Şimdi Ara

(Çözüldü)Yeni sistem kurdum, problemler çıktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 2 yıl
  • Cevaplayan Üyeler 1
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Jarquin (1 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar kafam acayip karıştı. Donanım arızası değildir umarım.

    Sistemim;

    Anakart : MSI MPG B550 Gaming Carbon Wi-Fi.

    İşlemci :Ryzen 5 3500X.

    Ekran Kartı : Gigabyte Aorus RX 580. (2.el)

    Ram : PNY XLR8 2x8GB 3200Mhz

    PSU : SHARKOON SilentStorm Icewind 750W 80+ Bronze

    Kasa : Phanteks Eclipse P400A RGB

    Monitör: MSI Optix MAG274R


    Sorunlar sırasıyla şöyle:

    Fan;

    Entresan bir şekilde kasanın ön fanları yarım tur atıyor ve duruyor. Deneye deneye çalışmaya başlıyor.

    BIOS;

    Boot ekranını göstermiyor. Masaüstü gelene kadar ekrana görüntü gelmiyor. Biosa girmek için deleteye bastığımda monitörde HDMI bağlantısı kesildi uyarısı çıkıyor.

    RAM;

    RAM'ler 3200MHz fakat sistem 2133Hz de çalıştırıyor.


    Üstüne anakartin RGB ışıkları yanmıyor. Dragon Center'dan açsam da yanmıyor. ARGB kablosu bağlı olmasına rağmen ARGB fanları da kontrol edemiyorum.

    Problem ne olabilir?



    '' Sorunu ekran kartının biosunu güncelleyerek çözdüm. ''




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jarquin -- 6 Mayıs 2021; 22:9:10 >



    |
    |




- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.