Bildirim
Vakıfbank tüm sektörlerde 300 bankomat harcamaya 30 TL (kişiye özel)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
katıldık bakalım -
Önceki kişiye özellerde yatmadı maalesef -
Size gelmediyse katilsaniz başarılı katilim dese ve MH sorun yok dese de yuklemezlerquote:
Orijinalden alıntı: ProfessionalDoctor
katıldık bakalım -
maillerime baktım gelmemiş -
Bana göndermemiş hayin vakıfbank -
toplam olması güzel, değerlendirilir. -
Mesaj gelmemiş. Katıldım yine de bakalım yükleyeceklermi -
Boşa katılmayın yüklenmez. -
Yüklemez -
online işlemlere baktım, e posta ile kampanya bildirimim kapalıymış acaba oyüzden mi bana hi gelmiyordu -
Tesekkurler. -
Internet alışverişlerinde geçerlimi acaba ? -
Geçerli -
bankomat kart akaryakıt kampanyası;
VakıfBank Bankomat Kart ile 3-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız toplam 3 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt sektöründeki alışverişlerinize 25 TL Bankomat Para hediye edilecektir.www.vakifkart.com.trBankomat Kart'la akaryakıt alışverişine 25 TL Bankomat Para hediye!https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/bankomat-kartla-akaryakit-alisverisine-25-tl-bankomat-para-hediye-11706
-
Bu kişiye özel değil heralde?quote:
Orijinalden alıntı: yumruyen
bankomat kart akaryakıt kampanyası;
VakıfBank Bankomat Kart ile 3-31 Mayıs 2019 tarihleri arasında farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız toplam 3 adet 100 TL ve üzeri akaryakıt sektöründeki alışverişlerinize 25 TL Bankomat Para hediye edilecektir.www.vakifkart.com.trBankomat Kart'la akaryakıt alışverişine 25 TL Bankomat Para hediye!https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/bankomat-kartla-akaryakit-alisverisine-25-tl-bankomat-para-hediye-11706
-
Bu değil -
Yatmamış vakıfbank kişiye özel kampanyalara katılmamak lazım -
Tecrübeyle sabit . Adamlar SMS parasıyla verdiklerini çıkarıyor . Forumda kaç kez yazıldı
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- 5 mbps internet hızı nasıl
- ccleaner pro key
- kırmızı fırsat 16 gb
- shell 150 tl
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X