dikkatimi çekmemişti, bu Valve şirketi pek tekin bir şirket değil sanırım

• guncel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.