Şimdi Ara

Valve, DotA'nın İsim Haklarını Satın Aldı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şahane oldu bu. Taklitlerinden de kurtulmuş olucaz.

quote:

Geçtiğimiz haftasonu ses aktörü Jon St. John, Valve'nin Dota tarzı bir oyun yaptığını Twitter'dan üstü kapalı bir şekilde açıklamıştı. Biz de bunu size aktarmıştık.

Şimdi ise, Valve'nin "Dota" isminin haklarını satın aldığı haberiyle karşınızdayız. Superunnation sitesi, Valve'nin Dota isminin haklarını satın aldığını ortaya çıkardı. Zaten sıkı bir oyun takipçisiyseniz hatırlayacaksınız, son dönemde Valve ile Dota isimleri sık sık bir arada geçmeye başlamıştı. Valve'nin 2009 yılında Warcraft III modu Dota'nın yapımcısı IceFrog ile anlaşması, Twitter'dan gelen açıklamalar ve ardından Twitter'da paylaşılan bu yazıların silinmesi.

Bildiğiniz üzere önümüzde iki fuar var. Biri haftaya yapılacak olan Gamescom, diğeri ise Eylül ayının başında yapılacak olan PAX fuarı. Kim bilir, belki bu fuarlardan birinde Valve, yeni Dota'nın duyurusunu gerçekleştirir?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Valve_DotAnin_isim_Haklarini_Satin_Aldi-8463.htm

• Eğer bu oyun çıkarsa süper olur Valve + Icefrog = Mükemmel bir DotA. Hem grafiksel hem normal olarak.
  • Umarım ilaç ile oynayanlara "buraya kadar beyler" demezler de resmi olmayan sunuculardan oynamaya devam edebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Umarım ilaç ile oynayanlara "buraya kadar beyler" demezler de resmi olmayan sunuculardan oynamaya devam edebiliriz.

Dotayı tahtından edecek kadar kaliteli bir oyun çıkarsa acımam paraya, alırım. Çok taklidi çıktı, hiçbiri yerine geçemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: Helldancer

Umarım ilaç ile oynayanlara "buraya kadar beyler" demezler de resmi olmayan sunuculardan oynamaya devam edebiliriz.

Dotayı tahtından edecek kadar kaliteli bir oyun çıkarsa acımam paraya, alırım. Çok taklidi çıktı, hiçbiri yerine geçemedi.

x))
  • Hero öldürünce kafası, kolu kopucakmış diyorlar doğrumu Şaka bir yana. Sonunda birileri el atı ve şu oyunu daha profesyonal standartlara çıkarmaya tenezzül etti
  • Bakalım nasıl olacak valvenin yapacağı. valve bu zamana kadar hep en iyisini yaptı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olucak gibi
  • Çıkarsınlar bakalım adam gibi olursa parayı basar alırım :P
  • Bence ne olursa olsun w3 dotayı bırakamayacak insanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotherPlanet -- 19 Ağustos 2010; 12:06:45 >
  • valve'ın elinden her türlü oyunu oynarım güzel bir steam play grafikler, achivement'larla oynamaya kıyamam oyunu
  • Dotanın isim hakkını alırda Blizzard kadar yapabilir mi bakalım? Çakma counter strikeları da gördü bu bünyeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Dotanın isim hakkını alırda Blizzard kadar yapabilir mi bakalım? Çakma counter strikeları da gördü bu bünyeler.

Dota'nın blizzard'la ne alakası var?
  • quote:

Dotanın isim hakkını alırda Blizzard kadar yapabilir mi bakalım? Çakma counter strikeları da gördü bu bünyeler.

Blizzard ile bağlantısı yok dotanın.
  • Eğer Ayı'yı eski haline getirirlerse paraya acımam. Zaten Dota'yı Ayı yüzünden bıraktım. Ne güzel günlerdi her zaman Ayı'yı seçiyordum karşıdakiler hangi heroyu seçerse seçsin eziyordum. 1vs1'de hiç yenilmedim. 5vs5'de çok az yeniliyordum. 3 kişinin arasına girip 2sini alıp biri zor kaçıyordu. Sonra v6.63 çıktı ben o gün bittim. Artık eski gücümü kaybetmiştim. Birkaç gün ağladım sonra WA online oynamaya başladım. 2 yıldır sadece Worms oynuyorum. İnşallah Ayı eskisi gibi olur benim için Dota tekrar başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

quote:

Orijinalden alıntı: Elitacilan

quote:

DotA hangi oyunda oynanıyor Warcraft III. Peki warcraft III'ün yaratıcısı kim Blizzard.

bunu yazıcaktım saolsın benden önce yazmıssın

• quote:

Orijinalden alıntı: RoyaLGuarD

quote:

Orijinalden alıntı: Aztlan

quote:

Orijinalden alıntı: Elitacilan

quote:

DotA hangi oyunda oynanıyor Warcraft III. Peki warcraft III'ün yaratıcısı kim Blizzard.

bunu yazıcaktım saolsın benden önce yazmıssın

Önemli değil. Kendi mesajımıda bi anda dalgınlıkla sildim zaten iyi oldu alıntı yaptığın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.