Şimdi Ara

Valve'ın Sanal Gerçekçilik Cihazına Övgüler Yağıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: razzraziel

    HTC --> HalflifeThreeConfirmed

    alıntı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: weNM

    Demo kesinlikle Source2'ye ait. Grafikler şahane gözüküyor. Ayrıca bu kadar yüksek detaylı modellemelerin sadece bir demo için kullanılmayacağı konusunda da dedikodular var. Yani Portal 3 bir süredir geliştirilme sürecinde olabilir, yakında çıkar kokusu. PC gaming is expanding!


    http://steamcommunity.com/groups/steamuniverse#announcements/detail/239027137165570723



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KortX -- 5 Mart 2015; 21:54:35 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • gaben wants more :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: RedTurkei<br><br>Her türlü tekelleşmeye karşıyım, konsollar olmasa ne pc de böyle ucuz oyun olurdu nede ekran kartları bukadar güçlü olurdu. Umarım origin, Gog gibi firmalar rekabeti arttırır. Teklikten hiçlik dopar yaratıcılığı öldürür.. Alete gelince görecez hangisi en iyisi..</blockquote><br><br>Güldüm valla :)<br><br>PC'ler çoğalıp, parçaları ucuzladığı için bir alt segmentteki daha ucuza üretilebilen konsollar ortaya çıktı.Aksine 4-5 sene önce PC parçaları çok daha ucuzdu ...


    Konsolların mutlaka etkisi vardır ama günümüzde 1500 TL'ye PC toplayamamanın sebebi olarak sadece konsolları göstermek biraz taraflı bir hareket. Hani zaman geçti, teknolojiler değişti felan belki ondandır pahalılaşması? :D

    Yapımcıların PC'ye önem vermemelerinin sebebi bence şu; kullanım kolaylığı. Konsollarda PC'lerdeki bir çok kullanım sorunu, derdi, tasası yok, kullanması kolay cihazlar bunlar. Haliyle konsolları kullanan tüketici daha fazla. E tabi yapımcılarda daha fazla tüketiciye ulaşabilecekleri konsollara önem verdiler doğal olarak. Yani konsolları tekel olarak kabul edeceksek, sebebi PC'lerin kullanım zorluğudur.

    Eğer konsollar olmasaydı, PC parçası, ekran kartı üreticelerinin mücadele etmeleri gereken bir rakipleri olmasaydı, bence PC parçaları şu anki güçlerinden daha düşük ve belki daha pahalı olurlardı.
    Düşünsenize PC'nin rakibi yok, e neden kovalayan varmış gibi parça çıkarsınlar, geliştirsinler? Tadını çıkara çıkara, paraları ala ala satarlardı parçalarını. "Konsollar olmasaydı şuan oyunların grafikleri gerçek hayatla birebir olurdu." deniyor ya, konsollar olmasaydı PC'ler "konsol" olurdu. PC'ler uzun süreli aralıklarla gelişirdi, güzel güzel para kazanırlardı şirketler.

    Ama şu konuda haklısın, konsollar yüzünden oyunlarda ki yaratıcılık baltalandı. Konsollar video oyunlarını çok fazla kitleye ulaştırdı. Birde üstüne oyunların yapımı daha zahmetli hale gelince, yapımlar o fazla kitleden yararlanmak için, para kazanmak için basit basit oyunlar çıkartıyorlar.

    Ben konsollar yok olsun istiyorum. Çünkü, olduğu zaman, konsollara, konsolculara durup durup bulaşan, saldıran PC psikopatlarının, (sözüm meclisden dışarı) hani şu internetten 480p film,video izledikleri halde, oyunlarda 4k-1080p 120 fps-60 fps isteyen şımarıkların, konsolların değerini anladıkları andaki yüz ifadelerini görmek süper olurdu :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Steambox ve bu cihaz izlettikleri oyunun grafiklerini eğer gerçekten de verebilecek ise. Alırım. Portal 3 bomba olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapsody_izmir -- 6 Mart 2015; 9:21:53 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bi atlama zıplama görseydik keşke portal videosunda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.