Şimdi Ara

V Rising Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ve bir kaç arkadaşım yeni popüler olan V Rising oyunu için Türkçe yama yaptık. Yama %99 durumdadır ve eğer ki varsa çok ufak çeviri hataları vardır. Çeviri yaparken minimum seviyede (bilmediğimiz kelimelerde) Translate uygulamaları kullanılmıştır.

Eğer ki ilginizi çekiyorsa lütfen 1-5 arasında yıldız atmayı ve favorilerinize eklemeyi unutmayın. Şimdiden teşekkürler, aşağıda bıraktığım Steam linki üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Türkçe Yama:

steamcommunity.com
    Steam Community :: Guide :: V Rising Türkçe Yama
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2811707744

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimicama -- 24 Mayıs 2022; 19:48:24 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

V Rising Türkçe Yama: Türkçe Oyuncular İçin Kesintisiz Bir Deneyim

V Rising, Stunlock Studios tarafından geliştirilen ve son zamanlarda popülerlik kazanan bir aksiyon-macera oyunudur. Ancak oyunun Türkçe versiyonu bulunmadığından, Türkçe konuşan oyuncular oyunu İngilizce olarak oynamak zorunda kalmaktadır.

Bu sorunu çözmek için, oyuncular "V Rising Türkçe Yama" olarak da bilinen bir Türkçe çeviri yaması geliştirmişlerdir. Bu yama, oyunun tüm metinlerini, diyaloglarını, arayüzünü ve menülerini Türkçe'ye çevirmektedir. Sonuç olarak, Türkçe konuşan oyuncular artık oyunu Türkçe olarak oynayabilir ve oyunun keyfini kesintisiz bir şekilde çıkarabilirler.

V Rising Türkçe Yama, oyunun resmi çevirisi olmasa da, yüksek kalitede bir çeviridir. Yama, oyunu tamamen Türkçe'ye çevirmektedir ve oyunculara orijinal oyuna mümkün olduğunca yakın bir Türkçe deneyim sunmaktadır.

Eğer V Rising'i Türkçe oynamak istersen, V Rising Türkçe Yama'yı indirerek oyununa yükleyebilirsin. Yama, oyunun en son sürümü ile uyumludur ve oyunun gelecekteki güncellemelerini de destekleyecektir.

V Rising Türkçe Yama ile Türkçe konuşan oyuncular artık V Rising'in heyecan verici ve sürükleyici dünyasını kendi dillerinde keşfedebilirler. Oyunun hikayesine dalabilir, korkunç canavarlarla savaşabilir ve karanlık diyardaki yolculuklarında Türkçe rehberlik alabilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler..

• Rica ederim, asıl ben teşekkür ediyorum <3

• teşekkürler ellerinize sağlık

• sağol çok işimize yaradı

• Bu hizmettir, bu emektir ve iyiliktir. Ellerinize sağlık dostum sağ olunuz.

• Bugün gelen güncelleme ile oyuna resmi olarak Türkçe dili eklendi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.