Şimdi Ara

Valizimin şifresini Nasıl Sıfırlarım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarvalizimin şifresini 112 i yaptım oldu denedim açıldı bir şey unutmuşum onuda valize koyayaım dedim tabi çarkları karıştırdım 112 kalmasın kitlensin diye neyse birsey koyacam valize 112 giriyorum yok 211 denedim oda yok açılmıyor bana bir yardım nasıl kırıcam bu sifreyi reset deliği mevcut oradan denesem birseyler olur mu ? 2 fermuarın arasında reset deliği dikkatli bakan görür. Şimdiden Mesaj atacak olan herkese Teşekkürler.
    https://hizliresim.com/7bO7nv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoCTVytChannel -- 27 Eylül 2015; 17:06:04 >

• Format at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kahrolsun valizm

• Konsola /reset yaz

• Ss'yi başka yere upload edersen yardımcı olabiliriz resim açılmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valizi yan yatır birader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rudy Fernandez -- 27 Eylül 2015; 17:03:35 >
  • Beyler ciddi cevaplarınızı bekliyorum yinede Teşekkürler yola çıkıcam hizliresim link ekledim oradan bakarsanız kilit şekline sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yandaki tuşlara basabiliyor musun ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fermuarın tutacağını sökerseniz açabilirsiniz.

• Basıyorum ama kilitli iste 112 yaptım olmadı aslında otogara geldim gelmeseydim video yüklerdim 2 dk da. Sorun o iste yanlara bastıgımda sert acılmıyor sifre 112 yapmıstım giriyorum olmuyor.
  • Son çare o ama kalabalık bir yerde kalıcam dolap yetersiz kalırsa bazı esyaları valize kitlerim diyordum Anacımda bugün almış valizi 112 girdim denedim actı sonrasında valizi acayım dedim kabul etmiyor iste sifreyi
  • 000 ile başla hocam. 999'a kadar bulmuş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoCTVytChannel

Basıyorum ama kilitli iste 112 yaptım olmadı aslında otogara geldim gelmeseydim video yüklerdim 2 dk da. Sorun o iste yanlara bastıgımda sert acılmıyor sifre 112 yapmıstım giriyorum olmuyor.

Allahtan 3 haneli başla 000 dan 999 a kadar ne var ki maks 2 saatini alır.
  • Denemeye yer ve zamanım yok suanda sifreyi kırmaya yönelik yöntem bilenler yazarsa sevinirim mesaj atanlara teşekkürler.

• Egwr sifeeni hatirliyorsan ve sifrende 6 2 9 gibi sayilar varsa valizi dogru tutup dogru yazin yok unuttum diorsan kilitin tuuttgu dugmeyi kirqcan

• 112'ye yakin sayilari dene?

• Diger bir arkadaşım her 3 çarkı çevirorken bende seri seri açma tuşlarına bastım 2 dk da açıldı yapamayanlar öyle denesin yinede sağolun :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.