Şimdi Ara

Vadofone Ön Talep Formu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
8.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uyduk bir kere şeytana doldurup formu attık bir kenara
  • bende doldurdum.. ama laf olsun die
  • 3g çalışcak mı peki ya o önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogux06

bu forumu doldurmamızdaki amaç ne ? daha mı ucuza verecekler doldurduktan sonra illa almak zorunda mıyız?

altta sadece bilgi gönderme ve vodafonun seni aramasına izin verdiğini yazıyor

quote:

"www.vodafone.com.tr sayfası altında yer alan profil formuna girmiş olduğum cep telefonu numarama bilgi ve duyuruların gönderilmesine izin veriyorum. Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.'nin benimle SMS ve telefon aracılığı ile temasa geçilmesini kabul ediyor ve onaylıyorum. "
  • Turkcelli olarak doldurduk bakalim umarim kizmazlar : )
  • Bende kapıldım bahtımın rüzgarına bakalım nereye götürecek...
  • bende doldurdum.şu an pek kullanmadığım vodafone hattımın numarasını verdim.bakarsın ilk dolduranlaran indirim falan yaparlar bellimi olur
  • iyide fiyatlar belli değil gelince 1500 ytl deyincede almak zorundamı kalcaz bunu?

birde en çok merak ettiğim vodafone bildiğiniz gibi her telefonda kampanya ise kendi logosu basılmış getirtiyor buda kendi logosu olan halimi olacak iphonu nun?
  • 3G degil EDGE bile yok Vodafone'da
    GPRS hizinda iPhone
    (tahminen) 4 kati fiyata 4'te bir hizli iPhone
  • bende doldurdum valla bakalım nolcak.ayrıca 11 temmuz gelsede amerikada çıksa artık
  • Arkadaşlar bu form sadece ve sadece kullanıcı datası toplama amaçlıdır. Firmalar bu datalatı ya kendi reklam ve emailing lerinde kullanıyorlar yada farklı firmalara bartır yada para karşılığı veriyolar. Mutlaka yaşamışsınızdır, durduk yere hiç alakanızın olmadığı bir yerden sms gelir ve size özel fırsatlarımız var der yada gelin mağazamızdan alışveriş yapın derler vs.. gibi şeyler işte.

Böyle formlara aldanıp datanızı bırakmamanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oronra

Böyle formlara aldanıp datanızı bırakmamanızı tavsiye ederim.

Ben Vodafone Müşteri Destek Hattıyla görüştüğümde bu talep formunun sadece Paket seçeneklerini,iPhone'un geliş tarihini bildirmek için yapıldığını söylediler...

Almayıda düşündüğüm için formu doldurup gönderdim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: yy2

iyide fiyatlar belli değil gelince 1500 ytl deyincede almak zorundamı kalcaz bunu?

birde en çok merak ettiğim vodafone bildiğiniz gibi her telefonda kampanya ise kendi logosu basılmış getirtiyor buda kendi logosu olan halimi olacak iphonu nun?

hiç almak zorunda kalınırmı ya sadece satışa sunulacagı zaman seni haberdar ediyorlar

eğer vodafone damgası olursa gerçekten hiç estetik olmaz
  • Kaldırmışlar formu
  • quote:

Orjinalden alıntı: cvZip

Kaldırmışlar formu

Kaldırmazlar Tekrar tıkla sen
  • Vodafone kullanıcısı olarak doldurdum gitti.
    Başlık yanlış yazılmış bu arada :p
  • Burdan iphone alırsak Vodofone hatta almak zorundamıyız?
  • Yok ana sayfalarında (http://www.vodafone.com.tr/) tanıtım resmi linki felan vardı onları kaldırmışlar ...
  • http://www.vodafone.com.tr/iPhone/iphone.detay.php
    en alt satıra dikkat
    Tüm özellikler ve servisler mevcut olmayabilir.
    mesela 3g
    doldurduk bakalım hayırlısı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi underwater -- 12 Haziran 2008; 0:52:38 >
  • Adamlar daha satacağı telefonun özelliklerini bilmiyor. En altta yazdıkları şeye bak ya

Tüm özellikler ve servisler mevcut olmayabilir.

Blackberry faciasına binaen yazdılar galiba =)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.