Şimdi Ara

Vakif tıp vs devlet tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazi insanlar devlette tıp okumanin daha iyi olucagini soyluyor ne kadar dogru merak ettm bilenler varsa yardimci olursa sevinirm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha fazla hoca daha fazla hasta. Vakıf hastaneleri özel hastaneler ayrıca oraya gelenler maddi durumu görece daha iyi olan insanlar bu adamlar ben buraya para veriyorum öğrencileri başıma dikmeyin diye düşünebilecek hastalar.Devlette ise çok hasta var ve Eğitim Araştırma hastanesi olduğu için buraya gelen hastalar öğrencilerin kendileri vasıtasıyla eğitilmesini kabul ederek gelen hastalar olduğu için en azından bu yöndeb şikayet etme hakları yok.Ayrıca fakülteden mezun olduğunda devlet hastanesinde çalışacaksın belki sonradan özele geçersin ama en azından 2 yıl devlette çalışıcaksın.Devlette okuyarak buna daha hazırlıklı olursun hastane bazında.

• Tesekkurler hocam.

• Doğru diyorlar burslu olursun okul sana iyi bi ingilizce verir yurtdışında staj yaptırır ileride yurtdışında doktorluk icin öğrencilerine yardimci olur anca oyle onlarda koç medipol fln iste

• vakıfta tıp okuyacaksan medipol acıbadem koç gibi yerlere git en kötü öğrencide ilk 1-2k bandında olacak rekabet ortamı daha çetin geçer

ama diğer özellerde ilk 5-10 öğrenci ilk 5k da geriye kalan 100-200 öğrenci 30-40k bandında normalde eczacılık bile tutmazken tıp okuyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.