Şimdi Ara

VAG müşterilerini sabun yapmaya kararlı: Alevli Routan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yine bir VAG skandalı ile karşınızdayım.

Ben paylaşım yapmaktan bıktım, ama bu adamlar insan hayatı ile oynamaktan bıkmadı.

Haberin linki için tıklayınız.

quote:

Earlier this week, Chrysler announced a 285,000 vehicle recall for its Town and Country and Dodge Caravan minivans over a fire hazard stemming from an improperly routed wire harness. Now, Volkswagen, which jointly produces its Routan minivan at Chrysler’s Windsor, Ontario, plant.
    VW has clarified that the recall for its Routan minivan affects only its 2009 model year vehicles, and that it will cover 15,902 units, according to an The Wallstreet Journal report.
    The potential for fire stems from an improperly routed wire which can rub against metal, eventually exposing a wire that could cause a short circuit, and potentially start a fire.

Haberde kısaca yazan şey, 15,902 adet Routan'ın yanma riskinden dolayı geri çağrıldığı.

Şahsi görüşüm: Almanlar insan yakmayı Nazi döneminden sonra bıraktı diye biliyordum ama doğru değilmiş.

İnsan hayatıyla oynama artık ey VAG efendi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 16 Haziran 2010; 0:54:40 >

• İnsan hayatıyla oynama artık ey Chrysler efendi! at Chrysler’s Windsor, Ontario, plant
  • Arac Chrysler ve Chrysler fabrikasinda uretiliyor, sadece VW amblemi vurulup satiliyor. Burda ancak VW insna hayatiyla oynayanlarla is birligi yapma falan denebilir.

Bu arada bu araci gecen hafta inceledim. Ileride sahip olmak isteidigim bir arac. Aile sahibi olduktan sonra uzun yolda cok keyifli yolculuklar yapilabilir bu araba (belki de minibus:) ile.
  • bunlar gibi fanatiği olsa insanın sırtı 7 cihanda yere gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bunlar gibi fanatiği olsa insanın sırtı 7 cihanda yere gelmez

Haklısın vallahi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.