Şimdi Ara

Uzun yollar için bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan 16 yaşımdayım ve en son 5 sene önce falan bisiklete binmiştim. Çok sevdiğim bir hobiydi. Şimdi ise uzun yollara çıkarak hem spor olması için (biraz kiloluyum ) hemde vakit geçirmek için bisiklet kullanmak istiyorum. ne tür bir bisiklet almalıyım ?

• uzun yol diyorsan yol bisikleti tabiki de ama full asfaltta kullanabilirsin
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Beni genel olarak yani her yerde kullanabileceğim bir bisiklet var mı ?
  • bütçen yazılmamış agırlıklı olarak nerede kullanılcak asfalt mı toprak yol mu dağ mı bunları yazmadan kimse yardım edemez
    500tl kadar bütçe ve genel olarak asfaltta kullanılacak.
  • o bütçeye işe yarayacak bir bisiklet bulmak zor dostum ne yazıkki şöyle 1000 tl ye çıkman lazım
    hmmm. Telefon parasını oraya yatıralım komple... Nerden sipariş vermeliyim ? internetten güvenmiyorum hem denemek isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • merhaba, 500 liraya bisiklet bulabilirsin elbet. gerek sıfır gerek 2.el ama pek işini görmez. edeceğin masraflar çok olur. en azından 1000 liraya çıkabilirsen daha iyi olur. O fiyatlarda da sana şehir bisikleti öneririm. marka olarak salcano city explorer 40VR olabilir, kron tx100, mosso legarda 1721 veya corelli trivor serilerine bakabilirsin.
  • Fiyat konusunda en az 1000 lirayı gözden çıkarıp ayrıca ikinci el almanızı tavsiye ederim. Konum belirtirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.