Şimdi Ara

uzun yol şöförü arkadaşlar, istanbul - antalya en rahat ve kısa nasıl giderim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
105.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncel istanbul - Antalya rotası nedir arkadaşlar?
  • portiwashere P kullanıcısına yanıt
    İstanbul-Bilecik-Kütahya-Afyon-Isparta-Antalya. Arabalar hep bu rotayı kullanır.
  • Konu hort

istanbul antalya için körfezdeki köprüyü kullanarak gitmek mi mantıklı acaba şuanda yoksa bilecik üzerinde mi yine ?
  • Bilecik üzerinden devam...
  • Arkadaslar selam 1 agustos istanbul dan antalya ya gittim.Sabah 6 da çıkmama rağmen anadolu otobanına girene kadar trafik kalabalıktı.aynı yerlerde radarlar vardı kebarda duran arabaları ve radar uyarı yazılarını gördüğünüz zaman hızınızı ayarlayın 8 radar kontrol vardı.allaha şükür ceza yemedim ve çevrilmedim.Kütahya'dan sonra yol çalışması var ama bölünmüş yoldan rahat gidiyosunuz.tek sıkıntı yolu bölmek için koydukları plastik dubalar çeşitli sebeplerden yerlerinde olmadığı için biraz tedirgin oluyorsunuz giderken onun dışında harika bir yolculuktu.bu arada antalya da kemer e gittim 8.5 saatte gittim.Dönüşte 3 radar vardı trafikte sakindi.güzergah ise Adapazarı. Bilecik Kütahya afyon burdur Antalya yola çıkacaklara hayırlı yolculuklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 1 ayda 2 defa gidiip geldim, osmangazi köprüsüne 90 lira vermeye hiç gerek yok. bozüyükte hız sınırı 90 TEDES direk cezayı yapıştırıyor bilginiz olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3534

son 1 ayda 2 defa gidiip geldim, osmangazi köprüsüne 90 lira vermeye hiç gerek yok. bozüyükte hız sınırı 90 TEDES direk cezayı yapıştırıyor bilginiz olsun

köpri yerine vapur herzaman daha keyiflidir bence hem kısa bi mola hem deniz havası otur çayını iç bak keyfine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arfcmr

quote:

Orijinalden alıntı: samet3534

son 1 ayda 2 defa gidiip geldim, osmangazi köprüsüne 90 lira vermeye hiç gerek yok. bozüyükte hız sınırı 90 TEDES direk cezayı yapıştırıyor bilginiz olsun

köpri yerine vapur herzaman daha keyiflidir bence hem kısa bi mola hem deniz havası otur çayını iç bak keyfine.

özellikle yaz ayları için aynı fikirdeyim. Hatta zamanım bolsa körfezi bile dolaşmayı tercih ederim, araba kullanmaktan keyif alıyorum...
  • arkadaşlar ben sideden istanbula gidicem,ama çok kararsızim.dayim yalovadan arabalı vapura bin dedi kafam iyice karıştı.bana yol gösterebilecek birileri var mi acaba?

• Arkadaslar, bayramda tatil için bir Antalya planım var Sakarya / Antalya arası olacak. Yol ve radar durumları nedir?
  • civimli C kullanıcısına yanıt
    21 ağustosta gidip 27 ağustosta döndüm. Her sene manavgata giderim Isparta üzerinden, bu sene kemere gittim burdur üzerinden. Hiç radara rastlamadım ama bayram a yakın radar çoğalabilir.

Antalyanın doğusuna gidecekseniz Isparta üzerinden yakın oluyor ama orada çok çalışma oluyor bide tek şeritli yolda var kamyon arkasına denk gelirseniz yol çok uzar, ayrıca Isparta içinde radar var hız sınırlarına uymak şart. Tavsiyem burdur üzerinden gidin ilk kez gittim çok memnun kaldım. Bundan sonra Antalya doğusuna da gitsem ordan giderim.
  • adam_ıssız kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler :)
  • civimli C kullanıcısına yanıt
    Rica ederim

• en son güncel. istanbuldan antalyaya nasıl gidilir. eskihisar - topçular ve bursa üzerimi oluyor. vapur sanırım şuan 45 tl gidiş geliş alırsak 80 tl oluyor. bu konuda bilgisi olanlar yazarsa savirinim. ayrıca rotada atılrısa süper olur
  • TEM Pamukova - Bilecik - Bozüyük - Kütahya - Afyon - Burdur - Antalya. Molasız 7,5 saat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxiyavuz

quote:

Orjinalden alıntı: ismail64

Isparta tarafından yol daha düzgün burdur hattı daha kötü..
    iyi yolculuklar.

Ispartalı olaraktan ekleyelim. Burdur tarafından yol duble, Isparta tarafından değil, yol geniş ama duble yol değil. Ayrıca eğer Antalyanın doğusuna gidilmiyorsa Isparta yolundan gidilmez, çok uzar yol.

maxi market sizin mi hocam :)

• Merhaba arkadaşlar bu yolu 2017 tarihli kullanan varmıdır

• Arkadaslar merhaba bi hort olsun konu son zamanlarda istanbul / antalya-kemer yapan var mi yada antalya vs yol guzergahi tabsiyenoz nedir. Sagolsun google illa ki osmangaziden gec diyor :)

• boraata B kullanıcısına yanıt
    istanbul - gebze - sakarya - bilecik bozuyük - afyon - burdur - bucak ve sonra aşağısı antalya.

en kestirme en rahat yol
  • Eywallah sagol :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.