Şimdi Ara

Vagabond - Manga

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
3.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tür : Aksiyon, Drama, Tarihi, Dövüş Sanatları, Seinen

Konu : Manga, Japonya'nın namaglup kılıç ustası Miyamoto Musashi'nin hayat hikayesini anlatmaktadır. Shinmen Takezou ve en yakın arkadaşı Hon'iden Matahachi, köylerinden her şeylerini arkada bırakarak kendilerine isim yapmak ümidiyle Sekigahara Savaşı'na katılırlar. Savaşın sonunda hayatta kalmayı başaran iki arkadaşın yolları kısa bir süre sonra ayrılır. Savaşın ardından Shinmen Takezou, idealini gerçekleştirmek amacıyla ismini Miyamoto Musashi olarak değiştirir ve teker teker Japonya'nın nam salmış ustalarına meydan okumaya başlar.

Burada arama yaptım ama konusunu bulamadım.Bari ben açayım dedim.Seriye gelecek olursak 50 sayı okudum fakat şu ana kadar çok güzel bir manga.Çizimleri muhteşem.Ana karakterde çok iyi.Zaten Miyamoto Musashi gerçek bir kişi.Mangada bir romandan uyarlanmış.Ayrıca bazen sayı sonlarında bazı klanlarla ilgili bilgiler ve savaş teknikleri hakkında güzel yazılar oluyor.Birşeyler daha yazmak isterdim fakat daha serinin başlarındayım.Birileriyle tartışmak için açtım konuyu.Umarım benden başka bu seriyi okuyan vardır.

Bunlarda çizimlerine dair birkaç örnek.

Vagabond - Manga

Vagabond - Manga
     Vagabond - Manga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 4 Nisan 2014; 0:00:39 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vagabond: Bir Samuray Efsanesi

Vagabond, Takehiko Inoue tarafından yazılan ve çizilen popüler bir manga serisidir. Seri, gerçek hayattaki kılıç ustası Miyamoto Musashi'nin hayatına dayanmaktadır.

Vagabond'u Okuma Sırası:

Vagabond, en iyi kronolojik okuma sırasıyla okunmalıdır:

1. Bölüm 1-184: Shin Musashi Arc
    2. Bölüm 185-327: Ise Arc
    3. Bölüm 328-375: Kouetsu Arc

Vagabond'u Oku:

Vagabond mangasını şu platformlarda okuyabilirsiniz:

• Fiziksel Kopyalar: Çoğu kitapçıda ve çevrimiçi perakendecilerde.
    • Dijital Kopyalar: Amazon Kindle, Google Play Books ve diğer e-kitap okuyucularında.
    • Ücretsiz Okuma: Bazı web sitelerinde bölümler ücretsiz olarak mevcuttur, ancak bunlar genellikle resmi değildir ve yasa dışı olabilir.

Vagabond Manga Oku:

Vagabond mangasını çevrimiçi okumak için şu adımları izleyin:

1. Bir e-kitap okuyucu veya manga okuma uygulaması indirin.
    2. Uygulamadaki Vagabond'u arayın.
    3. Serinin ilk bölümünü okumaya başlayın.

Vagabond Anime:

Şu anda Vagabond mangasının bir anime uyarlaması yoktur. Ancak bazı söylentiler, gelecekte bir anime uyarlaması olabileceğini öne sürmektedir.

Vagabond Anime Olacak Mı:

Vagabond mangasının bir anime uyarlaması olup olmayacağı henüz belli değil. Resmi bir duyuru yapılmadı. Ancak serinin popülaritesi göz önüne alındığında, gelecekte bir anime uyarlaması olasılığı yüksektir.

Vagabond Animesi Çıkacak Mı:

Yukarıda belirtildiği gibi, Vagabond mangasının bir anime uyarlaması olup olmayacağı henüz belli değil. Ancak serinin popülaritesi ve hayran kitlesi göz önüne alındığında, gelecekte bir anime uyarlaması olasılığı yüksektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Vagabond'un konusu yok muymuş yav?Bu kadar kaliteli bi manganın konusunun olmaması gerçekten ilginç.

Ben günceldeyim, gerçekten çok başarılı bulduğum ve tavsiye ettiğim bi mangadır.

Manga-ka'sı aynı zamanda Slam Dunk ve Real mangalarınınbda Manga-ka'sı
  • Musashi belgeseli vardı ntv demi ne izlemiştim onu bulabilirseniz atın lütfen . Kitapları felanda olması lazım . Böyle bi serinin olduğunu bilmiyodum bu çok iyi oldu .

http://www.youtube.com/watch?v=L6wH_a9faXQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeasLey_ -- 5 Nisan 2014; 22:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Vagabond'un konusu yok muymuş yav?Bu kadar kaliteli bi manganın konusunun olmaması gerçekten ilginç.

Ben günceldeyim, gerçekten çok başarılı bulduğum ve tavsiye ettiğim bi mangadır.

Okuyan bile yok herhalde forumda.

188'i okudum şimdi.On numara ilerliyor.Keşke animeside olsa.Dövüş sahneleri çok hoşuma gidiyor.Animede izlemek isterdim bu sahneleri.

Musashi ve Kojiro adamım.Kojiro'nun geçmişi fazla uzun tutuldu ama yinede güzeldi.Cocuk hali acayip sevimliydi.Bu ikisinin kapışması efsane olacaktır.

Hocam şuan kaçıncı sayıda seri? 322.sayısına kadar buldum.Son bölüm bu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

Vagabond'un konusu yok muymuş yav?Bu kadar kaliteli bi manganın konusunun olmaması gerçekten ilginç.

Okuyan bile yok herhalde forumda.

188'i okudum şimdi.On numara ilerliyor.Keşke animeside olsa.Dövüş sahneleri çok hoşuma gidiyor.Animede izlemek isterdim bu sahneleri.

Musashi ve Kojiro adamım.Kojiro'nun geçmişi fazla uzun tutuldu ama yinede güzeldi.Cocuk hali acayip sevimliydi.Bu ikisinin kapışması efsane olacaktır.

Hocam şuan kaçıncı sayıda seri? 322.sayısına kadar buldum.Son bölüm bu mu ?

Son çıkan bölüm o, seri devam ediyor.

• Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    En son 3 ay önce çıkmış bölüm.Ara mı verdi yoksa seri?

265'i okudum şuan.On numara ilerliyor.

Musashi'nin 70 kişiyi biçtiği sahne on numaraydı.Adam arızanın teki.Öldüremiyorlar arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fujitora

En son 3 ay önce çıkmış bölüm.Ara mı verdi yoksa seri?

265'i okudum şuan.On numara ilerliyor.

Musashi'nin 70 kişiyi biçtiği sahne on numaraydı.Adam arızanın teki.Öldüremiyorlar arkadaş.

4 ay ara verdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fingolfin. kullanıcısına yanıt
    Çokmuş baya.Neyseki 1 ayı falan kaldı.

Sonunda güncele geldim.Tarihsel olması ve gerçek bir hikayeye dayalı olması yüzünden baya bir sevdim.Karakterler,çizimler herşeyiyle on numara bir manga.Birazcık ağır ilerliyor.Tek sorun o ama beni pek rahatsız etmiyor.
    Musashi'nin tarla ve toprakla ve köyün açlıkla mücadelesini bile zevkle okudum.

• Bu kadar az kişimi okuyor forumda ?
  • Yavaş yavaş okuyordum 327 son sayı zannediyordum sanırım araya girmiş.

Efsane bir manga bu arada
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    İmzanda görmeye alışmıştım mübarekler imzanı silmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

İmzanda görmeye alışmıştım mübarekler imzanı silmişler

Aynen "tarafsız" donnaımhaber yöneticileriyle uğraşıyorum şu aralar.
  • Nerden okurum en iyi bu seriyi ?
    İngilizce türkçe fark etmez.
    Çok uzun zamandır biliyorum Vagabond'u ama çok aşırı seçiciyimdir Manga hususunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Nerden okurum en iyi bu seriyi ?
    İngilizce türkçe fark etmez.
    Çok uzun zamandır biliyorum Vagabond'u ama çok aşırı seçiciyimdir Manga hususunda

İngilizce - MangaPanda
    Türkçe - TortugaÇeviri

Bu arada animesi olmadığı için okurken dinlemelik müzik aramıştım zamanında ve bir kaç sayı okuyup serinin atmosferini aşağı yukarı kavradıktan sonra bu müziği buldum. Şiddetle tavsiye ederim. Arka planda açın ve başlayın okumaya

• Japon kültürü özellikle samuraylar her zaman ilgi odağım olmuştur. Bu seride ise geçtiği dönem çok iyi anlatılmış. Basit bir adam kesmeden ziyade; karakterlerin düşüncelerini, hayallerini, amaçlarını, geride bıraktıkları ve tabi ki tek bir amaç uğruna her şeyi göze almaları, zaman zaman durup geçmişi, sevdiklerini hatırlamaları, detaylı, felsefi düşünceler eşliğinde o kadar güzel anlatılıyor ki bir an bile sıkmıyor. Karakterlere çok ısınıyorsunuz belki de bu yüzden;

Kojirou vs Musashi dövüşü hiç olmasın istiyorum. Mangada bu dövüş öncesi gibi gösterilen bir tarla arcı var ki en beğendiğim arclardan birisidir. Kılıçların konuşmadığı aksiyonun olmadığı uzun bir arc fakat işte Vagabond böyle bir seri.

Denizden gelen bir bebekle başlayan "sessiz" Kojirou efsanesinin, serinin başından beri okuduğumuz ana karakteri aratmayacak kadar kaliteli bir şekilde hikayeye dahil edilmesi gerçekten başarıyı hak ediyor.

• Mangayı hafta içi okudum. Berserk kadar etkileyen bir yapım oldu benim için. Umarım çok zaman geçmeden devam eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 2 Eylül 2017; 15:42:57 >
  • Hiç manga okuyan birisi değilimdir ama buna özellikle vaktimi ayıracağım,yavaştan başladım 3.bölüm 2.sayfadayım şu an

Yukarıda Final Getsuga'nın paylaştığı şarkıyı açtım bunun eşliğinde okuyacağım
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Sarki cok guzel uyuyor. Inanılmaz bir keyif alacaksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi çok teşekkürler 18.dakika civarlarında çalan parçayı özellikle sevdim

Vagabond bittikten sonra ufakta olsa bir muhabbetini yapalım fazla konuşulmuyor malum (ülke özeti )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 28 Ekim 2017; 19:18:25 >
  • Ao Sol kullanıcısına yanıt
    Olur yapalim Yeni bölümleri çıkmadığı için özledim bende seriyi. Filmlerini indirdim ama izleyemiyorum spoiler olmasın diye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.