Şimdi Ara

Vakit sıkıntısı - mat'ta hantallık +Fullemek için sb?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat'ım oldukça iyi beyler. Yani 35-39 arasında istediğim bölüm için netlerim kafi. Fakat 40dk'da bitmiyor. Veya mat azcık sarkıyor türkçe azcık sarkıyor bir bakıyorum sosyale 20 dk kalmış.
    Sosyale 30 dk falan ayırabilsem çok şahane olacak belki ama rekorum 20dk falan. Sınava da 1 ay kaldı ve aylardır süren vakit problemimi aşamam endişe verici. 10-15 puanımı etkileyen bu problemi nasıl atlatabilirim. Gerçekten her türlü tavsiyeye açığım.

Ve Mat ve fiziği fullemek istiyorum. Bu amaca yönelik soru bankası gerekli.
    Ayrıcaa Dil bilgisi için de bir soru bankası önerirseniz çok müteşekkir olacağım.

(fizikte palmeden gidiyorum, mat1de femset)

• ben senin mesajı görmemişim az önce başlık açtım.aynen sendeki sıkıntının benzeri bende de var.
  • yok artık, kimse mi yardımcı olmuyor?
  • matematiği sona bırakıp öyle bir deneme çözermisin değişen birşey olacakmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 28 Şubat 2012; 14:05:09 >
  • Aynı sorunu bende yaşadım kurtulamadım bu sıkıntıdan durum böyle olunca bari yaptıklarımı iyi yapıyım moduna girdim bi çözüm bulabilirse biri benimde işime yarar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fabrizo

matematiği sona bırakıp öyle bir deneme çözermisin değişen birşey olacakmı
    matematiğin sona bırakılmasını asla tavsiye etmiyorum hocam.. çünkü şuan da burda olmamın sebebi yapmış olduğum bu hatadır..
  • Matematiği ilk yapmazsam daha da geriliyorum zaten bi stres var matematiği sonraya erteleyince insanların :D önüme geçtiği düşüncesi giriyo kafama ve bi anda çöküyorum çünkü en çok matematik üzerine yoğunlaştım ama süre konusu sıkıntı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • matematiği sona bırakmak mı... evde çözdüğüm bir denemede denerim ama muhtemelen 10 soru falan çöpe gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.M

Mat'ım oldukça iyi beyler. Yani 35-39 arasında istediğim bölüm için netlerim kafi. Fakat 40dk'da bitmiyor. Veya mat azcık sarkıyor türkçe azcık sarkıyor bir bakıyorum sosyale 20 dk kalmış.
    Sosyale 30 dk falan ayırabilsem çok şahane olacak belki ama rekorum 20dk falan. Sınava da 1 ay kaldı ve aylardır süren vakit problemimi aşamam endişe verici. 10-15 puanımı etkileyen bu problemi nasıl atlatabilirim. Gerçekten her türlü tavsiyeye açığım.

Ve Mat ve fiziği fullemek istiyorum. Bu amaca yönelik soru bankası gerekli.
    Ayrıcaa Dil bilgisi için de bir soru bankası önerirseniz çok müteşekkir olacağım.

(fizikte palmeden gidiyorum, mat1de femset)

ben de matematıgı ıyı cozuyorum ama 40 dkyı gecıyor mutlaka. Dersanedekı hocam sınavda sureklı turla uzun gorunen soruları sona bırak cok faydasını gorursun dıyor ama ben beceremıyorum soruyu bırakmayı sen yaparsın belkı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.