Şimdi Ara

VAKKO Geleneksel Çadır Günleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
4.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18 Haziran - 10 Temmuz tüm Outlet Vakko'larda Tüm ürünlerde %50 + %40 indirim.

Bir tane gömlek aldım 54 tl ye geldi.Resimdeki mont 135 tl ye düşmüş arkadaşıma çekip gönderdim o da yarın alacak sanırım. Yıllardır faydalandığım sıcak fırsatlara bir katkımız olsun. Dandik markaların gömlekleri bile 30-40 tl iken senede bir defa gerçek indirim yapan kaliteli bir markanın indiriminden sıcak fırsatçılar faydalansın diye konu açtım. İndirim olayı da aynen arkadaşın dediği gibi.Normal etiketten %50 indirim yapıp sarı etikete basmışlar kasada o fiyattan %40 daha düşüyor.

Gömlekhttp://i.hizliresim.com/nrO0og.jpg

Mont http://i.hizliresim.com/6nJW17.jpg

OUTLET VAKKO ESENYURT - OUTLET VAKKO AIRPORT - OUTLET VAKKO VIAPORT
    OUTLET VAKKO GÖZTEPE - OUTLET VAKKO BAHÇEKAPI - OUTLET VAKKO VIAPORT TUZLA - OUTLET VAKKO VENEZIA - OUTLET VAKKO ANKARA - OUTLET VAKKO İZMİT - OUTLET VAKKO GAZİEMİR - OUTLET VAKKO ANTALYA - OUTLET VAKKO KONYA NOVADA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prodezza -- 20 Haziran 2016; 4:02:10 >

• İzmit outlete uğrucam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 artı 40 90 indirim 1000 tl lik ürün 100 tl mi yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakko bile foruma baska isimle uyelik acip viral reklam yapacak hale geldiyse vay haline

• 1000 liralik bir urun once %50 ile 500 olacak, 500 unde %40 i alinacak ve 1000 liralik urun toplamda 300 e gelecek. %70 indirim.

• Takip

• az fiyatlara bakayım dedim memleket te devalüasyon olmuş sandım kot 1300 ayakkabı 1800 gömlek 600

allah buradan alisveris yapana yardım etsin bi kırık ekmeği bulamayan var şu dünyada, ya bu vakko dan alisveris yapmak zorunda olanlar ne yapsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul'da Desenli Converse??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok yanlis geldin Vakko
    Burasi Oluculer Dernegi,burda sana ekmek yok gerci sorun degil,sizin calisanlariniz da ekmek yerine Macaron yiyor gibi davraniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prydzsnare -- 20 Haziran 2016; 4:27:09 >
  • Saat sabahın 6sı, çok fazla kişi görmemiştir. Hadi çaktırmadan çık valla kimseye söylemiycez

• Bu şartlarda göztepe optimumda mağazaya girecek yer yoktu. Tıklım tıklımdı.

• Vakko eşarp var mı? Fiyat nasıl?

• Vay arkadas sifir gomlek 600tl indirimli fiyatli gomlek 60tl her yerden kazikci olduklari belli... demekki gomlegin maliyeti 10 20 tl

• vakko bile viral marketingi bilmiyorsa kim bilecek
  • Bende cumartesi günü Eminonü Vakko'dan 2 gömlek 1 kravat aldım. He biri 45'er TL'den 135 TL tuttu. Beden olsa 2 gömlek daha alacaktım. Bence Vakko kalitesi ve fiyatına göre çok iyi bir alışveriş oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcan_dk

İzmit outlete uğrucam

Optimumum içindeki demi

Düzeltmr. Pardon izmir diye okumuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 20 Haziran 2016; 9:31:43 >
  • Prodezza P kullanıcısına yanıt
    Çantalar da dahil mi kampanyaya?
  • Birkaç ey evvel kış indiriminden iki tane keten gömlek almıştım...Gerçekten kaliteli ürünleri var...
  • Amma fakir edebiyatı yapmışsınız. Canavar gibi indirim var. Siz gidin 30-40 TL'ye Pierre Cardin gömlek giyin de 50-60 TL'ye kaliteli Vakko gömlek giyen insanlara karışmayın...
  • Tekstilde hakikaten kalite arayanlara bir kiyagim olsun.

Bu tekstil isini kisaca ozetleyim. Ipliktir onemli olan. Iplik bir sekilde ya gomlek olur ya pantolon. Ne Vakko ne Pierre Cardin iplik uretmez,tedarik eder. Altinyildiz ve igs Turkiye nin en kaliteli iplik ureticileri ve hazir giyimcileridir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsniffer

Amma fakir edebiyatı yapmışsınız. Canavar gibi indirim var. Siz gidin 30-40 TL'ye Pierre Cardin gömlek giyin de 50-60 TL'ye kaliteli Vakko gömlek giyen insanlara karışmayın...

Kimse fakir edebiyati yapmiyor,kimse andigin markayi da agzina almadi,ortaligi karistirmaya gerek yok. Mevzuyu anlayamamissiniz anlatayim,kucuk firmalar genelde montajci teknoloji firmalari genelde bu taktigi yapip aklinca marka hakkinda olumlu algi yaratma operasyonuna girerler bu forumda. Vakko gibi bir firmaninda benzer yontemle bir gunluk uyenin tek konusu ile actigi bu viral konu hedef olandir,yoksa firma kimligi ile uyelik acip firsat paylasmak zaten forumun dogasinda vardir,tepkimiz bu kucuk oyunlaradir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.