Şimdi Ara

Valilik önünde İncil dağıttılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geceyi Zonguldak'ta parkta uyuyarak geçiren bir grup yabancı turist saat 13:00 itibariyle Valilik önünden geçen vatandaşlara İncil dağıtmaya başladı..

Devamı için:http://www.pusulagazetesi.com.tr/valilik-2-42243-pusula.htm

• insanlar tahrif edilmiş bi kitap olduğunu görsün diye mi :(
  • eeeeee ?
  • Yorumlardan birine bayıldım:
    Hristiyanlar incili bedava dağıtıyor.
    Bizimkiler kuranı parayla satıyor.
  • Aynen öyle dostum adam haklı
  • Herhangi bir aksi durum yok.İsteyen istediği şekilde başkalarını rahatsız etmeden misyonerliğini yapabilir.
  • millet uzay cagında biz hala "incil dagıttılar"ı haber yapıyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yoksa siz hala açıp incilde, tevratta ne yazıyormuş diye bakmadınız mı?
  • @TheRad67

Memleketi Din tüccarları parsel parsel satarken, bankalarımızın %45'i yabancılara satılırken, topraklarımız iktidar yandaşlarına peşkeş çekilirken hiç rahatsız olmadınız da
    bundan mı rahatsız oldunuz ?

Türk Telekom 2-3 yıllık karına karşılık satıldı be !

Siz önce Din, İman, Allah, Kitap, Peygamber deyip sonra her türlü pisliği karıştıranlardan bir rahatsız olun ondan sonra bedava incil dağıttılar diye şikayet edersiniz.

Asıl rahatsız olmanız gereken şeyler :

Valilik önünde İncil dağıttılar

Siz de gidin Kuran-ı Kerim dağıtın elinizi tutan filan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 12 Temmuz 2014; 1:05:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amet42

Yoksa siz hala açıp incilde, tevratta ne yazıyormuş diye bakmadınız mı?

Daha kuranı açıp okumamış Müslüman var ne incilinden bahsediyorsun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

Orijinalden alıntı: amet42

Yoksa siz hala açıp incilde, tevratta ne yazıyormuş diye bakmadınız mı?

Daha kuranı açıp okumamış Müslüman var ne incilinden bahsediyorsun ?

Buyuk cogunluk oyle zaten. Okuyanlarin da yine buyuk cogunlugu sadece arapcasini okumustur. Turkiyede kuranda ne yazdigini anlayanlarin %5i gectigini hic sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size ne olm hani din özgürlüğü vardı? Devletin dini mi olur, kime ne kimin dininden? Müslümanlığın ilk kuralı oku zaten. Yerinde olsam alır bide onu okurdum
  • @IgorStravinsky

Allah, kitap deyip bir sürü pislik ve melanet yapanlar rahatsız etmiyor da insanlara bedava incil dağıtanlar dokunuyor bunlara.

Ülkeyi Din, İman, Kitap, Peygamber diye diye altlarından almışlar iktidar yandaşları malı götürmüş, paraları koyacak yer bulamıyorlar evlerden para kasaları taşıyor yetmiyor ayakkabı kutularına koyuyorlar ,25 yaşındaki çocuklar milyon dolarlık işadamları olup çıkmışlar bunlar hala yok bedava incil dağıtıyorlar davasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pleksiglass -- 13 Temmuz 2014; 1:29:09 >
  • dağıtsın ne var bunda?

İsteyen alır isteyen almaz

• Dağıtılabilir sıkıntır yok.

Sizin dininiz size, benim dinim banadır. (KÂFİRÛN-6)
  • Dagitilabilir sikinti yok, hatta pazar ayinlerine gidin, şahsen hristiyan arkadasimla gitmistim bir kere pazar ayinine, farklı bir ortam, hatta bazi şeyleri o da anlamiyordu ben de çok merakli olduğum için din adaminin yanina gidip sormustuk biz burada dinledik mest olduk ama tam olarak ne anlatıyordu diye çok rahat muhabbet etmistik, tabi o da bizim cuma namazina gelmek istemişti ama durumu ona anlatip ikisinin bir olmadigini söyledim ve anlayisla karsilamisti ama uzaktan cumayi dinlemişti ve bana her bir şeyi sorduğunda ona anlatmistim neyin ne olduğunu

Velhasil kulturel etkileşimlere acil olduğunuz kadar dini etkileşimlere de acil olun gencler

• Bu ülkede din ozgurluğu yok.
    Başkentte bi tane kilise yok. Var ama dükkan gibi içine girince kilise olduğunu anlıyorsun.
    Çan çalmıyor. Haç işareti yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Bu ülkede din ozgurluğu yok.
    Başkentte bi tane kilise yok. Var ama dükkan gibi içine girince kilise olduğunu anlıyorsun.

Çan çalıyor.Mahallemde 4 tane klise var.Ancak avrupada ezan okutturmuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Ankaradan bahsediyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Ankaradan bahsediyorum.

İzmirden bahsediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.