Şimdi Ara

--- VAG COM / VCDS Kullanicilar ve Kodlamalar Bölümü --- (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.164
Cevap
82
Favori
390.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
Giriş

vcds için kablo kullanan var mı aranızda ?

Aliexpress ten klon kablo aldım. 24.5 versiyon ancak çalışmadı. Araca bağlanıyor. Autoscan da sorun yok ancak adaptation kısmı tıklanabilir değil. 5f information elect. Kısmında sadece security access seçilebilir.

46 central conv. tıkladığımda da "No response from controller" hatası veriyor. Kısaca çöp.

Araç 2021 Ağustos üretim FR, sorunsuz kullanan varsa link, kablo versiyonu vb. bilgi verebilirse çok sevinirim.

• stm çipli kablo olması gerekir. üzerindeki etikette H11 002336 stm yazmalı.

• Merhabalar ben yeni üye oldum ama uzun zamandır takip ediyordum burada herkesin yardımlaşması çok hoşuma gitti öncelikle bir sorumda benim olucaktı 2018 a4 aracım var 1.4tfsi vcds ekranından girip baktığımda yağ kalitesi kötü diyor yeni değiştirmeme ve castrol koymama rağmen,yağ kalitesini iyiye değiştirmelimiyim veya iyi veya kötü olması ne işe yarıyor araç beyninde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuna07A4 T kullanıcısına yanıt

Arabaların yağ kalitesini analiz ettiğini hiç duymadım. Yağ değişiminde reSETleme yapıldı mı? Yapılmadıysa ya da gerekli şekilde belirtilmediyse bu hata çıkabilir. Başka türlü kalitesini nasıl analiz ettiği konusunda bilgim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.