Şimdi Ara

Vakıfbank Worldcard'dan 50 Tl Worldpuan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
5
Favori
3.317
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-28 Şubat 2014 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World Üye İşyerlerinde tek seferde yapacağınız ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışverişe 10TL Worldpuan Hediye

Kampanya Koşulları :
    1-28 Şubat 2014 tarihleri arasında gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, kuyum, optik, saat sektörlerindeki World Üye İşyerleri'nde yapılacak alışverişler için geçerlidir.
    Kampanya kapsamında tek seferde yapılan ilk 100 TL ve üzerindeki alışverişten sonraki tek seferde yapılacak her 100 TL ve üzeri alışveriş için 10 TL Worldpuan kazanılacaktır.
    Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonundan KAZAN yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartının son 6 hanesinin 6635'e gönderilmesi gerekmektedir.
    Kampanya müşteri bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL Worldpuan kazanabilir.
    Kampanyaya peşin ve taksitli alışverişler ile internet harcamaları dahildir.
    Gıda marketi ve kuyum sektöründe gerçekleştirilen alışverişlerde tek çekim işlemler kampanyaya dahildir.
    Aynı gün aynı üye işyerinden yapılacak alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.
    BusinessCard ile yapılan harcamalar, yalnız belge, mail order işlemleri, iade işlemleri ve Worldpuan ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    Kazanılan Worldpuan'lar 13 Mart 2014 tarihine kadar yüklenecek olup, Worldpuan’ların son kullanım tarihi 26 Mart 2014’tür; kullanılmayan puanlar 27 Mart 2014'te geri alınacaktır.
    Kampanya katılımında SMS gönderim bedeli Turkcell 0,65 TL, Avea 0,5 TL ve Vodafone 0,4 TL'dir.
    Kampanyaya dahil e-ticaret siteleri; annelutfen.com, e-bebek, morhipo, trendyol, butikbebe.com, limango, enmoda, markafoni, bon prix, 1v1y.com, modaelinizde.com, bee goddes, sekiz.com, markaport.com, modagram.com, n11, unnado.com, gimora.com, lidyana.com, elsesilver.com, butigo, bella mola, mammasita.com, mizu.com, zizigo

• Şu sms'lerden de para almasalar olmuyor sanki.
  • ŞOK kampanyasıyla birleşir sanırım.Başka kampanyayla birleşmeyeceğine dair bir bilgi yok.
  • "İşlem sırasında hata oluştu. Lütfen tekrar deneyiniz" diye bir hata aldım. Pazartesi iş günü deneyelim. Sorun varsa da bugün çözülmez, olan bizim SMS paralarına olmasın.
  • onur1155 kullanıcısına yanıt
    Birleşir tecrübeyle sabittir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ek kartlar dahil mi bişey yazmamışlar? Ek kartla puan kazanmak için ek kart sahibinin cep telefonunu mu yoksa asıl sahibin cep telefonunu mu göndereceğiz.
    Geçen sefer az kaldı hepsiburadadan 75 tl puanı kaybediyordum bu sıkıntıdan
  • Şubat ayı kişiye özel harcama sms i gelen varmı acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vakıfın sms paketinden düşecek numarası var mı?

• alperen.md kullanıcısına yanıt
    Yok başkan simdilik

• Akaryakıtta olsa iyi olurdu.Üye iş yeri şartı iyi olmamış.
  • 500 e 100 leri özledik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Akaryakıtta olsa iyi olurdu.Üye iş yeri şartı iyi olmamış.

Hocam gecen ay kim diyordu inatla wp ocak kampanyasında şok kampanuasi ile birleşmez diye birleşti haber vereyim dedim.

• AMOR55 A kullanıcısına yanıt
    Var bana geldi 1200TL ye 50 TL puan veriyor.
  • Bu kampanyada innial karta internet üzerinden 100TL yüklersek puan verirmi bilgisi olan var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Akaryakıtta olsa iyi olurdu.Üye iş yeri şartı iyi olmamış.

Hocam gecen ay kim diyordu inatla wp ocak kampanyasında şok kampanuasi ile birleşmez diye birleşti haber vereyim dedim.

Birleşmesi iyi oldu.Bim den world posundan çekilende dahil midir acaba?BİM den world puan yani daha doğrusu hiçbir kart puanı kullanılamıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

Var bana geldi 1200TL ye 50 TL puan veriyor.

Bana neden gelmiyor kişiye özel sms puan anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BÜNYANLI38

Bu kampanyada innial karta internet üzerinden 100TL yüklersek puan verirmi bilgisi olan var mı.

Vermez ,çok net. Söylediği sektörlerle ininalin ne alakası var ?
  • BÜNYANLI38 kullanıcısına yanıt
    Birleşmez abi tecrübeyle sabittir boşa yükleme yapmış sayılıyırsın. Direk migrosa gidip veya tansaş a oradaki world POS makinasindan yükleme yapman lazim tabi 102 TL vercen 2 TL komisyon 100 TL net yüklenir

• hepsiburada ve gittigidiyor dahil değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: transglobal

hepsiburada ve gittigidiyor dahil değil mi?

Dahil olsa şimdiye ben ile @BUNYALI38 köşe olmuştuk

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.