Şimdi Ara

Vakıfbank 100 TL bankomat para (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
34
Favori
71.132
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bağkur ssk ödemeleri vergiye mi giriyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: um_t

Öyle bir zorunluluk yok. Dilekçe yazın şubeye iptal etmezlerse de tbb hakem heyetine başvurun her türlü iade ederler.
    şubeyi aradım. masraf adı altında alıyorlarmış aslında 24 -25 lira gibi. ancak müşteri yararına olsun boşuna para ödemesin diye sigorta yapıyorlarmış masraf yerine.sigorta olmasa masraf adı altında alınır dedi.
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    denemedim ama muhtemelen girer faturaya da sokabilir gibime geliyor. deneyen olursa mt arayıp gecerli mi değil mi diye sorabilir aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hesabım vardı zaten bugün bankomat aldım 2 dk sürmedi :) troy'lu verdiler, ag'de hiç bir posta işlem başarılı olmadı.

ag'de başarılı işlem yapan varsa bilgi verebilir mi rica etsem?
  • tbskvk55 T kullanıcısına yanıt
    Tbb hakem heyetine e devletten başvurursanız iptal ettirebilirsiniz. İki türlü de Dayatma yapamazlar zorla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • basturkemin B kullanıcısına yanıt
    Diğer kredi kartlarıyla visa kart ile aldım. Bugün aldıysan internet alışverişi yapamaman mümkün. 24 sonra tekrar deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Diğer kredi kartlarıyla visa kart ile aldım. Bugün aldıysan internet alışverişi yapamaman mümkün. 24 sonra tekrar deneyin.
    bugün aldım, internet alışverişine kapalıymış ya :) ahah gülüyorum halen. düzelttim şimdi. teşekkürler yanıt için de.
  • Bugün hesap açtırmak ve kart almak İçin gittim. 25 ₺ ücreti var dedi, nasıl yani para yatıracağım vadesiz, siz ücret mi istiyorsunuz dedim evet dedi kalsın başka bankaya yatırırım dedim çıktım. Çakal bunlar vereceği puanı önden alıyor bence. Yeni hesap açmayı düşünenlerin aklında olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdc76

Maaşımı vakıfbanktan alıyorum halen maaş çektiğim kartın son kullanma tarihi 2007 de dolmuş alışveriş yapabilirmiyim
    Aynı şekilde kullanıyorum fakat defalarca denememe rağmen kampanya ya katılamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katilim gerçekleşti bugun 53 lira harcama yaptim 10 tl ayın 25inde yüklenecek leki bunu gördüğümüz bakiye bulabileceğimiz bir yer var mı yani biz günlük 50 tl harcicaz 100 tl kazanana kadar sonra otomatikmen 25inde kendi verecek di mi

• quote:

Orijinalden alıntı: haydiin

Bugün hesap açtırmak ve kart almak İçin gittim. 25 ₺ ücreti var dedi, nasıl yani para yatıracağım vadesiz, siz ücret mi istiyorsunuz dedim evet dedi kalsın başka bankaya yatırırım dedim çıktım. Çakal bunlar vereceği puanı önden alıyor bence. Yeni hesap açmayı düşünenlerin aklında olsun.
    ben de hesap açacaktım, 500/75 hâlâ güzel olsa da ben de açtırmayacağım hesap tepki olarak

• aynı soruyu soracaktım bende. 3 gündür harcama yapıyorum ama bunları gösteren bir yer bulamadım vakıfbank uygulamada. gören duyan bilen varsa bize de ogretsin lütfen. günü geldiğinde ortada kalmayalim. mesajla katilim sağladık ama akbank taki gibi hedef yada yapılan alışveriş sayısını gösterir bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sadi_33

aynı soruyu soracaktım bende. 3 gündür harcama yapıyorum ama bunları gösteren bir yer bulamadım vakıfbank uygulamada. gören duyan bilen varsa bize de ogretsin lütfen. günü geldiğinde ortada kalmayalim. mesajla katilim sağladık ama akbank taki gibi hedef yada yapılan alışveriş sayısını gösterir bir yer var mı?
    uygulamada hesaplarım-bankomat kartlarım - bankomat para buradan harcama gecmısını ve puanları gorebılıyorsunuz
  • Meandroslu kullanıcısına yanıt
    Günü geçmiş kartla daha önce alışveriş yapabildiniz mi

• Ben mesaj gönderdim. Sonra iki günde alışveriş yaptım en son durum aşağıdaki foto da gözüküyor, bi yanlışlıkları var acaba ?

Vakıfbank 100 TL bankomat para

• Kazanılan bankomat paralar 25 nisanda yüklenecek diyor şartlarda arkadaşlar. Anında yüklenmiyor yani.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    HEM ODUL HEM ODÜL yazıp yolladım mesaj falan gelmedi. İlk defa bir sorun yaşıyorum bir kampanyaya katılmada.

• Arkadaşlar Vakıfbank tam olarak açıklayacağını yoksa benmi anlayamadım
    1- Günlük 50 TL ve üzeri diyor burada amaç tek seferde 50 olmasimi gerekiyor, 30+20 yada 25+25 olmaz mı
    2-Bugun 3 farklı mağazadan 50+50+50 alışveriş yaptım toplamda bana 10+10+10 mu verecek yoksa gün bazinda olduğu için sadece o gün için 10 TL mi verecek

• Apranax87 kullanıcısına yanıt
    Tek seferde 50 ve aynı gün ilk işlem geçerli

• Bankamatik kart ile internetten nasıl alışveriş yapıyoruz ki ?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.