Şimdi Ara

V3X Mod Rehberi ve HeartlessMOD@V3X Version 4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
962
Cevap
1
Favori
56.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yandakı kamera tuşuna bastığımda video kamerayı açıyor..kısa yolları ayarlarken de kamera ve video kamera gozukmuyor.ama menu de war .nasıl düzeltebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilkid

arkadaslar yandakı kamera tuşuna bastığımda video kamerayı açıyor..kısa yolları ayarlarken de kamera ve video kamera gozukmuyor.ama menu de war .nasıl düzeltebilirim?

Dediğini tam olarak anladığımdan emin değilim ama sanırım akıllı tuş ile ilgili soruyorsun. Akıllı tuş'un işlevini değiştirmek için ayarlar / kişiselleştir / ana ekran / ana tuşlar / akıllı tuş' tan istediğin özelliği verebilirsin.

Kısayollar menüsüne seçenekler eklemeyi soruyorsan onu bende daha bulamadım. Araştırmaya değer bi konu. Bilgilendiğimde yardımcı olurum.

Telefon'un hayırlı olsun.
  • tşk ederim..kısa yollara kamerayı ekliyemiyorum...aslında kısa yolda kamera vardı..sonra yukarıdaki temalardan birini indirdim..sonra temayı sildim ve telefonu tekrar actığımda kısa yolda yoktu.mesela akıllı tuşta video kamera var ama değiştirmek istediğmde seçeneklerde ne kamera var ne de video kamera .......
    hocam bi de ben CUSTOM FIRMWARE v4 DOWNLOAD yükledim..ekran da ki pil göstergesi filan renkleri değişik oldu onu nasıl orjinal haline çevirebilirim

quote:

Orjinalden alıntı: heartless

quote:

arkadaslar yandakı kamera tuşuna bastığımda video kamerayı açıyor..kısa yolları ayarlarken de kamera ve video kamera gozukmuyor.ama menu de war .nasıl düzeltebilirim?

Dediğini tam olarak anladığımdan emin değilim ama sanırım akıllı tuş ile ilgili soruyorsun. Akıllı tuş'un işlevini değiştirmek için ayarlar / kişiselleştir / ana ekran / ana tuşlar / akıllı tuş' tan istediğin özelliği verebilirsin.

Kısayollar menüsüne seçenekler eklemeyi soruyorsan onu bende daha bulamadım. Araştırmaya değer bi konu. Bilgilendiğimde yardımcı olurum.

Telefon'un hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.olcay -- 1 Temmuz 2007; 19:02:03 >

• Kısayollar için eski mma_ucp dosyanı skin manager'dan yüklemen lazım. Tel grafikleri için stock drm'i rsd ile flashlaman lazım.

http://www.box.net/shared/cp63zjzf6e
  • evet arkadaşlar yarın kısmet olur zaman bulursam V3x i almak üzere yola koyulacağım ...

ancak son soru şarj konusu!!! kaç gün gidiyor şarjı...!!! V3 şarjından iyi diyorlar ama sadece duyum...!!!

2-3 günü kaldırıyormu 840 amperlik pil !!!!
  • çok teşekkür ederim..ama ancak cuma deneyebilirim..insallah olur..

quote:

Kısayollar için eski mma_ucp dosyanı skin manager'dan yüklemen lazım. Tel grafikleri için stock drm'i rsd ile flashlaman lazım.

• şarjı değişiyor... çünkü oyun oynarsan grafikleri yoğun olan skin yüklersen müzik video fotoraf çekimi gibi şeyler kullanırsan 6,7 saat anca kullanırsın sürekli değilde arada sırada foto, video , mp3 , oyun .. işlevlerini kullanırsan 2 ya da 3 gün gider... ayrıca doğru duymuşsun v3x pili gayet yeterli...

ARKADAŞLAR AMR FORMATINDA HAFIZA DOLUNCAYA KADAR SES KAYDEDEBİLEN BİR PROGRAM VERİYORUM "DICTAPHONE"

""http://rapidshare.tv/959096

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 2 Temmuz 2007; 19:34:06 >
  • eski mma_ucp dosyanı bereden bulabilirim

quote:

Kısayollar için eski mma_ucp dosyanı skin manager'dan yüklemen lazım. Tel grafikleri için stock drm'i rsd ile flashlaman lazım.

• http://www.4shared.com/file/9218406/e506d749

bunu yüklemeden önce eskisini yedeklemeyi unutma.
  • oldu..walla sayende neler başardık...çok sağol
    quote:

http://www.4shared.com/file/9218406/e506d749

bunu yüklemeden önce eskisini yedeklemeyi unutma.
  • Arkadaşlar alarmını nasıl sürekli hale getirebiliriz, yani hergün tekrar devreye sok demektense bir ayarlasak iptal edene kadar çalsa varmı dır bir yolu
  • dıştaki ekranın resmini nasıl değiştirebiliriz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: homeknight

Arkadaşlar alarmını nasıl sürekli hale getirebiliriz, yani hergün tekrar devreye sok demektense bir ayarlasak iptal edene kadar çalsa varmı dır bir yolu

Hergün çalması için takvimden ayar yapmalısın.
  • quote:

dıştaki ekranın resmini nasıl değiştirebiliriz...

Sayende rehberde eksik kalan yerleri tamamlıyoruz, sağolasın.

Dış ekrandaki resmi değiştirmek için leadergl'den şu seem editleri yapman lazım. ama önce editleyeceğin seemlerin yedeklerini almayı unutma.

004a_0001
    Offset 27 'deki 02 değerini 00 yapmalısın. Ayrıca bit kutucuklarındaki işaretlerin hepsini kaldırmalısın.

Sonra aşağıdaki seem dosyalarını telefona yüklemelisin. Nasıl yapılacağı rehberde yazıyor.

0061.0001
    0062.0001

Daha sonra 96.80 boyutlarındaki kişisel cl.gif dosyanı p2k commanderla a/mobile klasörüne kopyalayacaksın kardeşim. Bundan sonrasında tel'i restartlaman lazım. Tabi koyduğun resim dış ekranda sürekli gözükmeyecek. Sadece kapağı açıp kapatırken kısa bi süre gözükecek.

Kolay gelsin.

• bizim video formatımız 3gp..videolarımızı mpeg4 olarak kaydedemiyormuyuz...
  • heartless arkadaşım verdiğin bilgiler için çok sağol..benim birkaç problemim var...telefonda CUSTOM FIRMWARE v4 DOWNLOAD mevcut..sesi çok güzel ve gür çıkıyordu...daha sonra bir tema yükledim ve geri sildim...telefonda olan değişiklikleride senin verdiğin flash la düzelttim..ama sesi azaldı..yukarda verdiğin ses dosyasını yükledim ama hiç bir etki etmedi...nasıl yükseltebilirim...
  • @devilkid mp4 olarak ta kaydedilebiliyor bunun için seem editlemen lazım ... bu seem nerden bulabiliriz... heartless ' e bi sormak lazım...
  • quote:

heartless arkadaşım verdiğin bilgiler için çok sağol..benim birkaç problemim var...telefonda CUSTOM FIRMWARE v4 DOWNLOAD mevcut..sesi çok güzel ve gür çıkıyordu...daha sonra bir tema yükledim ve geri sildim...telefonda olan değişiklikleride senin verdiğin flash la düzelttim..ama sesi azaldı..yukarda verdiğin ses dosyasını yükledim ama hiç bir etki etmedi...nasıl yükseltebilirim...

Selam,

Ses şiddetini arttırmayı ayrıntılı biçimde anlatmıştım. Eğer adımları doğru uygularsan, ses şiddeti artacaktır.

Mp4 video için ;

SEEM 004a_0001
    Offset 1A1 'daki değeri 03'e çevir. Bit0 : Kapalı Bit7: Açık
  • quote:

heartless arkadaşım verdiğin bilgiler için çok sağol..benim birkaç problemim var...telefonda CUSTOM FIRMWARE v4 DOWNLOAD mevcut..sesi çok güzel ve gür çıkıyordu...daha sonra bir tema yükledim ve geri sildim...telefonda olan değişiklikleride senin verdiğin flash la düzelttim..ama sesi azaldı..yukarda verdiğin ses dosyasını yükledim ama hiç bir etki etmedi...nasıl yükseltebilirim...

Yukarıdaki audio_cfg.db dosyasını değiştirdim, bir daha dene, bu sefer ses'in yükselecek.
  • walla ses aynı gibi ama bana da oyle geliyo olabilir...bizde yeni flash war...werdiğin bu kamera iyileştirme filan bizim için mi eski flash sahipleri için mi...

quote:

quote:

Yukarıdaki audio_cfg.db dosyasını değiştirdim, bir daha dene, bu sefer ses'in yükselecek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.