Bildirim
Uzun yollar için bisiklet

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
uzun yol diyorsan yol bisikleti tabiki de ama full asfaltta kullanabilirsin -
Beni genel olarak yani her yerde kullanabileceğim bir bisiklet var mı ? -
bütçen yazılmamış agırlıklı olarak nerede kullanılcak asfalt mı toprak yol mu dağ mı bunları yazmadan kimse yardım edemez -
500tl kadar bütçe ve genel olarak asfaltta kullanılacak. -
o bütçeye işe yarayacak bir bisiklet bulmak zor dostum ne yazıkki şöyle 1000 tl ye çıkman lazım -
hmmm. Telefon parasını oraya yatıralım komple... Nerden sipariş vermeliyim ? internetten güvenmiyorum hem denemek isterim. -
merhaba, 500 liraya bisiklet bulabilirsin elbet. gerek sıfır gerek 2.el ama pek işini görmez. edeceğin masraflar çok olur. en azından 1000 liraya çıkabilirsen daha iyi olur. O fiyatlarda da sana şehir bisikleti öneririm. marka olarak salcano city explorer 40VR olabilir, kron tx100, mosso legarda 1721 veya corelli trivor serilerine bakabilirsin. -
Fiyat konusunda en az 1000 lirayı gözden çıkarıp ayrıca ikinci el almanızı tavsiye ederim. Konum belirtirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X