Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.169
Cevap
80
Favori
394.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ön Cam "Aglama" Sileceyi kodlamasını vag.com 908.2 ile yapmaya çalıştım ama çalışmadı. Kısaca anlatır mısın nelere dikkat edileceğini.Yardımların için çok çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_turgay

VagCom ustası Arkadaşlar özellikle Yasin Usta 2008 model 102 bg jetta primiline aracında Hangi özellikler aktif olur

Aracınızdaki kontrol ünitesinin izin verdiği ölçüde bazı özellikleri açabiliyorsunuz.(Forumu okursanız Yasin hoca bahsetmişti) Ayrıca örneğin rain closing için araçta yağmur sensörü mutlaka olmalı.Yada kapı açma kapamalarda ses için araçta dahili alarm donanımı olması v.s..)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozankaracan

quote:

Orijinalden alıntı: f_turgay

VagCom ustası Arkadaşlar özellikle Yasin Usta 2008 model 102 bg jetta primiline aracında Hangi özellikler aktif olur

Aracınızdaki kontrol ünitesinin izin verdiği ölçüde bazı özellikleri açabiliyorsunuz.(Forumu okursanız Yasin hoca bahsetmişti) Ayrıca örneğin rain closing için araçta yağmur sensörü mutlaka olmalı.Yada kapı açma kapamalarda ses için araçta dahili alarm donanımı olması v.s..)

Teşekkürler Aracıma (2008 jetta) uygun VagCom modeli nedir acaba Yada VagCom kablosunun Bağlantı şeması olan arakadaş varsa verbilirmi? (tx-Rx-com v.b Kablonun soket pinlerinin şeması ? )

• vagcom şemasına gerek yok altından kalkamazsınız bir ucu usb fakat araca bağlanan kısımda baskı devre var güncel versiyon orjinallari pahalı fakat çin malı olanları fiyatı uygun sahibindende bulabilirsiniz bulabiliceğiniz kablo versiyonu 908 en günceli

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-908-vagcom-son-versiyon-vw-ariza-test-cihazi-29096559/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-vagcom-908-908-1-vw-audi-seat-skoda/detay?

ikiside aynı kablo fiyatları farklı

• quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

vagcom şemasına gerek yok altından kalkamazsınız bir ucu usb fakat araca bağlanan kısımda baskı devre var güncel versiyon orjinallari pahalı fakat çin malı olanları fiyatı uygun sahibindende bulabilirsiniz bulabiliceğiniz kablo versiyonu 908 en günceli

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-908-vagcom-son-versiyon-vw-ariza-test-cihazi-29096559/detay?

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-test-olcum-cihazi-arac-ariza-tespit-vag-com-vagcom-908-908-1-vw-audi-seat-skoda/detay?

ikiside aynı kablo fiyatları farklı

Niye altından kalkamayayımki 2-3 liraya mal olacak bir kabloya 150-200 tl vermeye değermi
    Değerli arkadaşım elinde kablo varsa bana 1-2 günlüğüne yolla aynısını kopyalayayım belki satılanlar kadar janjanlı olmaz ama aynı işi hayliyle görür diye düşünüyorum önmli olan haberleşme mantığını bilmek

• benimde elimden gelir fakat devre biraz değişik 2-3 lira mal olacak cinsten birşey değil ama buyrun resimleri pek detaylı değil ama bakın yinede uydu kabloları 2-3 / 3-2 tarzı değil resimdeki kırmızı yazılar ve ekstra kablolar ile lpt üzerinden flashı güncellenebiliyo ona yönelik resimler araba ucunundaki devreyi görebilirsin

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s1Lv3r -- 2 Ağustos 2010; 3:47:11 >

• Ewet haklısın Baya bir devre var içinde şema olsaydı yapılırdı belki atmegayı bulmak kolayda diğer entegre bulunmaz gibi yinede 150 tl edecek bir cihaz değil bence
  • s1Lv3r Bende ilan açarım yakında az daha kullanamayımda.. 300tl'den.. Yay alcamda araca..
  • @f_turgay

bu şekil resim şema olarak yok yurtdışında çin kabloları daha ucuza getirte bilirsiniz şunuda unutmayın bunlar klon kablo orjinali 500+ civarı

@By Devvil

son fiyat 125 ver elini anlaşalım
  • 25 Den bırakırım.. 125 Çok.. Arabaya yay lazım Eibach 3cm Golf VI yayına kafa kafaya değişebiliriz..
  • eibach olmasa hand-made olsa olmaz mı
  • Olmaz.. Sohbet'e çevirdin sayfayı varya konu saptı yani..

Aslında kesebiliriz yayları iyi fikir..
  • arkadaş toledo'da kesti kurbaga gibi oldu araba zıp zıp gidiyo kesme sakın neyse dediğin gibi pm den devam edelim
  • Yok canım yay kesilirmi.. Tamam p.m..
  • Arkadaşlar VCDS vag.com 10.6.0 sürümünü buldum ve denedim.Kurulum v.s herşey normal olmasına karşın nedense program bir türlü aracı görmedi.Üzerinde biraz uğraşmam gerekecek sanırım.Bu arada benim arabada rain closing kodlamasn yaptıktan sonra MFA menüsünden istediğim zaman açıp kapatabiliyorum.Yani bir kez açtım mı anahtarı çıkartıp tekrar taksamda off konumuna geçmiyor.Defalarca denedim sorun yok.Hatta dün geceden on konumda bırakmıştım bu sabah tekrar çalıştırdım yine on konumdaydı.
  • kablonuz orjinal mi klon mu ama yaşadığınız duruma bakınca orjinal değil bildiğim kadarıyla orjinal kablolarda böyle bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: s1Lv3r

kablonuz orjinal mi klon mu ama yaşadığınız duruma bakınca orjinal değil bildiğim kadarıyla orjinal kablolarda böyle bir sorun yok

Kablo orjinal hatta vcds çalıştırıldığında program kabloyu görüyor ve testle ok liyor ama sonuç olarak scan yapıldığında kablo ucunda bağlı bir araç yok diyor.. Oysa 908 tıkır tıkır çalışıyor..
    Aramızda 10.6.0 sürümü ile çalışan arkadaş var mı acaba, Yasin hocam 10.5.0 sürümü çalışıyor bildiğim kadarıyla.

Birde arkadaşlar arkadaki tek sis farını ikiye çıkartabiliyormuşuz yani (sağ ve sol) olarak kodlayabiliyormuşuz..Denemedim, fiziksel olarak (kablo,led v.s. tesisat) bu donanım destekleniyormu onu da bilmiyorum ama deneyeniniz varsa paylaşırsanız sevinirim.(benim araba 2008 jetta comf. ve arkada tek sis farı var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozankaracan -- 3 Ağustos 2010; 17:46:54 >

• Arkadaşlar, 10.0.6 versiyonunun neden çalışmadığını buldum.
    Kullandığınız kablo eğer lisanslı bir kablo ise bunun lisans kodunu 10.0.6 ya aktive ediyorsunuz sorun çözülüyor:)
  • Arabanın yağını dışarda değiştirdim acaba vag com ile nasıl girerim yağın değiştiğini?Yardımlarınız için tüm ustalarıma şimdiden teşekkürler.
  • Aracıma chip uygulaması yaptırmıştım.Ve pedalların orda bir yere yazılımı aktarmak için bir kabln takılmıştı.Bu kodlamalar içinde aynı kablo mu gerekli?Fiyatı nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.