Şimdi Ara

VAIO Isinma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i7- 1.7 ghz- 4gb ram- 1gb- gt425- ekran karti

VPCF13WFX model bilgisayari haziran ayinda aldim. Bu zamana kadar gayet iyi sekilde kullaniyordum. Oyunlarda kasma-isinma problemi yoktu.. Fakat 1-2 gundur fan cok calisiyor ve oyunlarda kasma oluyor.. Sogutucu almayi dusunuyorum ama bu kadar sure boyunca normal sekilde kullandigim pcnin baska bi sorunu oldugunu saniyorum.. Sorunu bilen veya cozumleri soyleyebilecek varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaMaM MaRiQuAnTe -- 5 Ekim 2011; 23:01:20 >

• Konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardim ederse sevinirim.. Fana supurge tut diyenden 100-120 liralik sogutuculardan al sorun kalmaz diyene kadar cesit cesit oneriler var yanlis bisey yapmakta istemiyorum.. Pc amerikadan geldigi icin burada garantisi gecerli mi onuda bilmiyorum
  • garantisi burda geçerli olmaz yinede emin olmak için müşteri hizmetlerini bir arayın.haziranda almışsın temizlikten bahsedeceğim sana ama fazlada olmamış biranda aşırı ısınma yapacağını sanmıyorum.sıcaklıkları atarmısın buraya hw monitör programını kurabilirsin.derinlemesine virüs taraması yapılabilir.işlemcimi çok ısınıyor ekran katımı görmek lazım boştaki sıcaklıklar nedir bakalım.garanti dışıysa içi açılıp işlemci fanları temizlenip yeniden termal macun takviyesi yapılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

garantisi burda geçerli olmaz yinede emin olmak için müşteri hizmetlerini bir arayın.haziranda almışsın temizlikten bahsedeceğim sana ama fazlada olmamış biranda aşırı ısınma yapacağını sanmıyorum.sıcaklıkları atarmısın buraya hw monitör programını kurabilirsin.derinlemesine virüs taraması yapılabilir.işlemcimi çok ısınıyor ekran katımı görmek lazım boştaki sıcaklıklar nedir bakalım.garanti dışıysa içi açılıp işlemci fanları temizlenip yeniden termal macun takviyesi yapılabilir.

1 saat kadar internette dolastiktan sonra olculen sicaklik

VAIO Isinma Sorunu

yaklasik 45 dk oyun oynadiktan sonraki hali. (oynadigim oyun knight online )

VAIO Isinma Sorunu

• online bir oyundan bu kadar ısınma olmaz nette gezerken video filan seyrediyorsan ekran kartı sıcaklığın normal oyundayken işlemcinin ısınmasıyla ona paralel ekran kartındada ısınma mevcut oluyor ekran kartında sıkıntı yok ama işlemcinin fanını temizletip birde termal macun sürersen baya etkili olur.normalde nette gezerken i7gibi bir işlemci 45-55 aralıklarında gezebilir.senin ki 60civarı oyunda fazla ısınma yapıyor .dediğimi yaparsan işin üstesinden gelirsin yalnız garanti bildiğim kadarıyla burda geçerli değil servisi ara sağlıklı bilgi al garanti yoksa bi bilgisayarcıda açtırıp dediğim bakımı yaptırabilirsin varsa garantiye gönder garanti dışı kalır açarsan.
  • Servisle aradim konustum.Yurt disindan gelen urunler icin fatura istiyorlarmis.Sonynin servis numarasi yeterli olmuyormus..Faturaninda nerede oldugu hakkinda en ufak bir fikrim bile yok.. Garanti disi kalacak sanirim.. Birazdan gidecegim servise sonucu yazarim buraya tekrardan.
  •  VAIO Isinma Sorunu

ufak bi bakimdan ve sogutucudan sonraki degerler.. yaklasik 3saattir oyundaydi bilgisayar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SONY VAIO batarya problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fanı temizlettirin, düzelecektir.. Ben öyle yapmıştım ;)
  • ısı değerleri normal 3 saat oyunda duran bir pc için.kendine gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 9 Ekim 2011; 16:29:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.