Şimdi Ara

Vadofone 3G USB VODEM Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    20 YTL Telefon hattı
    vede 4 büyüklerin forması yada 50 ytl hedıye çeki
    1 GB internet hediye

vadofone hattını telefonuna takıyorsun sms cekıp hangı paketı ıstıyorsan satın alyıorsun fatur matura yok hattın ıcıne ne kadar kontur yanı para yuklersen o

faturasız odeme seklı ıster gunluk saatlık yada haftalık
    haftalık 18.95 mı ne sınırsızın paketı

500mb 25 ytl mıne

ben bayagı artastırdım ıclerındekı en guzel kampanya bu ama hala ıcıme sınmıyor yanı haftalık 20 ytl sınırsız cok pahalı hala bence

hala beklemedeyım aslında ucu ıcınde en dogru guzel kampanya AYLIK SINIRSIZ INTERNET 30 YADA 40 YTL CIVARINDA BAND ISTE O ZAMAN MANTIKLI FIYATLARA DUSER

tabıı bu kampanya hakkındakı yorumlarınızı merak edıyorum bence hala cok pahalı

• Ne kadar çok insan itibar etmezse o kadar hızlı düşecektir. Bence anormal pahalı bu yüzden kendi açımdan beklemeye devam. Gerçek rekabet ortamının oluştuğu aveanın heryöne sınırsız atağı sonrasında Turkcelden yediği şamarla oluşan karmaşa sonrası bunlar sanki kendi aralarında anlaşıp özel kurallara sahip bir tekel oluşturdular gibi hissediyorum. Eskisi kadar olmasa da hem konuşmada hemde diğer hizmetlerde aşırı bir rekabet sözkonusu değil, belli bir denge gözetiliyor gibi. Kısaca bunlara çanak tutan yönetimlerle kolkola halkı soymaya devam ediyorlar (tt abileri ile hepberaber)
    Hala neyazıkki burnundan kıl aldırmayan o göbekli, kel fıdıl yöneticilerin 5-6 haneli maaşlarını fonlamaya devam edecez gibi görünüyor. Müstehakız ki böyleyiz.. Tek kurtuluşumuz Çinli ithal operatörler (İthal et gibi) tabii izin verirlerse(çook zor)

• quote:

Orijinalden alıntı: anteros24

99 YTL VOdem USB
    20 YTL Telefon hattı
    vede 4 büyüklerin forması yada 50 ytl hedıye çeki
    1 GB internet hediye

vadofone hattını telefonuna takıyorsun sms cekıp hangı paketı ıstıyorsan satın alyıorsun fatur matura yok hattın ıcıne ne kadar kontur yanı para yuklersen o

faturasız odeme seklı ıster gunluk saatlık yada haftalık
    haftalık 18.95 mı ne sınırsızın paketı

500mb 25 ytl mıne

ben bayagı artastırdım ıclerındekı en guzel kampanya bu ama hala ıcıme sınmıyor yanı haftalık 20 ytl sınırsız cok pahalı hala bence

hala beklemedeyım aslında ucu ıcınde en dogru guzel kampanya AYLIK SINIRSIZ INTERNET 30 YADA 40 YTL CIVARINDA BAND ISTE O ZAMAN MANTIKLI FIYATLARA DUSER

tabıı bu kampanya hakkındakı yorumlarınızı merak edıyorum bence hala cok pahalı

Dostum YTL tarih oldu dikkat edelim bu konuya...

• Vodafone faturasız hatlarla aylık 4gb veya 5 gb alamıyoruz değil mi 45 TL'ye,illa haftalık 20 TL'den yani aylık 80 tl'ye 4gb paket satacaklar ne kadar dengesizler ya,olan kazığı faturasızlar yiyor.En ekonomik avea'nın 3G'si ama o da her yerde çekmiyor.Turcell'de 2 yıllık taahhütle 39 TL'ye veriyor o taahhütü hayatta vermem.En iyisi herhalde turkcell'den gene ihtiyaç oldukça tatil aylarında faturasız hattan ve modemi de dışarıdan almak. Var mı başka önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thanatosus -- 4 Mayıs 2010; 14:44:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.