Şimdi Ara

V For Vendetta MASKESİ NEDEN POPÜLER ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
23.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halbuki bem filminide beğenmemiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Evet arkadaşlar. Genellikle sözlük sitelerindeki kullanıcılar takıyor , nedeni nedir acaba?

bu maskenin altında çok şey var çünkü fikirlere kurşun işlemez.

bu maskenin altında etten fazlası var.bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun işlemez olacaktı.
  • 1. nesil incisözlükte yazar arkadaşımdan almıştım o Vendetta maskesini. Hatta şapkası bile vardı ancak takmadım onu.

Valla açık konuşmak gerekirse bunları arkadaşa beleşe mi gönderiyorlar nedir herifin evinde sadece V maskesi yok, bunun dışında testere'deki bisikletli oyuncağın maskesi de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

1. nesil incisözlükte yazar arkadaşımdan almıştım o Vendetta maskesini. Hatta şapkası bile vardı ancak takmadım onu.

Valla açık konuşmak gerekirse bunları arkadaşa beleşe mi gönderiyorlar nedir herifin evinde sadece V maskesi yok, bunun dışında testere'deki bisikletli oyuncağın maskesi de mevcut.

Peki testerenin maskesini niye takıyor? Yani nasıl bir psikopat böyle birşeye gerek duyar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

1. nesil incisözlükte yazar arkadaşımdan almıştım o Vendetta maskesini. Hatta şapkası bile vardı ancak takmadım onu.

Peki testerenin maskesini niye takıyor? Yani nasıl bir psikopat böyle birşeye gerek duyar

Senin için bunu moderatör arkadaşıma bir gün içmeye gidince soracağım, inan bende bilmiyorum bu insanların ne amaç ile bunu yaptıklarını. Gerçi modası geçti diyordu kendisi ama bilemiyorum hala genç kesime hitap ediyor bana göre.

İşin asıl komiği ne biliyormusun? Bu arkadaşım göğsünün ortasına süper bir baykuş dövmesi yaptırdı! Salak filan diyordum ama gerçekten çevre olarak süper etken bunlar için. Adam bir tatile gitti inci buluşması yapmışlar herifin bana bir anlatışı var resmen millet hayran olmuş bunun dövmesine. Gerçi bize göre salaklık ama onların arasında ego tatmini desek daha doğru olur.

Bazen seviyorum bazen nefret ediyorum, psikopatlar işte 30 yaşında adam bile bunu yapabiliyor düşün yaşlı bir kaç kişi bile var bunda takılan. Maksat eğlencesine işte, adamlar hayatlarını günübirlik yaşayıp akşamları içki içip muhabbet ediyorlar. Bunları değiştirmek mümkün değildir ama arada komikler de sonuçta seviyorum kendisini.

• Biz anarşistiz, devrimciyiz, boş beleş insanlar değiliz (ki öyle) demeye getiriyor lafı..
  • Guy Fawkes maskesi ya o yeter V for Vendetta maskesi diyen ergenlerden
  • Şu inci denen sözlükten nefret ettiğim kadar hiçbir şeyden nefret etmiyorum... Bir gün gezerken bir fotoğraf linkine tıkladım ve o günden sonra girmeyeceğime yemin ettim...

Kuzenim var. Lise Terk.Gerçekten lise terk. Zeka Seviyesi olarak (21 yaşında kendisi ) 16-17 yaşını geçmez. Mal mal şeyler okuyor oradan.İftara gittiğimizde gördüm.Birbirlerine ne ana ne baba bırakıyorlar.Ahlaksızlar...

Bu Vendetta Maskesi de bu saçma insanlar yüzünden türedi kanımca.

@Amerda ; Özetle yazdıklarına katılıyorum... Ego tatmini ve küfürler birbirlerini dübür edip evde ego mast. yapmak...AMA UNUTMASINLAR SADECE EVDE . Toplu olarak birşeyler yapıyorlar ama tek başlarına sadece klavyedeler .
  • Oncelikle o v maskesi degil, guy fawkes maskesi. Guy fawkes ingilteredeki barut komplosu olayinin bas isimlerinden biri, barut komplosu parlamento binasini havaya ucurmaya yonelik bir saldiriydi fakat fawkes 5 kasim gunu barut ficilariyka yakalandi ve 31 ocakta idam edilerek olduruldu, ayrica 5 kasim guy fakes gunu olarak hala kutlanir, İngilizler komplonin basarisizliga ugratilmasini kutlar ;)

Edit : eksik harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 8 Ağustos 2012; 3:10:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4chan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

Oncelikle o v maskesi degil, guy fawkes maskesi. Guy fawkes ingilteredeki barut komplosu olayinin bas isimlerinden biri, barut komplosu parlamento binasini havaya ucurmaya yonelik bir saldiriydi fakat fawkes 5 kasim gunu barut ficilariyka yakalandi ve 31 ocakta idam edilerek olduruldu, ayrica 5 kasim guy fakes gunu olarak hala kutlanir, İngilizler komplonin basarisizliga ugratilmasini kutlar ;)

Tamam şöyle soralım o zaman ; Guw Fawkes 'ın maskesi'ni neden takıyorlar
  • quote:

quote:

Oncelikle o v maskesi degil, guy fawkes maskesi. Guy fawkes ingilteredeki barut komplosu olayinin bas isimlerinden biri, barut komplosu parlamento binasini havaya ucurmaya yonelik bir saldiriydi fakat fawkes 5 kasim gunu barut ficilariyka yakalandi ve 31 ocakta idam edilerek olduruldu, ayrica 5 kasim guy fakes gunu olarak hala kutlanir, İngilizler komplonin basarisizliga ugratilmasini kutlar ;)

Anarsizm ve anonimlik, occupy wall street eylemlerinde sikca kullanilirr, turkiyede alan kac insan bu amac icin aliyor bilmiyorum ama bence hos maske

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Kekolar çünkü sözlükten biri takmıştır sonra koyun gibi hepi yapmaya başlıyor. O maskenin altında yatan anlamdan hiçbirinin fikri yoktur. malum sözlük resmen takipçilerini parasını yemek için kurulmuş gibi bir kitap çıkardılar 2-3 ayda bir yeni baskıda rengi değişiyor birşeyler oluyor nasıl beyin varsa insanlarda da aynı kitabı sırf rengi değişik diye alıp fotoğraf çekip paylaşıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped Crusader

Guy Fawkes maskesi ya o yeter V for Vendetta maskesi diyen ergenlerden

adamın hayat hikayesini okudumda öldükten sonra yapılan olaylar filan çok garipmiş
  • Daha çok (forumdaşlarım alınmasın) atayiz ergenlerin merak saldığı maske(yada siz ne derseniz ) , filmini izlerler anlamazlar ama anlamış gibi yaparlar deftere çizip arkadaşlarının ''bu ne ?'' sorusunu heyecanla beklerler ...
  • quote:

Sayenizde yeni birşey öğrendim, gerçekten bunu bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Anarsizm ve anonimlik, occupy wall street eylemlerinde sikca kullanilirr, turkiyede alan kac insan bu amac icin aliyor bilmiyorum ama bence hos maske

Belki de diğerleri de benim gibi Guw Fawkes'ın olduğunu bilmiyordur Ben şuan senden öğrendim... Özenti olmasalar , herşey güzel olabilir ama heryerde olması bıkkınlık ve tiksinçlik veriyor.Ayrıca ( hele bir video var o non-human hareketler yapan bir arkadaş ) o videoda gördükten sonra normal bir insanın kullanmayacağı ve almayacağı bir şey olduğuna karar verdim...

Yoksa koleksiyon vb ürünlere her zaman değer veririm... Böyle şeylerde bir kaliteye sahip olmalı herkesin eline geçince böyle oluyor işte

Not : Bahsettiğim Video incisfw midir nedir , KOVA KOYMAKTAN diye başlayan ve rezalette devam eden şahsın kullandığı maskedir . Cümle biraz düşük oldu kusura bakmayın. Çok yorgunum

• V for Vendetta, bir uyanışı ve bir direnişi anlatır. V'nin maske takmasının amacı; Yüzler, kişiler, statü ve ırk önemli değildir. Önemli olan fikirlerdir ve fikirler bir yüze ihtiyaç duymaz. Bir fikri kimin hayata geçirdiğinin bir önemi yoktur, önemli olan amacına ulaşmasıdır. Bu yüzden direnen ve uyanışa yönelen kişiler ile bütünleşmiş bir simgedir. Halkçı ve özgürlükçü bir tepkidir, her türlü haksızlığın karşısındadır. Bazı kesimler olayı anlamayıp; darbeci, terörist, militan vb. yaftası yapıştırmaya çalışırlar. Dünya'nın birçok yerinde destek bulmuş ve bulmaya devam eden bir oluşum bu. Anonymous üyelerinin de bu maskeyi kullanmasının sebebi budur. Film, film olmaktan çıkmış, sayısı yüz binlere ulaşmış bir oluşumu tetiklemiştir.
  • Değinen olmamış ama bu yüz'ün gerçek olduğunu biliyorsunuz değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.