Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynatılacak 3GP dosyaları maksimum 144x176 çözünürlükte olmalı,aynı şey mp4 videolar içinde geçerli.
  • efsana ne zman geri döncek mod 5 :S hergun kontrol edıyorum cıkıcak dıye hala cıkmadı ya :( :S
  • Sayın Heartless,
    Öncelikle bir önceki sorumun cevabı için teşekkür ederim.O sorunu hallettim fakat şimdi telefonu USB ile bağlıyorum boot modda açıyorum motokupu çalıştırıyorum motdrv.sys diye bir dosya gerekli diyor ve motokup not connected mesajı veriyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
  • Mevcut usb sürücülerini sil, motokup'u sil ve tekrardan yükleyip sistemi yeniden başlat.RSD lite'ı aç, tel'i pc'ye bağla ve yeni sürücülerin sorunsuz yüklenmesini bekle. Sonra tel bağlı iken, rsd açık iken tel'i bootloader da aç ve son motorola flash interface sürücüsünün yüklenmesini bekle.

Sorun hallolacaktır.
  • aynen dediğinizi uyguladım rsdyi açtım telefonu bağladım rsd programında hiçbir hareket olmadı (ACABA DOSYAMI GÖSTERMEK GEREKİYOR) bu seferde başka bir dosya istiyor anlaşılan ben bu telefonu flashlayamayacağım neyse cevabınız için teşekkürler
  • Windows sürücü sisteminde bi sorun oluşmuş. Belli bi dosya mı istiyor ? Mesela ; motdrv.sys

Bilgisayarım / Ara / motdrv.sys yap, dosyanın bulunduğu klasörü belirt ve sürücü yüklemesi tamamlansın.
  • Tekrar V3X sahibiyim, Yakın zamanda inşallah Hmod V5 geliyor :)
  • inşallah beklemdeyiz 4 gözlen =) artık bende v3x sahiiibiyyim =)
  • v3x in hayırlı olsun artık bizede hmod v5 i beklemek düşüyo...
  • teşekkürler dostum..merhabalar..v4'ü attıktan 1gün sonra telefon şarj olmamaya başladı ve data bağlatısı yapmıyor telefon :S sadece hafıza kartını seçince şarj oluyo ve telefonu görüyor.. yardım edin lütfen telefonu sıfır almıştım :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cei -- 2 Haziran 2009; 10:11:16 >
  • Arıza'nın nedeni Hmod V4'ü flashlaman değil. İstersen orjinal yazılıma geri dön, şarj aletinde ya da sokette bir sorun oluşmuştur.
  • selam arkadaşlar telefonumda ön kapakta ve hoparlör kısmında soyulmalar vardı, bu yüzden genpaya garantiye götürdüm. Telefon 5 gün sonra elime ulaştı. Çözüm olarak ön kapak değişmiş ama hoparlör kısmına dokunmamışlar, orjinal yeni v3x yazılımını yüklemişler. Ön kapakta soyulma problemleri olanlara duyrulur. hayırlı akşamlar
  • Ben de yakında alacağım sanırım.
  • Ucuza geliyorsa al tabiki.
  • 200 lira kadar mediamarkt'ta.
  • Al o zaman, pişman olmazsın.
  • arkadaşlar modlarken benim v3x in görüntülü çağrı tuşu bozuldu. ona basınca direk menuye giriyo artık. nasıl eski haline getirebilirim?
  • sonunda v3x imi modlayıp manyak yaptım...
    oncelıkle bu konuda emegı gecen herkese cok teşekkür ediyorum
    sayenizde v3x im şahlandı..
    mod yapana kadar anlayana kadar cok ugrastım ama yaptım... saolun
  • ya arkadaslar cok acıl yardımınızı beklıyorum kurulumla falan alakası uyok durup dururken aksam yattım sabah kalktıgımda dıs ekranda motorola logosu yanı sadece m harfı vardı telefonda herhangı bı sorun yok ama dıs ekranda hıc bısey yok hep o motorola logosu var telefon kapanınca hıc bısey yok acılıncada kapagı acıkkken veya kapalıyken hep logo var acıl yardım edebılırmısıınız acaba
  • ya arkadaslar cevap verebılırmısınız acaba acıl yardım ya 3gundur telefonun on kapagındakı ekran gorunmuor motorola nın m ısaretı gorunuor sadece ısıgı falanda yanmıor ekranın normal ekranda sorun yok ama on kapagın ekranı bu sekılde lutfen acıl yardımınızı beklıorum şimdiden tesekkurler bilen arkadaslar lutfen yazabılırlermı ya durup dururken bole oldu uyurken yastıgın altında kalmıs baktım elıme aldıgımda actıgımda yanı kapagı ısıgı yanmıodu:S
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.