Şimdi Ara

Vallaha bu oyunda bir şey var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ranked 10 lose streak yaptım karşıma gelenlere ezildim lane de. Sonra 3 maç oynadım bu 3 maçta da karşıma gelen adamlar hard lowdu ben taşıdım maçları şimdi kesin 1-2 maç sonra yine lose streak olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne çıkarsa bahtına.

• Vayne e çarp alma kazanırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle.Bazen öyle bir lose streak yapıyorumki.Dünyanın en flamer adamları bana geliyor ve hep seri maclarında geliyor.Neden acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: halilibrahim44

Aynen öyle.Bazen öyle bir lose streak yapıyorumki.Dünyanın en flamer adamları bana geliyor ve hep seri maclarında geliyor.Neden acaba?

Flame sorun degil flamer adami tasirsin asil sorun feedleyen ve sinirlenip direk afk kalanlarseri maclarinda seni dusuk mmrli adamla eslestiriyor buyuk ihtimal bide silver 5 gold5 elohell normal

• benim Win/Lose +6 ama 18 lp gelip 20 lp gidiyor nasıl lig atlayacagım ben bu şekilde anlamadım bir bilen duyan varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matematik İçin Doğmuşum

benim Win/Lose +6 ama 18 lp gelip 20 lp gidiyor nasıl lig atlayacagım ben bu şekilde anlamadım bir bilen duyan varmıdır

üst üste maç kazanırsan lp gitmez bu şekilde lig atlarsın iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • semer vurayım taşı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCleanse

quote:

Aynen öyle.Bazen öyle bir lose streak yapıyorumki.Dünyanın en flamer adamları bana geliyor ve hep seri maclarında geliyor.Neden acaba?

Flame sorun degil flamer adami tasirsin asil sorun feedleyen ve sinirlenip direk afk kalanlarseri maclarinda seni dusuk mmrli adamla eslestiriyor buyuk ihtimal bide silver 5 gold5 elohell normal

Yok hocam plat 3 üm ama seride flamerlar geliyor.Eloboostlar geliyor.Adamlar main yazıp hero alıyolar 10 dk da 30 farm yapıyolar daha ne yapayım ben

• quote:

Çünkü Riot seni sevmiyor. Bence Joygame gibi harika bir marka varken Riot gibi dandik bir şirketin oyunuyla zaman kaybetme.

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bursalıtimsah -- 26 Temmuz 2015; 7:06:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

quote:

Çünkü Riot seni sevmiyor. Bence Joygame gibi harika bir marka varken Riot gibi dandik bir şirketin oyunuyla zaman kaybetme.

Edit:İmla

Forever wolftim abi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.