Şimdi Ara

Uzun Yola Cıkacagım,PCden telefonuma film nasıl atabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bilgisayarıma 1 - 2 film indirip telefonuma nasıl atabilirim?Yarın uzun yola cıkacagımda sıkılmayayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç saatlik yol :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    6-7 saat.Balıkesir/Akçay.

• Takipteyim
    iyi yolculuklar
  • Yolculuk balıkesıre demek hayırlı yolculuklar. Itunes fen atmayın bilmiyorsan Internet'ten ogrene bılırsın resımlı olarak anlatım var daha kolay olur snın ıcın

• fotoburak F kullanıcısına yanıt
    İnternette baktım ancak güncel cevaplar bulamadım eski konular var genelde.
  • Cihazına VLC for iOS kur, Wi-Fi üzerinden ya da USB ile filmleri gönder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    App Storeden mi indireyim bunu?

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    VLC for iOS, bilgisayardaki VLC'nin aynısı. Cihazına iTunes üzerinden filmleri atıp, Türkçe altyazı dahil izleyebiliyorsun. Divx, avi vs. tüm formatları çalıştırır. Fakat Apple uygulamayı App Store'dan yine (belki üçüncü kez) kaldırdı. Şu an sadece Hindistan App Store'da var.

Alternatif olarak KMPlayer indirip kurun. İşlevi ve desteklediği formatlar aynı:https://itunes.apple.com/app/kmplayer/id835776444?mt=8

• Huysuz İhtiyar H kullanıcısına yanıt
    Cok tesekkürler işe yaradı,oldu :)

• FurkanCbn kullanıcısına yanıt
    Ben 1080p filmleri bile atıyorum. Altyazıda da problem yok.

• 6 saate uzun yol mu diyorsunuz ya kısacık yolmuş benim de 10 saat yoldayım şu an işkence bu yolculuklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 20 küsür saat Karsada yolculuk yaptım sıkıntı yok :)

• Ios android farkı apple ameleliktir. Androidde 10 dakikada usb ile 6-7 tane film atarsın olmadı hdd bağlar izlersin. İosta ölme eşeğim ölme

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Ios android farkı apple ameleliktir. Androidde 10 dakikada usb ile 6-7 tane film atarsın olmadı hdd bağlar izlersin. İosta ölme eşeğim ölme

Mağradan yenimi çıktınız ?İphone'dada var.Üstelik usb'de şart değil.Hdd'kabloyada gerek yok.Airplay var zaten.
  • quote:

Ios android farkı apple ameleliktir. Androidde 10 dakikada usb ile 6-7 tane film atarsın olmadı hdd bağlar izlersin. İosta ölme eşeğim ölme

Doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış ,müziğini zil sesi yapmak için telefonu pc ye bağlamak zorunda kaldığın bir işletim sistemidir ios

• Bağlayan biziz atan biziz nedir bu telaşın :)
  • Bende bu soruyu soracaktım. Yararlı oldu teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Mağradan yenimi çıktınız ?İphone'dada var.Üstelik usb'de şart değil.Hdd'kabloyada gerek yok.Airplay var zaten.

Hocam ben bilgisayarıma indirdiğim filmleri ipadime atarak izliyorum evde.. itunes üzerinden kablolu aktarım yapıyorum ama pratik dğl malesef.. Bu airplay nedir? Pcdeki filmleri ipadde wifi aracılığıyla görmeyimi sağlıyor araştırdım ama net bilgi bulamadım.. Veya pcdeki filmleri ipadde bu şekilde izleyebileceğim benzer pratik bir yol var mı acaba???

• quote:

Orijinalden alıntı: sekizkozalak

quote:

Orijinalden alıntı: mogosan

quote:

Hocam ben bilgisayarıma indirdiğim filmleri ipadime atarak izliyorum evde.. itunes üzerinden kablolu aktarım yapıyorum ama pratik dğl malesef.. Bu airplay nedir? Pcdeki filmleri ipadde wifi aracılığıyla görmeyimi sağlıyor araştırdım ama net bilgi bulamadım.. Veya pcdeki filmleri ipadde bu şekilde izleyebileceğim benzer pratik bir yol var mı acaba???

Air PlayIt
    vlc streamer
    Air Video
    StreamToMe
    hatırladıklarım.Kalitelerine deneyerek siz karar verebilirsiniz.İnternet bağlantısıda önemli.
    İpad'den stream için ise airserver ve x-mirage var.Bu programlar üstteki programlar gibi bilgisayardan değil ipad'den mirroring yapıyor.Ama çok iyiler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.