Şimdi Ara

VAIO FW Serisi Fan Club-'Seri sahipleri kulübü' (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.748
Cevap
11
Favori
320.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: Gürkan Ergün

Vaio alacaklar biraz bekleyin.Kdv %8 e düşüyor.İndirim Resmi gazetede yayınlandıktan sonra bilgisayarlarınızı alın.Bu indirim üç ay sürecek.
  • üstün55 ne demek arkadaşım ben teşekkür ederim...ama sony almanı tavsiye ediyorum.

eee artik yazmayi birakip 59 sayfalik forumu okumaya baslayayim hemen... Cunku cihazi alinca turkcelestirme ve xp ye donusturme islemi gerceklestirmek istiyorum mevcut yazilimlarini ve ozelliklerini kaybetmeden...
    Beyaz Baret - Motorola Vertex Standart Telsiz - Skoda Octavia 1.8T 2008 - Skoda Yeti 1.8T 2012 - Sony Xperia Z2 D6503 - Sony Smartband SWR10 - Nokia X1 Black - Nikon D7000 - Neoline X-Cop 9500 - Samsung Smart Tv 32inc - Asus All In One ET2702IGKH - Cobra RU 830 - Yukon 20-50x50 - Fossil CH2600 - Casio EF-558D-1A - Suunto Ambit3 Peak Hr - Iphone 6 - Eleaf pipe II
  • şimdiden hayırlı olsun.güle güle kullan.sorunlar için bizler burdayız

güncelleştirmelerim kapalı ona rağmen her seferinde yapılandırıyor makina bir türlü açılmıyor bi yardım lütfen...

quote:

Orjinalden alıntı: ergin855

ya bu her sefer açılış kapanışta nasıl kurtulucam bu güncelleştirme yapılandırma dan bi yardım edin

güncelleştirmelerim kapalı ona rağmen her seferinde yapılandırıyor makina bir türlü açılmıyor bi yardım lütfen...
  • Merhaba arkadaşlar, uzun süredir forumu takip etmeme rağmen, üye olmak için SONY VAIO FW31Z/J adlı modeli almak için bekledim... Gün içerisinde aldığım içinde henüz üye oldum foruma. Öncelikle bilgisayar ile ilgili ilk izlenimlerim oldukça olumlu; İlk olarak, bir Mimarlık son sınıf öğrenci gözüyle bakarsak, bilgisayarın tasarımı gerçekten de göz alıcı; Tasarım harika bir forma yerleştirilmiş, basit geometrik öğeler ile sade ve kalite uyandıran bir tasarım; aynı zamanda kesin ve sert aynı zamanda da yumuşak bir tad bırakıyor insanda. Özellikle de klavyeyi kullandığınızda anlıyorsunuz. Eğer bilgisayarı 10 parmak kullanıyorsanız aldığınız yazım zevki daha da artıyor. İkincil olarak, teknik özellikler harikulade; ekranı diğer laptoplarda olduğu gibi karanlık parlak ve iç karartıcı bir tonda değil. Çift lamba teknolojili büyük ve sizi kendisine çekebilecek türden. üçüncüsü ise SONY yani bir marka olması. Cihazı gördüğünüzde ve dokunduğunuzda kalite hissi alıyorsunuz.

Aynı modele sahip olanlara bir de sorum var;

Bu bilgisayarın ekran ayarlarında çözünürlüğü 1600x900 yapabiliyor muyuz? Ben uğraştım fakat beceremedim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architectus -- 16 Mart 2009; 1:03:25 >
    NOKIA E71
    IPOD TOUCH 2G 32GB
    IPOD SHUFFLE 2G 2GB

• bende fw235j/h modeline sahip bir inşaat mühendisiyim 1600*900 çözünürlük yapabiliyorum çünkü çözünürlüğüm maksimum seviyeye ayarlı masaüstünde bir yere sağ tıkla...kişiselleştirme ye tıkla ...sonra görüntü simgesine tıkla ordan maksimum çözünürlüğü işaretle ve uygula de

Orjinalden alıntı: pinkaso

bende fw235j/h modeline sahip bir inşaat mühendisiyim 1600*900 çözünürlük yapabiliyorum çünkü çözünürlüğüm maksimum seviyeye ayarlı masaüstünde bir yere sağ tıkla...kişiselleştirme ye tıkla ...sonra görüntü simgesine tıkla ordan maksimum çözünürlüğü işaretle ve uygula de

Merhaba Pinkaso cevabın için sağol fakat dediğin şeyi yaptığımda bana ekran ayarı yapmam için sadece üç seçenek sunuyor ve bunların içerisinde 1600x900 seçeneği yoktur. Maximum yaptığımda ise çok çok daha yüksek bir çözünürlüğe ayarlıyor kendisini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architectus -- 16 Mart 2009; 2:34:12 >
    NOKIA E71
    IPOD TOUCH 2G 32GB
    IPOD SHUFFLE 2G 2GB

• @architectus hayırlı olsun arkadaşım bu problemin çözümü için ekran kartını modlaman gerekiyor.31. sayfanın 1. postunda @aharici arkadaşımız nasıl yapılacağını ayrıntılı bir şekilde anlatmış.Oraya bi göz gezdir istersen.Ancak modlama sonucu oluşacak çözünürlükler hiçbir zaman seni orjinal çözünürlükler kadar tatmin etmeyecektir.Kolay gelsin.
  • arkadaslar 1080p filmleri 31j de oynattıgımda surekli bi goruntude yavaslık var bu alet bunu nasil kaldırmaz anlamıyorum bide blueray var cok ilginc degilmi...Codec olarak klite,core avc son surum kurulu bsplayer the kmplayer ve mpc ile denedim en iyi akıcı goruntu mpc ile geldi ama ondada detaylar pek gozukmedi...izleyenlerden yardım bekliyorum tesekkur ederim...

Orjinalden alıntı: karabibeer

@architectus hayırlı olsun arkadaşım bu problemin çözümü için ekran kartını modlaman gerekiyor.31. sayfanın 1. postunda @aharici arkadaşımız nasıl yapılacağını ayrıntılı bir şekilde anlatmış.Oraya bi göz gezdir istersen.Ancak modlama sonucu oluşacak çözünürlükler hiçbir zaman seni orjinal çözünürlükler kadar tatmin etmeyecektir.Kolay gelsin.

ilgilendiğin için sağol @karabibeer sorunumu çözdüm ve bunu yaparken bir sorunla karşılaşmadım.
    NOKIA E71
    IPOD TOUCH 2G 32GB
    IPOD SHUFFLE 2G 2GB
  • Farklı bir yoldan mı çözdün acaba? 1600x900'e getirdin değil mi çözünürlüğü ?

Orjinalden alıntı: trygain

arkadaslar 1080p filmleri 31j de oynattıgımda surekli bi goruntude yavaslık var bu alet bunu nasil kaldırmaz anlamıyorum bide blueray var cok ilginc degilmi...Codec olarak klite,core avc son surum kurulu bsplayer the kmplayer ve mpc ile denedim en iyi akıcı goruntu mpc ile geldi ama ondada detaylar pek gozukmedi...izleyenlerden yardım bekliyorum tesekkur ederim...

Eğer söylediğin filmler 1080 mkv codec li ise iyi bir sisteme sahip olman gerekiyor aksi taktirde çalıştırmaya biliyor. çünkü bu formatlar ekran kartını kullanmıyor ( yani ekran kartının herhangi tetikleyici bir katkısı olmuyor).Eğer işlemcin iyi ise sorunsuz izleyebilirsin aksi taktirde donmalar normal gibi geliyor bana.

@karabibeer, söylediğin gibi hiç vakit kaybetmeden 31. sayfada ki direktifleri izledim ve bir çok çözünürlük seçeneği çıktı. 1600x900 ü seçtim şimdilik bir sorun yok. görüntüde ise gözlü görünür bir kayıp yaşamadım. eğer ki bir sorun varsa ben bunu göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi architectus -- 16 Mart 2009; 16:46:32 >
    NOKIA E71
    IPOD TOUCH 2G 32GB
    IPOD SHUFFLE 2G 2GB

• quote:

Orjinalden alıntı: trygain

arkadaslar 1080p filmleri 31j de oynattıgımda surekli bi goruntude yavaslık var bu alet bunu nasil kaldırmaz anlamıyorum bide blueray var cok ilginc degilmi...Codec olarak klite,core avc son surum kurulu bsplayer the kmplayer ve mpc ile denedim en iyi akıcı goruntu mpc ile geldi ama ondada detaylar pek gozukmedi...izleyenlerden yardım bekliyorum tesekkur ederim...

Valla dostum ben 31J de orjinal 2 tane 1080p blueray film izledim,hiç bi yavaşlık yada sıkıntı yaşamadım.Filmlerden kaynaklanıyor olmasın?
    AMD Ryzen 7 3700X 3.60GHz//MSI B450 Tomahawk Max//MSI RX 5600 XT GAMING X 8G//Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz // Xpg SX8100 ASX8100 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD Disk//Corsair iCUE 220T RGB Airflow USB 3.0//Corsair CV550 CP-9020210-EU 550W 80+ Plus Bronze//AOC 21.5" G2260VWQ6 1 ms 75Hz FreeSync Gaming Monitör //Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard//Logitech G502 Spectrum RGB Gaming Mouse

Origin ID : mrhusnu
  • bendekiler netten indirdigim 1080p bluray ripler ozellikle CHD grubunun indiriyorum digerlerine gore bana daha kaliteli gelliyor cekimleri...Acaba aynı sorun baska arkadaslarda varmı hangi player da izlediniz??
  • slm arkadaslar bugun bılgısayarımı actım.başlangıçta explorer.exe 0xc0000142 hatası verdi.tamam dedıkten sonra ekran siyah gorunuyor.görev yöneticisini başlat dedıgımde o gelıyor ama masaustu gelmıyor.ınternetten bazı cozumlere baktım en garantı yolu sıstem gerı yukleme ama ben bılgısayarı aldıgımda sıstem gerı yukleme noktası olusturmamıstım.recovery de yapmak ıstemıyorum ıcın acıgı bır suru oyun war.onları kurmak zaman alıcak.bu problemı nasıl gıderebılırım?
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.