Şimdi Ara

V. Derece Char :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar farm yapıyorum doğal olarak farm yaparken çok sıkıldıgım için 5 degreye bi char kasim Bütün Skilleri açim dedim ama bu char str ağırlıklı mı int ağırlıklı mı olmasına karar veremedim sizin grüşleriniz nelerdir merak ettim
    Cevaplar için teşekkürler

• Görüşü olan yok mu?
  • Ch ise str / Eu ise int :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Ch ise str / Eu ise int :)

İnt Bow düşündüm ama nası olur acaba
  • Güzel fikir Capture the Flag'de iyi iş yapar :)) STR ol derim. Glavie buffıyla hp'n fazla, bow buffıyla attack rating fazla, elinede blade&kalkan al.. Force ları yollayıp, analarını ağlat :)) Elinede Sos - som al.. özel elixirlerle +9 falan bas.. oyy fena :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Güzel fikir Capture the Flag'de iyi iş yapar :)) STR ol derim. Glavie buffıyla hp'n fazla, bow buffıyla attack rating fazla, elinede blade&kalkan al.. Force ları yollayıp, analarını ağlat :)) Elinede Sos - som al.. özel elixirlerle +9 falan bas.. oyy fena :)

Ama sonuçta 5deg. Blade öbürleri kadar iş görmez gibime geliyor ama bakıcaz :D
  • ne de olsa sırf eğlence için açıyosun.hangi karakterden oynamaktan daha çok zevk alıyosa onu seç.chinese ise butun force agaçlarını upla sp yettiği kadar eğlenirsin baya bi ara ben de yapmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [DH] V O L V O for L I F E
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • force 5d de iş yapmaz ama sen bilirsin eğlence için sp varsa aç ne varsa :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeeL

force 5d de iş yapmaz ama sen bilirsin eğlence için sp varsa aç ne varsa :D

force ağaçları derken weapon ve force olarak ayrılan force'tan bahsediyodum.cold-fire-light-force yani karışıklık oldu farkettim ama haklısın force iş yapmaz o levellarda
  • 60 yap charı full int heuksal-bicheon-fire-cold-light git
  • int
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.