Şimdi Ara

V200 Mü N200 Mü [ARTIK KARAR VERMEK İSTİYORUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu hafta içinde mp3 player alacam N200 mü alsam V200 mü karar veremedim

İkisininde özellikleri hemen hemen aynı fark ise N200 Linein war ama USB yok

Kulaklık kalitelerini hiç bilmiyorum

zaten önemli olan ses

Bu özelliklerde ve bu fiyatlarda bildiğinz veya önerebileceğiniz başka model warsa bekliyorum

NOT: .PİL İLE ÇALIŞMASI DİKKAT ETTİĞİM OLAYLARDAN BİRİSİ

.FM RADYO DA ÖNEMLİ BİR FAKTÖR

LG FLATRON M2262D-BlackBerry BOLD 9700-Crea JukeBox 1 TB MediaPlayer-Pioneer VSX-520 Amplifikatör-Samsung R520-LG 320 GB External HDD-Pioneer S-H509V Front- iPod Shuffle 4GB 3. Nesil-Epson SX115 Çok Fonksiyonlu Yazıcı-Logitech USB Kulaklık-xBox Controller for PC-Belkin USB Hub-Microsoft Wireless Desktop 6000-Logictech V450 Mouse-Kodak Z1485IS 14 MP Fotoğraf Makinesi
  • ben n 200 kullanıyorum,v 200 ün kulaklıklarırını bilemiycem ama,n 200 ün kulaklıklarının iyi olduğunu düşünüyorum,boyut olarak da n 200 küçük ve şık , ayrıca yeni model olduğu için olsa gerek ses kalitesinin de n 200 de daha iyi olduğu bir iki kaynakda geçiyor, bende inceleyip n 200 almıştım.Karar senin.n200de line in var yani harici kaynaklardan müzikleri doğrudan mp 3 olarak kaydedebilirsin. USB ise cihazın üzerinde değil, ayrı bir kabloda bunun dezavantajı her an elinin altında olmaz bence önemli değil çünkü mp 3 çaları bir yükledin mi sık sık usb kullanma gereği olmuyor, avantajı ise cihaz üzerindeki usb ler zamanla takma çıkarma esnasında veya çarpma sonucu temassızlık yapabiliyor,ayrıca harddiskte ki karşılığı zor yerlerde oluyor.
    7600 / Msi b650 Tomahawk Wi-Fi / Adata XPG Lancer (2x16gb) 6000MHZ / Msi Rx6800 Gaming X trio / Kingston KC3000 2TB / WD Blue 2tb / Samsung Evo 860 256GB / Msi MPG A1000G / Lg 27GL83a-b / Corsair 4000X / NH-U12S SE-AM4 /
    Trust No 1
  • bende forumu inceledikten sonra n200 almaya karar verdim.3 model inceleme fırsatı buldum bimekste.ama n200ü v200e göre daha ii buldum.kabloyu sorun etmessen n200

1)N200 ve V200 de şarkı dinlerken diğer klasörler gezilebiliyormu? klasörleri yada şarkılara bakarken ekran kaç satır gösteriyor???
    2)Kulaklık çıkışları normal standart büyüklükte olanlardanmı yoksa incelerdenmi?
    3)V200 daha eski olmasına rağmen neden pahalı line in girişide yok sadece usb kablosuz bağlandığı içinmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yokum -- 15 Ağustos 2006; 19:16:58 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.