Şimdi Ara

Vakıfbank'tan Kredi Kartı ve Kredi Yapılandırma Kampanyası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
6
Favori
14.514
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar vakıfbankta borçlar 31.12.2018'e kadar mı yoksa ziraat gibi güncel borçları da kapsıyor mu?
  • Şimdi benim en parada 2 teb de 1 aktif bankta 1 kredim var. Bunları geciktirmemeye çalışırak ödüyorum. Bu vakıfbank kampanyasından yararlanabiliyor muyum? Toplam 38 bin borcum var kredi kartları dahil hepsini tek bankaya toplamak istiyorum kredi notum iyi üstüme ev araba var 3k üstü maaş ek gelir var kimse kredi vermiyor borçları toparlamak için. Önereceğiniz bi banka var mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapılandırma alabilen var mı?
    cuma günü bankaya uğradım, bana söylenen 31 aralığa kadar gecikmiş borcunuzun olması lazım ve bütün borcunuza değil sadece aralık ayına kadar olan gecikmiş borcunuza yapılandırma yapılır, dediler. Ne kadar doğru bilemiyorum. O yüzden yapılandırma alan varsa bizi de bilgilendirsin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lusage

Vakıf'ta hiç kimse neyin ne olduğunu bilmiyor. Saçma sapan bahaneler üretiyor. Vakıfbank'ta maaş hesabım olmasına rağmen Ziraat Bankasını tercih ettim. Normalde Vakıfbank Kredi Kartını da kapatmayacaktım ama bu iş bilmezlikleri nedeniyle artık onu da kapattırıyorum.
    ziraat bankasının şartları nedir. ben 3 aydır vakıfbank kredi kartı borcunun asgarisini ödeyebiliyorum, faydalanma şansım var mıdır?
  • conqierors kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/ziraat-bankasindan-kredi-karti-borclularina-kredi-imkani-son-dakika--136631271 burdan detaylari inceleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut2012 -- 2 Şubat 2019; 23:32:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut2012

https://forum.donanimhaber.com/ziraat-bankasindan-kredi-karti-borclularina-kredi-imkani-son-dakika--136631271 burdan detaylari inceleyebilirsiniz.
    ben işten ayrıldım, şu an çalışmıyorum ve üniversite öğrencisiyim. Galiba kampanyaya katılamıyorum. Devletin böyle saçma kurallar koymasına alıştık. Halihazırdaki borcumu aylık daha yüksek bir meblağ ile ödemem beklenirken öğrenciyim diye daha uygun takstlerle yapılandırma yoluna gitmiyorlar. Ne yani yapılandırma yapmayınca ödeyebilecek miyim borumu? yapılandırma yaparsanız ise ödemeyecek miyim? Böyle saçma, MANTIKSIZ işler dönüyor memlekette.

• quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

bir ülkede dürüst insan hep mi kaybeder hep mi mazlum olur arkadaş!!! yeter artık ya. vergisini ödemez af gelir, cezayı ödemez af gelir, kredisini ödemez faizleri silerler. lan sayın bilmem ne yaptığım kurumu. adam gibi borcuna sadık insanlar enayi mi!!11!11!! vallahi de billahi de tillahi de yazık.
    bende aynı düşüncedeyim ceza kesilir ödemez ona da af gelir ! kendini sıkıp ödeyenler mağdur olur . yazık yazık
  • vakıfa başvurdum ve aldığım cevap şu oldu: Siz daha önce hiç krediyi aksatmamışsınız kredi kartı borcunuzu hep ödemişssiniz, kredi notunuz yüksek malesef yapılandırma yapamayız size. lan borçları aksatmamak için habire kredi çekip borçlandık yüksek faiz gırtlağımıza dayandı o nolacak. malesef, keşke borcunuzu ödemeyip aksatsaydınız
  • Arkadaşlar 3 ay önce 2.70 faizden kredi çektim ve ödüyorum , şuan faiz oranları düştü sanırım , güncel faiz oranına göre krediyi yapılandırabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: escape__06

vakıfa başvurdum ve aldığım cevap şu oldu: Siz daha önce hiç krediyi aksatmamışsınız kredi kartı borcunuzu hep ödemişssiniz, kredi notunuz yüksek malesef yapılandırma yapamayız size. lan borçları aksatmamak için habire kredi çekip borçlandık yüksek faiz gırtlağımıza dayandı o nolacak. malesef, keşke borcunuzu ödemeyip aksatsaydınız
    Hocam benim durum içler acisiydi, verdi ziraat, ama sizin gibi zamanında ödeyene ceza olmuş bu durum, adilik bankanın yaptığı

• Miranda Kerr kullanıcısına yanıt
    Hangi bankadan çektiysen o banka ile görüşmen lazım.
    Mesela ben enpara'dan bedelli için 2,77 oranla çekmiştim 2. takside geçmeden faizler düştü 2.49'a indirdiler. Ama kredi süresi boyunca o krediyi 1 kere yapılandırabiliyorsun. Acele ettiğime pişman oldum çünkü şu an 2,19'a indi. Eğer faizlerin daha fazla düşmeyeceğini düşünüyorsan bankan ile görüş, düşürürler büyük ihtimal.
  • Arkadaşlar benim Garanti de kredi kartım var ama 2 sene önce yapılandırma yapmıştım.20 ay ödemem kaldı aylık 150 TL,toplamda 3000 TL borcum var.Kredi kartımın limiti 3000 TL ama şuan kullanılabilir limit - 500.Şuanda kartımı kullanamıyorum.Bu imkandan faydalanabiliyor muyum?Faydalanırsam kart iptal olursa bana yeni kredi kartı verirler mi?
  • Bugun bende gittim bankaya 5bin tl kart borcum var her ay yatir kullan yapiyorum faizlerden biktigim icin gittim bir iki defa kredimi aksattigim icin yapilandiramadim mantik cok sacma zaten odemekte zorlandigim icin duzene bindirmeye calisiyorum yapilandirmaya gelen adamin sicilinin duzgun olmasini bekliyorlar onumUdeki ay bi daha gel dedi peki dedik ciktik

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.