Şimdi Ara

Valkyrie Elysium | PS4 - PS5 | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • DEMO yayınlanmış



    Valkyrie Elysium | PS4 - PS5 | ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valkyrie Elysium | PS4 - PS5 | ANA KONU
    Valkyrie Elysium | PS4 - PS5 | ANA KONUValkyrie Elysiumtwitter
    “Valkyrie needs you. The #ValkyrieElysium demo is out now on PlayStation 5/4 for you to download and play!”
    https://twitter.com/ValkyrieGame/status/1570336871648878592
  • Oynadim demoyu, sevdim bu oyunu ama day1 alinir mi emin degilim, puanları görelim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 15 Eylül 2022; 15:20:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Valkyrie Elysium: 24 Minutes of PS5 Demo Gameplay



    Valkyrie Elysium | PS4 - PS5 | ANA KONUyoutube
    Part of Square Enix's acclaimed Valkyrie saga, Valkyrie Elysium is an action-RPG which draws on the richness of Norse mythology to present an original story ...
    https://www.youtube.com/watch?v=OECRLgrfoOQ


  • Ön sipariş geçecek var mı ?

  • Oyun yarın çıkıyor alacak yok sanırım.

  • KAKÁ K kullanıcısına yanıt
    Bende ön sipariş düşünüyordum, demodan sonra indirim bekleyeyim diyorum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hypnosoy kullanıcısına yanıt
    Ben önsiparis yaptim dun gece uykum geldi giremedim, bu akşam başlarim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VALKYRIE ELYSIUM | Launch Trailer | PS5, PS4



    Valkyrie Elysium | PS4 - PS5 | ANA KONUSquare Enixyoutube
    The tale of a new Valkyrie begins. VALKYRIE ELYSIUM is now available on PlayStation®5 and PlayStation®4 consoles. Buy now: https://sqex.link/dfqh A free demo, that allows you to carry over your progress to the full game, is also available on PlayStation®5/PlayStation®4 consoles. VALKYRIE ELYSIUM is the latest title in the “VALKYRIE” series that depicts the “death of humankind” and “the existence of gods” with a unique worldview based on Norse mythology. Discover an action RPG with an epic story, beautiful environments, and new, fast-paced combat that incorporates the VALKYRIE series' classic special attack and combo systems. VALKYRIE ELYSIUM will be available on Steam on November 11, 2022. #ValkyrieElysium
    https://www.youtube.com/watch?v=lJReDSNL4vc
  • Valkyrie Elysium | FIVE THINGS YOU NEED TO KNOW



    Valkyrie Elysium | PS4 - PS5 | ANA KONUSquare Enixyoutube
    The tale of a new Valkyrie begins. VALKYRIE ELYSIUM is now available on PlayStation®5 and PlayStation®4 consoles. Buy now: https://sqex.link/dfqh A free demo, that allows you to carry over your progress to the full game, is also available on PlayStation®5/PlayStation®4 consoles. VALKYRIE ELYSIUM is the latest title in the “VALKYRIE” series that depicts the “death of humankind” and “the existence of gods” with a unique worldview based on Norse mythology. Discover an action RPG with an epic story, beautiful environments, and new, fast-paced combat that incorporates the VALKYRIE series' classic special attack and combo systems. VALKYRIE ELYSIUM will be available on Steam on November 11, 2022. #valkyrieelysium
    https://www.youtube.com/watch?v=YYWIMz3155I
  • Oyun full aksiyon rpg ögeleri de barındırıyor karakter geliştirme silah geliştirme vs ben beğendim oyunu day1 alınabilecek bir oyun değil ama şu ana kadar güzel gidiyor aksiyon sevdiğim için.

  • Oyunu bitirdim. Ben yandim siz yanmayın diye düşüncelerimi paylaşmak istedim.



    Ozet: Oyun ortalama altında, bence bosuna para harcamayın.



    Oyunun turu: Action RPG olarak geciyor ama RPG ile uzaktan yakından alakasi yok. Hack n Slash e daha yakin.


    Oyun gercekten uzdu. Beklentilerim yuksekti. Ozellikle Valkyrie Profile hayrani biri olarak sirf IP haklari elden gitmesin diye yapilmis gibi hissettirdi. Biraz sert konusucam. Eger oynayip sevmis olan varsa lutfen ustune alinmasin. Sevdiyseniz ne mutlu, ben maalesef sevemedim.


    Hikaye ozeti:


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Norse hikayesinden esinlenmiş bir hikaye. Fenrir in geri gelmesi ile Dünyanın yok olmasını engellemek icin, gücünü kaybetmiş Odin, dünyayı kurtarması icin bir Valkyrie yaratiyor. Valkyrie yolcugu sirasinda Odin'in planinin bu Dunyayi yok edip, yenisini baslatarak hayat dongusunu kurtarma oldugunu ogreniyorsunuz. Sectiginiz sona gore bu gercekligi kabul ederek veya reddederek Fenrir'i, Odin'i veya ikisinide keserek bitiriyorsunuz.



    Dunyadaki maceranız sırasında farkli özelliklere sahip, kaybolmuş ruhları (Einherjar) kurtararak onları takiminiza katıyor, combat sırasında summon edebiliyorsunuz.



    Hikaye güzel duyuluyor degil mi? Degil. Oyunun 4 farklı sonu var hepsi bir birinden kotu. Klise uzerine kliselerle dolu bir hikaye. Oyunun cogunlugu Odin in köpeği olarak, git sunu bul, git sunu getir olarak geçiriyorsunuz.



    Oyunun + lari:




    - Grafikler oldukça güzel. Art direction (cell shaded olarak geciyor) çok basarili. 4K, 60 fps de güzel bir performans (yer yer frame rate dusuyor maalesef).




    - Boss ve ana karakter designlari basarili (Odin hariç. Odin in olayla hiç alakası yok, Gucci ve Lacoste un düzenli müşterisi, züppe bir tip çizmişler)



    - Animasyonlarin cogu güzel. Bazen biraz kalabalık olabiliyor ama.



    - Oyun müzikleri ortalama uzerinde. Bunun hakkında tam bir şey söylemeden müziklerin silah efektleri etc. Olmayan halinin cikarilmasini bekliyorum. Oyun sırasında dinleyebildigim kadarıyla, NieR ile yarisamasada fena duyulmuyordu.



    Oyunun - leri:



    Kalan hersey. Oyun cagin çok gerisinde. Nokia 3310 da snake oylarım daha iyi. Hadi bakalim:


    - Oyun inanılmaz kısa. 4 sonun hepsini yaklaşık 15-16 saat icinde tamamlayabiliyorsunuz.



    - Bosslar hariç desman tasarımları INANILMAZ KOTU. Kibrit adam koysalardı daha iyi olurdu. Toplamda 7-8 farklı dusman tipi var, her 5 dakikada bir ayni kombinasyonda karşına cikip duruyorlar.



    - Kombat berbat. Düzgün bir dash, block ve parry sistemi yok. Kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare kare. Butun oyun boyle gidiyor. Animasyonlar fena degil ama yaratıcı hic bir kombo yok. 6 tane silah koymuşlar oyuna. Butun silahlar upgrade edilebiliyor. AMA inanmazsınız, buyun silahlar AYNI komboyu öğreniyor upgrade edince. Eeee ne anlamı kaldı farklı silahların hepsi bir birinin ayni ise?



    RPG sistemi diye bir skill sistemi koymuşlar… dümdüz asagi iniyor. Kisacasi RPG nin R(ole) si yok. Herkes ayni build i oynuyor.



    - Hikaye inanılmaz kotu. Ikinci dakikadan sonunu tahmin edebiliyorsunuz. Karakterlerin ilgi çeken bir hikayesi yok. Hiç bir bireysellik, alt yapı ugrasmamislar karakterler icin.


    Lore olarak ölmuş insanları çiçeğe çevirmişler. Lore a ve hikayeye detay vermesi gerekirken salak saçma bir diyalog (diyalog derken iki cümle yazi, seslendirme yok), “bana saldirdiklarinda çorba yapiyordum”, “bir zamanlar bahçemde çok çiçek vardi” gibi salak saçma detaylar veriyorlar. BANA NE ARKADASIM. Ne yapayım. Fenrir olsun Hilda olsun, onlarin gecmisi hakkinda guzel detaylar ver bana. Kisacasi oyunda collectible olsun diye koyulmuş bunlar.



    - Seslendirme ve diyaloglar berbat ötesi (İngilizce oynadim). Diyaloglar kesinlikle 15 yaşında ergen bir cocuk yazmış çünkü yetişkin bir insanin ağzından bu laflar çıkarken bir durur düşünür, ne diyorum ben diye.


    Kamera: Konserlere gidip, durmadan zıplarken videoya çekmeye calisan, sonrada zorla arkadaşlarına izleten tipler vardiya ? Kamera aynen o sekilde. Oynadigin seyi goreme diye özellikle ugrasmislar. Zaten bir birine benzeyen düşmanlar, Einherjarlar, senin yaptigin arka arkaya büyüler, kilic animasyonları ve ondan çıkan parçacıklar derken ekranda bir şey görmek mümkün degil, bir de kamerayı yanlış acıya odaklamış var tam olmuş. Ha zaten dash sistemi calismadigi ve tusa bastıktan iki dakika sonra aktive olduğu icin, cogu zaman bir boss un altına sikisip kalicaksiniz, bir şey görmek mümkün olmayacak. Ama merak edicek bir şey yok, oyunda tek yapilmasi gereken kare ye basmak oldugu icin görmeden de oyunu oynayabilirsiniz.


    Harita diye bir şey koymuşlar, pause a basarak bakabiliyorsunuz ama neye bakmamiz gerekiyor anlamadım, çünkü harita dümdüz (saka yapmıyorum), gidicek donecek bir tane nokta yok. Genel olarak bölümlerde bir gram detay yok. Bastan sona boş boş parcaladigin tahta kutular. Dumduz ilerle.. kareye bas … dümdüz ilerle .. kareye bas.



    Side questler ana bölümlerde oynadigin ayni dümdüz haritada yer alıyor. Diger oyunların side questleri ile karistirmayin, bir bolumu oynarken iki dakika harcıyım, side quest i tamamyayim diyemiyorsunuz. Valhalla ya donup, bolum secme kısmından side quest i seçip, ayni dandik haritayı bastan sona bir kez daha oynamanız gerekiyor.


    Puzzle diye bireyler koymuşlar, gulsemmi aglasam mi bilemedim. Puzzle larda yapılması gereken 4 tustan hangisine basip, hangi Einherjarlari summon edicegini secmek. Puzzle orda bitiyor.



    Sonuc olarak Square Enix i tebrik etmek lazım. Ellerindeki en güzel IP leri satip, crypto ya yatırdılar. Crypto coktu. Sonrada arka arkaya yilin en basarısiz oyunlarını verdiler. Babylons Fall, DioField Chronicles ve Valkyrie Elysium.


    20 liraya falan düşerse vakit geçirmek icin alır oynarsiniz yoksa bosuna para harcamayın benim dusuncem


    Valkyrie Elysium | PS4 - PS5 | ANA KONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinanspd -- 12 Ekim 2022; 8:12:51 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.