Dün bu yamayı yükledim. Yükledikden sonra oyuna girdim. 2 maç yaptım. 1 adam sakatlandı. Derken aradan 2 ay geçmesine rağmen hala ideal 11 ile sahaya çıkamıyorum. Takım revire döndü. şu anda çok sakat adamların çoğu ideal kadro planlarım içerisinde. Üstelik kupa maçlarında 19 yaş altı ile çıkıyorum.Olmadı adamlara izin veriyorum.Antreman zorlugunu Mediumun altına çektim.Buyrun sakat listesi. Sadece sakatlar değil üstüne diğer adamların Kondisyonlarına bakın. 40 larda 50 lerde geziyorlar. En son İnter ile yaptığım maçda sahaya 3 yedek ile çıktım
1.si kadron genis degil 2.si 5 sakat fazla degil normal ornek galatasaray 3.su antranman zorlugunu maximum et condisyon artacak 4.si ve en onemlisi 3-4 tana fitness antronor'u al faydasını gorursun
arkadaşa katılıyorum 5 sakat normaldir,kadron geniş olmadığı için paf takımına önem ver sakat oyuncuların yerine alttan oyuncu çıkarmaya bak...
ya arkaadas haklı sakat cok bence 5 sakat cok ozellıklede 5 as oyuncu ıse bence kayıtlı oyun edıtorunu ındır onunla coz olayı ben ole yappıyorum
9.0.3 u ındırdım bende o kurulu eskısı kaar sakat olmuyor ama
Bu normal değil. Antrenman programında bir gariplik olmalı. Birkaç dostluk maçını iptal et. Düşük kondüsyonlu oyuncuları sahaya sürüyorsun, ondan sakatlanıyor.
Sezon başı kadrom genişti ama Adam gibi forvetim yoktu. Agüero yu almak için 62m$ verdim. Serbest kalma maddesi ile aldım. Savunmaya Federico Fazio transferide 25m$ tuttu. Yani genişlik o yüzden yok. Sahaya kondisyonu 93 den az olanı da sürmüyorum. v3 yokken böyle değildi. Şu an sakat sayısı 7 takımda. Sakatlar kervanına David Villa ve David Silva katıldı...