Şimdi Ara

vah vah ... [Kabataş Erkek Lisesi Haberi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Okulumuzdan 2005 yılında emekli olan müdür yardımcısı ve Türkçe öğretmeni Şeyma ÇULHA 17 Ocak günü vefat etmiştir. Öğretmenimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Kabataş camiasına başsağlığı diliyoruz.
    ---------------------------------------------------------
    Gülçin ORKAN'ı da 6 Ekim 2002 tarihinde kaybetmişiz.
    ---------------------------------------------------------

İkisinden de haberim yoktu. Yeni öğreniyorum. Eski hocalarım vefat etmiş çok üzüldüm gerçekten. Orta yaşta böyle değerli insanları kaybetmek ne kadar acı. Yeni nesillerin yetişmesinde bunca emeği olan hocalarımı anmadan geçemedim. Allah sevdiklerine sabır versin.

http://www.geocities.com/kabatasnet/kadro.htm Buradaki kadroya göre kimya öğretmeni Hüsran hanım yok. Kendileri hakkında bilgisi olan var mı? Herhalde okuldan ayrıldı.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kabata%C5%9F_Erkek_Lisesi

• Gerçekten çok üzücü.. Gülçin hoca vefat ettiğinde ben de okuldaydım kendisini tanımıyordum ama üzülmüştüm! Ben Kabataş'a lise sonda gelmiştim de.. Şeyma Hoca'ya da çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin!!
  • Ben Şeyma Hocayı tanımıyodum pek yani biliyodum kim olduğunu 1kez işim düşmüştü onda da alakasız bi yerde araya kayıt yenileme parası diye bişe sokuşturmuştu çıkışta gel falan gitmemiştim ne biçim kadın ya bu demiş lamıştım kendi kendime ama dediğim gibi okulda görev yaparken ben hazırlık ve lise1 olduğum için pek tanımam kendisini Allah rahmet etsin...
    Ben Lise2 yim bu arada şu an Kabataşta
    Özel lise mi, devlet lisesi mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.