Şimdi Ara

Vahşet Kan İçerikli oyun arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şey bu 2011 yılında bu sitede açılmış bir konu yaklaşık 100 cevap gelmiş yalnız ben ya onları bitirdim ya da beğenmedim birde konuyu açan süresiz uzaklaştırılmış inşallah bana da öyle bir şey olmaz :)))
    Ya Son günlerde sınava çalışıyordum sınavlar bitti sayılır bende tam bir Psikopat olduğum için (2011 yılında konuyu açan arkadaş gibi mesela Kane&And Lynch 2 de adam diz çöküp yalvarıyor kafasına sıkıyorsun fln zevkli oluyor demiş bir an mutlu oldum sonra bu kısımları çok az göreceğim için mutsuz oldum) youtube daki bütün işkence,vahşet (TABİKİDE OYUN ) içerikli videoları bile bitirdim sınavlar bitince bende böyle bir istek uyanıyor hatta gaza geldim Çocuk kanalındaki işkence videosunu bile izledim Minecraftta yapıyor düşünün yani
    neyse KAN VAHŞET (Olursa işkence :) ama gerçekçi olmasın fazla Kötürüm et onu 2 gibi en az 500 saatimi harcamışımdır o oyuna) içerikli bildiğiniz oyun varmı ama Prototype God Of War gibi tek yemesinler o zmn tadı kalmıyor :)

• ha bu arada normal biriyim ama iş oyuna gelince KAN İSTİYORUM :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameRkRal -- 11 Haziran 2020; 23:22:0 >
  • Tüm oyunları oynadığına eminsen geriye tek ama sadece tek bi seçenek kalıyor

OYUM SKOR AMELİYAT OYUNLARİ

İnanıyorum sen sıçılmış kişisin
    Bu oyunları bitirmeye kudreti yetecek tek koca taş**lı babayiğitsin yüzümüzü kara çıkartma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mâuro M kullanıcısına yanıt
    hepsini bitirdim de peki ya senin söyleyeceğin oyunu bitirmemişsem ? 404 Not Found
    Ha bu arada deniycem ameliyat oyununu ameliyat etmek yerine gözünü kaşıkla çıkartcam kalbi ile midesini yer değiştircem whahahaha ehem neyse
    daha sonra okudum Oyun Skor yazmışsın :D ben ise gaza gelip 3 d olanları aradım ya :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameRkRal -- 12 Haziran 2020; 3:17:36 >
  • GameRkRal G kullanıcısına yanıt
    Lucius dene bence tam senlik Şeytanın Oğlunu yönetip insanları KATLEDİYORSUN
  • Kral King323 K kullanıcısına yanıt
    oww bro temiz kalpli adammışsın oyun arkada kurulurken bunu söyledin :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vampir oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    THANK YOU Manhent i ztn bitirmiştim ama Hatredi ilk defa duyuyorum vee
    SANIRIM ben bu oyundan çok zevk alıcam :)))
    insanlardan sıkılan ve bu yüzden herkesi katleden Psikopat bir oyuncu olucam evt evet evet işte bu ÇOK tşk ederim ama ben bunu 1-2 güne bitiririm :(( alternatif arıyacam ama önce Anın tadını çıkartıyım TŞK
    :) EKRAN KARTIM GT 430
    oyunun istediği GTX 460
    ama deniycem Gtx 460 1 GB istiyormuş bende GT 430 4 gb var
    DENEYECEM GEREKİRSE 5 FPS DE OYUNU BİTİRCEĞİMM
  • konu nasıl açılıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punisher dene güzeldir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dying light oyna ondada zombi kesiyorsun kafa ayak kol hepsi kopuyo oyundaki düşmanlarda aynı şekilde öldürülüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (alpaslan) kullanıcısına yanıt
    Onu oynadım bir ara sıkılıp hile yaptım FULL lvl Kılıç fln keyifli ayn :)) ama tekrardan oynamam çünküü 15 fps de oynamak istemiyorum tekrar
  • memocan35365 M kullanıcısına yanıt
    ana sayfa gel sonra aşağılara inip istediğin konunun türünü seç üstte çıkıyor yeni konu diye
  • erarslan1081 kullanıcısına yanıt
    OFFF ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ESKİDEN KÖTÜ PC LER İÇİN OYUNLAR DİYE BİR VİDEODA GÖRMÜŞTÜM İNT YOKTU İNDİREMEMİŞTİM ŞİMDİ İNDİRİP KATLİAM YAPMALIYIM THANK YOUUU
    :((((( Hutred gg yani bitti ::((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.