Şimdi Ara

VA Panel + 100HZ NANOCELL 2019 LG TV?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu özelliklere sahip LG TV’yi bulamadım.
    Bu özellikteki 49” ve 55” LG TV’nin minimum fiyatını merak ediyorum.

Veya maksimum 5000TL’ye en iyi LG TV tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Local Dimming’in kapatılamamasından dolayı Samsung’u eledim.

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastirmagorevlisi -- 8 Ağustos 2019; 1:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesim lg de va panel ariyorsanin 50 inc uk serisine bakacaksiniz piyasada lg 50 uk 6950 ve uk 6470 modelleri va paneldir kardesim 55 ve 43 inc modeller ips paneldir simdi yeni seriler giriyor piyasaya tavsiuem alacaksaniz 50 uk 6970 modelini tavsiye edebilirim arkadasa aldik bu seriyi ps4 pro ve tv film performansindan cok memnun oyun modu da imput lag degerleri cok iyi

Orijinalden alıntı: mg3

kardesim lg de va panel ariyorsanin 50 inc uk serisine bakacaksiniz piyasada lg 50 uk 6950 ve uk 6470 modelleri va paneldir kardesim 55 ve 43 inc modeller ips paneldir simdi yeni seriler giriyor piyasaya tavsiuem alacaksaniz 50 uk 6970 modelini tavsiye edebilirim arkadasa aldik bu seriyi ps4 pro ve tv film performansindan cok memnun oyun modu da imput lag degerleri cok iyi
    Çok teşekkürler ama yepyeni 2019 49SM8200 ile aynı para 50UK6950. Baya kararsız kaldım. 49SM8200 IPS Panel ve Edge LED. Ama 2019 TV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arastirmagorevlisi -- 9 Ağustos 2019; 22:31:7 >

Orijinalden alıntı: tda 1562q

Lg pişmanlıktır kardeş sony al rahat et. Sony 8000 veya 9000 serisinden aşşağısı alınmaz
    Android kötü diyorlar?

Daha Fazla Göster
  • hocam android kötü filan değil 16 gb hafıza var tv de istediğiniz uygulama yükleniyor sürekli yazılım güncelleniyor...

benim canavar XE9005 android 7 den android 8 e yükselttim tv arayüzü komple değişti daha akıcı ve kullanılabilir oldu ben gayet memnunum LG WEBOS işletim sistemi de gayet hızlı ve akıcı ama inan görüntü kalitesinde benim tv nin yanına yaklaşamaz...

şu an piyasada xe9005 ayarında tv bulmak çok zor tv lerde 100 hz bile bulunamıyor çoğu zaman

hocam android kötü filan değil 16 gb hafıza var tv de istediğiniz uygulama yükleniyor sürekli yazılım güncelleniyor...

benim canavar XE9005 android 7 den android 8 e yükselttim tv arayüzü komple değişti daha akıcı ve kullanılabilir oldu ben gayet memnunum LG WEBOS işletim sistemi de gayet hızlı ve akıcı ama inan görüntü kalitesinde benim tv nin yanına yaklaşamaz...

şu an piyasada xe9005 ayarında tv bulmak çok zor tv lerde 100 hz bile bulunamıyor çoğu zaman
    Aynen öyle. Bu yüzden bulabilirsem XF9005 almayı planlıyorum. Android ucuz multimedya gibi geliyor bana da. Bukadar sormam ondan kaynaklı.

Filimler 60fps 4k50/60hz üstünde tv alsanız nolacak yayin 50-60fps olduktan sonra arkadaşlar...

Ms değeri baksanız daha çok işinize yarar.

Ekrana 40-50-60fps görüntü geldikten sonra panel ister 100 ister gerçek 240hz olsun hiç bir şey fark etmez...

Ms değeri (gecikme) yüksek kalitesiz panel değilse suanda 4k tv de 50/60hz ötesi kendini kandirmacilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 12 Ağustos 2019; 0:15:6 >

Orijinalden alıntı: Timeguard

4k da 60hz fps üstünde bir yayın var mi ki 100hz arıyorsunuz yahu ps4 pro oyunlar 40fps xbox scorpio 50fps 4k da..

Filimler 60fps 4k50/60hz üstünde tv alsanız nolacak yayin 50-60fps olduktan sonra arkadaşlar...

Ms değeri baksanız daha çok işinize yarar.

Ekrana 40-50-60fps görüntü geldikten sonra panel ister 100 ister gerçek 240hz olsun hiç bir şey fark etmez...

Ms değeri (gecikme) yüksek kalitesiz panel değilse suanda 4k tv de 50/60hz ötesi kendini kandirmacilik.
    https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/165108-167366/lg-55um7450_lg-55sm8200/

Hangisini almalı?

UM7450 Direct Led olduğu için kafa karıştırıyor?

• arastirmagorevlisi A kullanıcısına yanıt
    55SM8200PLA

Kağıt üstünde edge led olması hariç daha iyi gibi görmenizde fayda var 2 ürünüde.

Benim söylediğim 4k tv 60hz dir yani 50/60hz panel tamamdır 4k tv de MS gecikme sürelerine bakın akıcılık için gerisi kendini kandırmacılık.

Ha ileride 100/120hz yayın olur filim olur veya bilgisayar alırsın 25.000tl lik ekran kartın olur 2 adet 2080ti sli falan ozaman 100/120hz panel aramak mantıklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 13 Ağustos 2019; 22:12:11 >

Orijinalden alıntı: Timeguard

55SM8200PLA

Kağıt üstünde edge led olması hariç daha iyi gibi görmenizde fayda var 2 ürünüde.

Benim söylediğim 4k tv 60hz dir yani 50/60hz panel tamamdır 4k tv de MS gecikme sürelerine bakın akıcılık için gerisi kendini kandırmacılık.

Ha ileride 100/120hz yayın olur filim olur veya bilgisayar alırsın 25.000tl lik ekran kartın olur 2 adet 2080ti sli falan ozaman 100/120hz panel aramak mantıklı.
    Çok sağolun.

Zaten S ile başlayan seri SUPER UHD, daha üst. Ama UM alt serisinde D-LED olması kafa karıştırdı. Bakmak gerek yarın. LG SM8200 ile Samsung Q60R arasında kaldım şuan.

ee 65" Vestel ud9400 bana gayette yetiyor ben onu alacağım..

Nanocell kesinlikle iyidir samsugun gösterdiğin modelide kesin çok iyidir 55" düşünüyorsanız 2 side üzecek değil sizi.

Fiyatıda uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timeguard -- 14 Ağustos 2019; 6:7:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arastirmagorevlisi

Aynen öyle. Bu yüzden bulabilirsem XF9005 almayı planlıyorum. Android ucuz multimedya gibi geliyor bana da. Bukadar sormam ondan kaynaklı.

Alıntıları Göster
    Hocam medimarkt pendorya mağazasında sony 55xf9005 teşhir ürün olarak var fiyat 6999 tl temiz düşünürsen eğer kaçırma derim bu fiyata böyle kalitede tv bulman zor...

Daha dün gidil baktım

• Samsung lg beş para etmez altın olsa gözümde bir gram değeri yok...

Çöp markalar canlılık derin siyah hiçbişe yok sadece menüleri hızlı o kadar sanki pc olarak kullacaz tv yi

Hocam medimarkt pendorya mağazasında sony 55xf9005 teşhir ürün olarak var fiyat 6999 tl temiz düşünürsen eğer kaçırma derim bu fiyata böyle kalitede tv bulman zor...

Daha dün gidil baktım

Alıntıları Göster
    Belki 2 senedir açık duran TVye en fazla 1000TL veririm

• Ben sana bişe söyleyeyimmi hocam

Sony nin teşhir tv si bile kapalı kutu satılan lg ve samsungtan kat be kat daha güvenilir bana göre yaw daha geçen lg nin nanokristal midir nedir son teknoloji 4k uhd tv sini inceledim siyahlar benim tv deki kadar olmasa da başarılıydı taki simsiyah menüde ekranın sol üst köşesindeki hdmi yazısını görene kadar

Arkadaş bu nası arka aydınlatmadır ya hdmi yazısının olduğu sütun boydan boya aşağı kadar beyazladı aman allahım olamaz... kendi kendime bu LG nin full array local
    Dimmingi beş para etmez bu ne lan dedim sony de aynı hdmi yazısının olduğu yerde ışık var yazının etrafında geriye kalan ekran simsiyah ayrıca kumandayı kullanmak alışmakta işkence lg tv de

Sony olsan ıps olsun 50 hz olsun yine bu samsungu lg yi havada karada tokatlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.