Şimdi Ara

Cocuk akıllı saat önerisi? Mt42x mi Mt46x mi yoksa daha farklı öneriniz mi var yardımlarınız lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

6 yasında oğlum için okul ve okul dışı dönemlerde ihtiyacı olacağı Cocuk akıllı saat önerisi? Mt42x mi Mt46x mi yoksa daha farklı öneriniz mi var yardımlarınız lütfen? Şimdiden değerli katkılarınız için çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1907hsk -- 18 Haziran 2025; 21:56:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Merhaba, ben de bir kaç gündür araştırıyorum. Mt42x daha çok tavsiye ediliyor 46x'e göre. 46x de özellikler biraz kısılmış (RAM, hafıza), konum doğruluğu 42x de daha iyiymiş. Az önce 42x sipariş verdim. İnşallah memnun kalırız..

• bianca B kullanıcısına yanıt
    Bende dün akşam mediamarkt ten siparis verdim 4.559 tl ye gece indirimi varmış perşembe gecesi ondan faydalandım. Yarın mağazadan teslim alıp inceleme fırsatım olacak hayırlı olsun hepimize güzel günlerde kullansın cocuklarımız :)

• 1907hsk kullanıcısına yanıt
    Amin, inşallah :) Ben de bugün trendyol medimarkt tan aldım, aynı fiyata. Kendi sitesinde bu fiyata değildi ama.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben memnunum hocam , şu anda aldığımız günden bu yana sorunsuz kullanıyoruz :)

• 1907hsk kullanıcısına yanıt
    Aynen biz de memnunuz. Yorumlarda pil, ısınma, sim kart problemleri okumuştum, çok şükür hiç bir problem yok :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.